Bacak dolgusu yaptıran var mı?

peki neden seninki enfensiyon kapmış canım ya ferruh bey nedenini söylemedi mi bizide senin durumun çok endişelendirdi açıkcası

kızlar resim ekledim. bakabilirsiniz. Bakın da kaldırıcam. Yorumlarınızı bekliyorum. dediğim gibi resimden de belli biri daha kalın inşallah masajla düzelir. Bir de işte bileklerime koymamış bileklerim hala yamuk belki bileklerime tekrar yaptırırım

digucum geçmiş olsun resmini göremedim hemen kaldırdınmı

Tekrar yükledim kızlar bi daha bakın bakalım görünüyor mu

digucum evet bilekler bayağ ince duruyor. Öyle oluncada bilekten yukarısı çok şişkin görünüyor. Ameliyatsız halinden tabiki daha iyi ama sanırım bileklerin için yeni bir operasyon gerekiyor. Bilekler dolunca sorun çözülür gibi görünüyor.

slm kızlar eskisi kadar sık giremiyorum, donusum yakın oldugu icin cok yogunum. Bacagımdaki ödem hala gitmedi, hergun masaj yapıyorum ama sanki aynı gibi. size bacagımın cıplak halini ekliycem. Aksam uzeri eklerim sanırım.

bu ferruh beyde bilek kısmına hiç eklemiyor yağları anlamadım.ben begenmedim yaptıgı operasyonları.

evet baktım resmine üst taraf iyi duruyo ama bileklerine hiç koymamış her zaman yaptıgı gibi ve çok ince kalmış bileklerinde üst tarafa göre.bi ölçe bilirmisin canım ne kadar bi kalınlaşma oldu?

bileklerine de eklese harika görünecekmiş bacakların şimdi memnun olmadıgını söylesen bileklerine koyulmadıgını tekrar para alacakmı senden?

Ben resmi kendim çektim üsten, belki biraz da ondan bileklerim size çok ince görünüyor olabilir.
ne kadar kalınlaştığını bilmiyorum çünkü ameliyat öncesinde hiç ölçmedim kaç santim diye.

ilk resimlerde gördüğünüz gibiydi benim bacaklarım ve farkettiyseniz benim üstler bile birleşmiyor. Bu kadar düzelmesi bile benim için yeterli. Ben ameliyat olduğum gündne beri neredeyse hiç pantalon giymedim. Dediğim gibi sütun gibi değil zaten boyle bir sonuç beklemiyordumda. Ama eskisine göre çok çok iyi olduğu için memnunum.

Perşembe günü tekrar gidicem eğer bileklere de koyacak olursa ne kadar isteyecek sorucam.

ben para isteyeceğini sanmıyorum. Çünki ben ameliyat istenildiği gibi olmazsa yeni bir operasyon gerekirse yeniden para alıyormusunuz diye sorduğumda tedavinin bir parçası olduğundan almıyoruz demişti. Sonuçta senin olayında da istenilen sonucun alınamadığı açıkça belli. Bu durumda para almaması gerekiyor.

DİGUCUM ben kalınlık farkını hiç farketmedim. Bence sen resmi üstten çektiğin için bileklerin ince üstlerde şişkin duruyor.Sonuçtan memnun olmana çok sevindim. Kesinlikle öncekine göre çok güzel. Etek elbise giymeye devam et.

Digucum bence de resmi üsttek çektiğin için çok kalın görünmüş ona rağmen eski haline göre ben çok beğendim, doğal hali bu şekilde olupda etek giyen onlarca kadın var etrafta , doğruyu söylemek gerekirse benimki de o kadar olsa bile yeter eteği hiç çıkarmazdım :) güle güle kullan mı denir artık :)

sen de ferruh beye oldun sanırım nekadara ve kaç ay oluyor olalı ameliyattan sonra bi farklılık oldumu yani inceldimi?

Teşekkür ederim kızlar. Darısı sizin başınıza :)

Bu derdi çekmektense ameliyat olmak daha mantıklı. Az bi düzelme olsa bile insanın kendine güveni geliyor tabi çok çok düzgün bacaklar beklemiyorsanız. Bacaklarınızın ne kadar düzeleceği de sizin bacak yapınıza bağlı eğer çok problemliyse benimki gibi çok muhteşem bi sonuç beklemeyin.

Ben ameliyat olalı 3 ay oldu ve hiç erime olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…