Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhabalar bu topiğe ilk kez denk geldimm , biraz ilk sayfalarda birazda son sayfalardan okuyabildim...

umarım bana yardımcı olucak birileri vardır...
benim sorunum sadece sağ bacağım, çocukkun geçirdiğim ateşli hastalık yüzünden...
16 yaşımda sağ ayağımdan 1 ameliyat geçirdim .. ozamana kadar 2 bacağım arasında hiç bi fark yoktu.. ama ne yazıkki ameliyat sonrası yavaş yavaş 3-4 yıl içinde sağ bacağımın incelmeye başladığını fark ettik ve hemen dr a gittim ameliyat sonrası kasların gelişimine devam etmemiş dediler ve sağ bacağımda baldırım nerdeyse yok gibi .. zaten zayıf bi insanım... (47 kiloyum) şimdi yağ alıncak biyerimde yok gibi geliyo... benim gibi zayıf olan ve tek bacağa müdahele ettiren varmı acaba...
varsa bacaklar birbirine benziyomu?? yani yaptırdığıma değicekmiki????

Merhaba Dior
Benim bacaklarimdaki yaglar erimedi simdilik sadece az konuldugu icin yetmedi diyebilirim yani sonuc beni cok tatmin etmedi canim
Ilk donem odem oldugu icin daha iyi gorunuyordu ama su an eh iste bacak diyorsun kotunun iyisi yani

tatlıcık bence senin durum bizimkinden iyi neden diye soracak olursan zaten senin bu işlemi yaptırman gerekliligin var saglık adına yani;bence tabiki sende de çok iyi sonuçlar alınır gibi geliyor canım yağ enjeksiyonu olmazsa silikon koydurursun daha önce bu konuda hiç bi doktorla görüşmedin mi benim sana önerim bi git görüş onlar sana daha iyi bilgi verirler görerek.

melik-e sen kime yaptırdın canım bidaha ameliyat olmayı göze alabilirmisin ben çok korkuyorum .bunu lokal anestaz il yapsalar çok iyi olacak

TATLICIK ben daha önce oytun idil adında bir estetik doktoruyla mailleşmiştim.bana hasta resimlerini göndermişti hatta resimlerin arasındaki bir hastası için çocukken felç gecirdigi için bir bacagnın daha ince oldugunu yazmıstı o hastasını ameliyat etmiş ve bacagına silikon koymus.googledan oytun idil yazıp sitesine girip kendisine mail at istersen o hastasının bacagını gayet iyi yapmıştı.bu tarz sorunlarıda estetik operasyonlarla hallediyorlar canım.bildigim doktor o var dilerim yardımcı olabilirim canım..

kızlar ameliyat olan arkadaslara birşey sormak istiyorum.ben eylül ekim gibi lazer epilasyona başlamayı düşünüyorum kışa dogruda bacak operasyonunu olmak istiyorum.merak ettiğim şu aranızda lazer epilasyon yaptıran ve sonra ameliyat olup bacagına tekrar lazer için seansa giden varmı yani lazer epilasyon ameliyatlı bacaga bir zarar verirmi?epilasyon aralığı 2 ayda bir diorlar mesela ameliyattan önce bir seans olsam sonra ameliyat olsam 2 ay sonra bacagım iyileşmiş olur heralde, ameliyattan 1.5 ay sonra lazer yaptırmanın bir sakıncası olurmu bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa cok sevınırım.yıllardır su lazeri olmak istiyodum durdum durdum bu seneye hepsi kaldı:) artık ertelemekte istemiyorum cunku 1 sene gibi bir zamanı buluyormus lazerin seanslarının bitmesi.

bülent beye ameliyat olan arkadaşlar bülent bey hangi tekniği kullanarak hastayı ameliyata alıyor.tamemen mi uyutuyor yoksa bilinç acık ameliyat yapacagı yeri mi uyuşturuyor sadece beni bilgilendirirseniz sevinirim.

çok teşekkürler bilgi için araştırıcamm:))))

teşekkürler yanıtın için.....a.s.
daha önce sadece prof.. olan kendi doktorumla konuştum .. ailecek te samimi olduğumuz bi insan ve estetik olmamın bissürü acı çile olucanı söyledi, eşin sorun yapmıyo kimsede görmüyo , hiç bacağı olmayan insanları düşün dedi.....
gerçekten eşim hiç sorun yapmıyo, hatta kesinlikle bıçak altına yatmamı istemiyo , ameliyat fobisi varda......

valla bilmiyorum ama şimdi bebek düşünüyoruz sanırım biraz daha ertelicem....

kızlar bu ameliyatlar hiçte basit değilmiş ameliyatın ertesi günü fazla ağrım yoktu çok sevinmiştim dünse akşama kadar sol bileğim sızladı bugünde kalçalarımda ağrılar başladı. Vucudumun her yeri delik deşik her gün bir bölge sızlamaya devam ediyor. Anlaşılan iyileşme dönemi bayağ bir sıkıntılı ve uzun olacak.

Bahard canım birkaç gün daha dayan canım. Bende ferruh beyle görüştüm az önce ayaklarım balon gibi sis özellikle sag resim ekleyecektim ama kimseyi korkutmayım diye düşündüm. Belimden yağ alınmıştı sag tarafımda his kaybı var. Dün öğleden sonra başladı. Sürekli oturmaktan falandir diye bekledim bügünde gecmeyince arayıp sordum. Lipo yaptıgı için o bölgelerde bu tarz seyler yaşanması normalmiş. Endişe edecek bir durum yok dedi. Pazartesi Günü'de kontrole gideceğim.

Sevdaez bu işlemin yapan tüm doktorların hastalarını uyuttugunu düşünüyorum. Bir düşünsene sen uyaniksin ve doktor karsında kocaman şırınga benzeri seylerle vücudunun çeşitli yerlerinden yağ alıyor onları vücuduna sokuyor perdeyle kapasa bile arkanı dönmen gerekecek oralardan da yağ alıyor çünkü sonra oralara dikiş atacak. Bunları görmek büyük bir rahatsızlık bence canım. Uyumak daha iyi bu kadar korkma uyumuş ve uyanmış biri olarak söylüyorum bunu

ayy çok teşekkür ederim canım benim, sizlerin yorumu beğenisi çok önemli benim için. çok mutluyum, inşallah hiç erimez böyle kalırlar çok korkuyorum erimesinden canım... İleriki günlerde belli aralıklarla resimlerimi paylaşırım canım. Hep birlikte bakarız durumuna:)

süperrrrr çok beğendim cnm bacaklarını

Çok sağol canım :)))

Demaniac BACAKLARIN MUHTEŞEM OLMUŞ :)

Çok teşekkür ederim, umarım sizde kurtulursunuz canım

Canım bacağın üstüne birşey yapmadı. Bende görünce inanamadım :)) Pazartesi kontrolüm var sorarım erime hakkındaki sorularını bende merak ediyorum zaten

Canım bunuda pazartesi soracağım

demoniac saol canım ya vala şu 2 şeyi çok merak ediyorum kilo alıp verince erirlermi ve lazerin sakıncası olurmu.sorarsan cook sevınırım canımcım öptum seniopuyorumnanaktan

bahard canım bende sana yazıcaktım nasılsın diye agrın varmı dıye sorcaktım inşallah agrıların gecer biran önce..sanada çok tesekkurederiz bahardcım bizimle herseyını paylaşıyorsun hemde bu sıkıntılı halınle.ameliyat olup bizleri yanlız bırakmayan arkadaşların hepsine sonsuz teşekkürler

ARKADAŞLAR merhaba
dün akşam çok çk kotu bir rüya gordum. Solbacağım da siyah siyah noktalar cıkmaya baslamıs ne oldu derken tüm bacağım kapkara oldu. Ter içinde uyandım ve dedimki herhalde bu bana Allah dan bir mesaj. Ve kesin ameliyat olmmamaya karar verdim. Tabi günddüz rüyanın etkisi azalınca tekrar olmmayı düşünmeye başladım. Korkuyordum ama şimdi korkularım dahada arttı. Ameliyat olmakla doğrumu yapıyorum bilmiyorum. Kafam karmakarışık bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…