Bacak dolgusu yaptıran var mı?

digucum üstten gayet iyi duruyor birde düz çekersen daha iyi olur tatlım şimdiden bacaklarınla mutluluklar:))
demonıac başarılı ve sorunsuz bir amelıyat geçirmen dileğiyle bütün dualarımız kalbimiz senınle
demre vardı birde ondan haber yokmu kızlar merak ettim onu

Merhaba Digucum

Senin adına cok sevindim Bacakların cok hoş olmus.Bence bileklerine pek dokundurma ince kalsın daha kadınsı duruyor:)

Canım çok teşekkür ederim, doktoda ince bileklerin daha makbul olduğunu onun için de oralara dokunmadığını söyledi ama çok azıcık koysaymış daha iyi olacakmış :) zaten bende tekrar bir ameliyatı daha göze alıp bunu yaptırırmıyım bilmiyorum. Çok istersen küçük bir operasyonla hallolur dedi ama bilmiyorum yaptırır mıyım.

Canım senin bacaklarında benimkiler gibi. Herkesin en azından üst tarafta birleşiyor, bizimkiler üstte bile birleşmiyor :) İnşallah başarılı bir ameliyat olur, sonuçtan çok çok memnun olursun.

Teşekkürler leydi :)

DOMANİAC bacakların dedigin kadar kötü degil inan bana zaten ince degiller üst bacak ve alt bacak gayet orantılı senin sende sanırın çarpıklık konusundamı ameliyat olmak istiyosun benim sizlerin gibi olsa inan hiç kalkmazdım bile ameliyat olmaya çok göze batmıyo yani ama ameliyattan sonra çok çok daha güzel olacagınada eminin şimdiden geçmiş olsun :)

Bacaklarım ince olsa biraz daha cesaretli olabilirdim etek konusunda. Ama çarpık olunca öyle olmuyor ya... Çok teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur :Saruboceq:

Canım senin bacaklarında benimkiler gibi. Herkesin en azından üst tarafta birleşiyor, bizimkiler üstte bile birleşmiyor :) İnşallah başarılı bir ameliyat olur, sonuçtan çok çok memnun olursun.

Evet canım ya nasıl bir eğriliktir bende anlamadım. Zorlasam bile birleşmiyor benimkide :)
İnşallah canım ya çok heyecanlıyım merakla bekliyorum artık. Cuma 12.30 da ameliyata girmiş olacağım eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…