AZE ne yaparsa yapsın bana yinede 22000 tl çok uçuk geliyor. bu fiyatı verdin diyelim MELİKE ve ELAYCAN gibi hemen erirse ne olacak ve hala etek giyemezsen... O paranın hesabını nasıl soracaksın? Az bir para değil çünkü?
TATLICIK ben daha önce oytun idil adında bir estetik doktoruyla mailleşmiştim.bana hasta resimlerini göndermişti hatta resimlerin arasındaki bir hastası için çocukken felç gecirdigi için bir bacagnın daha ince oldugunu yazmıstı o hastasını ameliyat etmiş ve bacagına silikon koymus.googledan oytun idil yazıp sitesine girip kendisine mail at istersen o hastasının bacagını gayet iyi yapmıştı.bu tarz sorunlarıda estetik operasyonlarla hallediyorlar canım.bildigim doktor o var dilerim yardımcı olabilirim canım..
tatlıcık bence senin durum bizimkinden iyi neden diye soracak olursan zaten senin bu işlemi yaptırman gerekliligin var saglık adına yani;bence tabiki sende de çok iyi sonuçlar alınır gibi geliyor canım yağ enjeksiyonu olmazsa silikon koydurursun daha önce bu konuda hiç bi doktorla görüşmedin mi benim sana önerim bi git görüş onlar sana daha iyi bilgi verirler görerek.
Demoniac, HARİKASINNNN. Manken gibi olmuşsun. Çok güzel. Çok sevindirici. Allahımdan dileğim hiç erimesin yağların. Çok mutlu oldum inan. Sanki benim bacaklarımmış gibi geldi. Güle güle kullan. Epey sıkıntı çektin ama deymiş doğrusu. Bizimle her anını paylaştın. Çok iyi kalpli düşünceli birisin sen. Sana minnetarım. Allah gönlüne göre verdi bak. Bacakların süpper oldu ve hep böyle kalacaklar.
süperrrrr çok beğendim cnm bacaklarını
Demaniac BACAKLARIN MUHTEŞEM OLMUŞ :)
canımm olurmu ne kusuru sen bize her anını anlattın ve hala bizimle burda olup yasadıklarını paylaşman bizler için okadar önemliki sana nekdar tesekkuretsek azdır.ayrıca hemende ekledin resmini hemde agrıların olmasına ragmen cok saol canım inşallah erimez hiç yagların. gerçekten bacakların okadar değişmişki görünce bayıldım bileklerinde cok güzel duruyor.demoniac doktorun bacaklarının iç kısmını aldı bileklere yag koydu bacak içlerini doldurdu baska bırsey yaptımı yanı bacagın ust kısmına falan.birde erime hakkında neler diyor doktor yani ilerde kilo alıp yada verirsek erirmiymiş.bacak içleri kilo aldık diyelim yeniden şekli değişirmi acaba?bu konular hakkında birfikrin varmı canım ben cok merak edıyorum cunku ben zırtpırt kılo alıp verırım:))
kızlar ameliyat olan arkadaslara birşey sormak istiyorum.ben eylül ekim gibi lazer epilasyona başlamayı düşünüyorum kışa dogruda bacak operasyonunu olmak istiyorum.merak ettiğim şu aranızda lazer epilasyon yaptıran ve sonra ameliyat olup bacagına tekrar lazer için seansa giden varmı yani lazer epilasyon ameliyatlı bacaga bir zarar verirmi?epilasyon aralığı 2 ayda bir diorlar mesela ameliyattan önce bir seans olsam sonra ameliyat olsam 2 ay sonra bacagım iyileşmiş olur heralde, ameliyattan 1.5 ay sonra lazer yaptırmanın bir sakıncası olurmu bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa cok sevınırım.yıllardır su lazeri olmak istiyodum durdum durdum bu seneye hepsi kaldı:) artık ertelemekte istemiyorum cunku 1 sene gibi bir zamanı buluyormus lazerin seanslarının bitmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?