digucum hoşgeldin :) resim eklersen çok sevinirim, sen forumun eskilerindensin, eski mesajları da okudum ben... benim albumlerde kayıtlı fotom var ona da bi bakıp bana yorum yaparmısın senin bacaklara benziyor mu , ameliyat ne kadar işe yarar v.s. tşkrlr
Ben Antalya da yaşıyorum..yakında tekrar muayeneye gideceğim..
ferruh bey diyer dok. beraber bütün gelişmeleri takip ettiklerini söylüyor bülent beyde patenti bana ayit ayrı bi yöntem kullanarak koyulan yağlar erimiyor diyor bence artık en saglıklı bilgiye yaptıranlardan ulaşıcaz ama onlarda yaptırdıktan sonra bidaha buralara ugramıyorlar bir sen falan olupta hala erime falan yok diyen yok burda hep daha yeni ameliyat olanlar biraz tecrübelerini yazıp kayboluyorlar
evet onun bacakları gerçekten çok güzel olmuş o kime yaptırmıştı bide şikayeti neydi onun ince oluşumu yoksa egrilikmi
3 gün oldu ameliyat olalı şu an varis çoraplarımla oturuyorum ve 20 gün sonra etek giymeyi umut ediyorum, mesaj sayımı 50nin üzerine çıkardığım anda sizlerle resimlerimi paylaşıp, bizim gibi olanlara yardımcı olmayı düşünüyorum.
kızlar resim nasul ekleniyor?
beren80
umarım en kısa zamanda sorunun düzelir. canını sıkma, senin üzüntünü tahmin edebiliyorum. benim ablam da göğüs ameliyatı olmuştu ve istediği gibi olmadı. ailece çok üzüldük ve şimdi her şey yolunda...mutlaka olumlu düşün ,her şey güzel olacak o zaman...
şayet tekrar silmezlerse resimleri paylaşabilir misin??
geçmiş olsun üzüldüm senin adına..antalyada bu ameliyatı yapacak bir doktor biliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?