demoniac,
bacakların süper görünüyor. yalnız foto çekilirken dizlerini biraz büktün mü merak ettim.
eski haliyle arada çok fark var. acaba gevşek bıarktığında aradaki açıklık aynı mı olur?
Demoniac canımmmm bacaklarınaaaa bayıldımmmmmmm:) harikalar maşallah ya inan okadar sevindimki kendime olmus kadar sevindim.en bastan beri senin bacakların nasıl olucak diye cok merak ediyordum ve şimdi senin bacaklarını görünce bu işi kesin kafaya koydum bana nasıl bir gaz verdin bilemezsin:)) canımcım inşallah yağlarında hiç erimez cook güzel olmuşlar. benim bacaklarım seninkiyle aynı resmen benimde böyle olurmu dersinn ay cok heycanlandım canım inşallah bende kurtulurum bu dertten en kısa zamanda:)
Demoniac,
gerçekten bacakların çok iyi görünüyor. maşallah diyelim:)))
canım senin yanlardan törpüleme yapıldı mı yanların toparlanmış gibi ,yanılıyor muyum???
ELAYCAN verdiğin bilgiler için çok sağol. Yalnız bir önceki mesajında yağlar eridi demişsin. Çok üzüldüm. MELİKE de ahmet karacalara ameliyat olmuştu. Oda ödemler gidince eski halinden çok farklı olmadığını ve hala etek giymediğini yazmıştı. AHMET KARACALARIN fiyatı zaten yüksekti bunu biliyorduk ama AZE nin yazdığı fiyatı görünce inanamadım. 22000 tl.Bu gerçek olamaz herhalde. Bu ne uçuk bir rakam. AHMET KARACALARIN fiyatı bu kadar yüksek iken insan tabiki daha iyi sonuçlar bekliyor. Ama görünen o ki ; o fiyata bazen çokda iyi sonuçlar çıkmıyor demek.
Canımmm beğenmene çok sevindim :) Hemen resim ekleyemedim, senide meraklandırdım kusura bakma tatlım :) Çabuk görür umarım diye geçirdim içimden :)) Umarım sende bu dertten kurtulursun canım. Benimkiyle aynıysa ve yağın varsa olur canım neden olmasın :) iki resimi yan yana getirince bende inanamadım çok sevindim :)) Herşey gönlünce olsun, sende bu dertten kurtul canım ve herkes kurtulur inşallah, yağlar için dua ediyorum erimezler umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?