Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ozgurdu
demoniac ın tatlı mı tatlı, güzel bacakları(maşallah diyeyim:;)))) ) albümğnde yer alıyor. demoniac ın isminin üzreine tıklarsan albümünden bakabilirsin.
demoniac canım, şimdi tekrar baktım bacaklarına. senin ayaklarını birleştirirken yanlara doğru kayıyormuş şimdi öyle değil mi gerçekten. fotoda çok güzel duruyor. şu süreçete bir değişme gözlemledin mi??

Bahara katılıyorum kızlar. Bugün benimde 12. Gunüm bende rahat yuruyemiyorum ayak bileklerimi ya da dizlerimi bukemedigim için yürümeyi yeni öğrenmiş cocuklar gibiyim. Ayagimdaki sisler bugün biraz daha az gibi. Tek elimde vileda fırçasını baston olarak kullanıp tek basıma yürüyebildim. Bacaklarım dünden daha iyi durumda umarım aksama sisip tekrar beni zorlamaz.
Ameliyat olmayı düşünen ve çalışan izin alması gereken arkadaslar kendilerine 15-20 gün izin ayarlarsa daha rahat ederler. Ayakta durmak yürümek çok etkiliyor iyi dinlenmek lazım.

Son düzenleme:
Dılara tatlım çok teşekkür ederim:) Bacaklarıma ne olduğunu bende anlayamadım:) eskisinden çok farklı duruyor. Sisler azaldığı için belki birazcık ince gozukuyordur canım. Aksam abime yeniden resim çektiririm bir aksilik olmazsa. Ozgurdu resimlerim albümde duruyor ordan bakabilirsin herkese açık.

Bahar canım benimde sag tarafimdaki his kaybı (bel bölgesinde ) cuma gunü başlamıştı hala aynı canım 5 gün oldu. Daha uzun sürecek sanırım normale dönmesi.

Demoniac Ferruh bey iyileşme sürecinin bu kadar uzun olacağını soylememişmiydi. Benim ameliyat günüm yaklaşıyor ve ameliyattan 6 gün sonra işe başlıcam bide kızım var. Ne olacak bilmiyorum. Sadece şunu sormak istiyorum pişmanmısın yaptırdığına yoksa değdimi bu kadar sıkıntıya ?

Canım ben doktora cuma ameliyat olup Pazartesi ise gidebilir miyim diye sordum oda 1 hafta dinlenmeyi önerdiğini söyledi. Yani hiç yuruyemeyecek duruma gelecegimi bilmiyordum. 10 gün rapor aldım yarın ise başlamam gerekiyor. Gidebilecek durumda değilim. Raporu uzatacağım canım. Sende iyileşme süreci daha hızlı gelisirmi bilmiyorum. İlk günler çok acı çektim ve bazen keske dedim yani kendi kendime ne yaptım diye sordum. Sonra bacaklarimdan kurtulduğumu düşünüp kendimi teselli ettim canım. Pişman değilim. O bacakların bu hale gelmesinin kolay olmasını beklememek lazım sanırım.

leydi063 sen bayagı oldu amaliyat olalı pek formu takip edemiyorum ama senin durumun nasıl erime oldumu nasıl şimdiki halin ve hanigi doktora olmuştun canım öfff ya şu korkularda olmasa kalıcı düzelme olsada piskolojimiz dahada bozulmasa ne var.. sözde hersene tatile kaçarım denize giremem yok böle birşey ya bol pantolon uzun etek sitres üzerine sitres püfffleyesim geldi

arkadaşlar ben çok üzüldüm çok uzun sürdü iyileşmeniz:( inşallah bir an önce düzelirsiniz. dah önce bu kadar eziyet çeken olmamıştı size mi denk geldi nedir. his kaybını sordunuz mu doktora? bizi her aşamada böyle bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ben hafife almışım onu anladım. bir an önce iyileşin iyi ki yaptırmışız diyin inşallah.

amaaanbe ameliyat olanlar foruma pek uğramıyor ve detaylı yazmıyor ne yazikki. Birilerinin canı da bukadar acidiysa haberimiz olmadı. Bende çok basit bir işlem sanıyordum. Çok şükür bugün daha iyiyim ben yürüyüşüm düzeldi biraz. Yağ alınan yerlerde his kaybı olması çok normalmiş canım. Doktor zamanla gecer lipo da bı tarz seyler olur dedi. Âmin canım. İyileşeyim söyle bir elbise giyeyim yaşadığım herseyi unuturum gibi geliyor :))

loli cnm bikaç sayfa geride yazmıstım ordan bakabilirsin tatlım bende arada acıklık problemi vardı istedıgım gibi kapanmadı birzda psikolojık tabi ama istedıgım gibi diil canım
demonıac bülent bey bana ara ara yorulana kadar yürümemi söylemişti amelıyattan sonra yürüyünce yagların tutunması kolaylaşır demişti tabi cok yürümiceksin arada kalkıp ev içinde dolaşıp yorulunca ve agrı hisseedince uzanacaksın ve bacaklarınızı yüksekte tutun masajıda ihmal etmeyin doktor söylemiştir mutlaka benım ilk amelıyatımda hiç sıkıntım olmamıştı ama bülent beye yaptırdıgımda inanılmaz agrılar çektim ki forumda yazılı normalde 1 hafta 10 gün içinde sıkıntılarınızın bitmesi gerekiyordu amelıyatı 10 günü bulanlar iyileşme yerine agrılarınız artıyorsa bu önemli enfeksıyon olayı sinyali aman cok dikkat edin

Ben bugünkü resimleri ekledim kızlar. Albümden bakabilirsiniz. Şişler azalınca bacaklar daha zayıf gözüküyor. Leydi canım çok sağol. ilk sayfadan itibaren tüm yazıları okumuştum ama seninkini hatırlayamadım canım. Tekrar göz gezdiririm. Benim ağrılarım baya azaldı bugün daha rahat dolaştım evde. Ara ara kalkıp yürürüm. Masajı söyledi doktor. Ara ara yapıyorum. Daha sık yapayım onuda. Ameliyat sonrası resimlerim de daha dolgun gözüküyordu bacaklarım şimdi çokmu zayıf gözüküyorlar tedirgin oldum yorum bekliyorum kızlar... Resimlerde çok iyi çekilmemiş, biraz aceleye geldi.

Son düzenleme:
Dılara tatlım çok teşekkür ederim:) Bacaklarıma ne olduğunu bende anlayamadım:) eskisinden çok farklı duruyor. Sisler azaldığı için belki birazcık ince gozukuyordur canım. Aksam abime yeniden resim çektiririm bir aksilik olmazsa. Ozgurdu resimlerim albümde duruyor ordan bakabilirsin herkese açık.

Gördüm canım gerçekten çok güzel olmuş.Peki hep böylemi kalacakmış.Yağmı silikonmu yaptılar.Bende de üst kısım birleşiyor ama altta açıklık var.Tatillerde acayip kompleks yapıyorum.Ne kadara yaptırdın ve ne kadar ödedin.Araba almayı düşünüyorum olmassa vazgeçip bacaklarımı yaptırayım.Ama uzun süre kullanmak lazım.Yani söylenenler gibi 6- 7 ay sürüyorsa acıya ve verdiğin para değmez diye düşünüyorum.Tekrar geçmiş olsun ve yeni bacaklarını güle güle kullankaydirigubbakcemile5

Sagol canım bugün yeni resim ekledim onlarada baksaydın sislik geçince daha ince oldu bacaklarım. Yağ koydurdum ben. 2500tl ye yaptirdim erime isi biraz şans sanırım sigara falan da icmeyip en aza indirmek lazım. Benim biraz moralim bozuldu. Bukadar incelecegini hiç düşünmemiştim...

DEmoniac , canım inan moral vermek için yazmıyorum;ama ben ameliyattan sonraki halinle şimdiki halin arasında bir fark göremedim. gayaet iyiler. daha seksiler:))) aralık biraz olsun canım , daha hoş duruyor. sakın üzülme, moralini hiç bozma. kimse bu bacağa eğri diyemez. gayet doğal duruyor.çekim biraz yanıltabilir.

Dilaramutlu sağol canım ya. Çok üzüldüm cidden. Birazda erirse ne olur falan diye düşündüm. Ağlayacaktım nerdeyse. Çorapda sıkıyor biraz umarım onsuz biraz daha dolgun durur canım...

Demoniac canım resimlerini gördüm bacakların gayet düzgün görünüyor çorapta çok sıkıyor ona rağmen incede durmuyor kimse senin şu bacaklarına bakıpta şekilsiz diyemez. Bacakların çok normal ve iyi duruyor her kıyafeti rahatlıkla giyebilecek durumdasın. Bende bugün resim çektim henüz ekleyemedim. Benimde sol yanımdaki his kaybı devam ediyor. Bileklerimde de yürüyünce ağrı oluşuyor.

demonıac canım şimdi gördüm resımlerını bacakların cok guzel canım ne farkı varkı 6. gun koydugun resımle aynıı.dilaranında dedıgı gıbı hıc uzme kendını gayet guzeller okadar acıklık bencede olur ya zaten kızlar allah ıcın kac kısının kusursuz fabrıkadan cıkmıs gibiki ben bakıorum dısarda yürürken anlamıorum zaten arada acıklıgı falan anca bızımkıler gıbı barız olanlar anlasılıyor okadarda kusursuz bacakta nekadar ınsanda vardırkı.biz bence o bölgeye taktgımız ıcın öyle inceliyoruz.

Dilaramutlu sağol canım ya. Çok üzüldüm cidden. Birazda erirse ne olur falan diye düşündüm. Ağlayacaktım nerdeyse. Çorapda sıkıyor biraz umarım onsuz biraz daha dolgun durur canım...

Yeni resimlere baktım çorapla olduğu halde harika duruyor.Çorap sanırım varis çorabı gibi olanlardan.Onlar zaten sütunu yamuk gösterir.Bence bacakların halen çok güzel.Fiyatta çoook uygun.Bana 6,500 tl fiyat veren olmuştu.Belki cevaplamışsındır ama nerede ve kime yaptırdın.Bide rica etsem özelime doktorun telini gönderirmisin.Teşekkürler..

Back
X