Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bahar tşk ederim cnm öncelikle saol burda hepimiz birbirimize yardım ediyoruz ki öyle olmak zorunda bence bu derdi ancak çeken bilir bizi bizden başkasının anlamasıda cok zor malesef
benim eski haline göre iyi tabi ama istedigim gibi diil ne yazıkkı ben aradakı acıklıgın kapanmamasından dolayı tam anlamıyla memnun diilim ama yine bunada şükür diyorum

Bugün kontrolüm vardı. Pansuman yaptı doktor. bacaklarımı kontrol etti. Bir sorun yok çok şükür, bacakların iyi gözüküyor dedi. Yağların erimemesi için sigara içme dedi. zaten kullanmıyorum. Lazer epilasyon yaptırmakda yağlara zarar vermez dedi. Cildim çok hassas çoraba ve bandajlara alerji olmuşum, Bandajın geldiği yerler kızardı ve kabardı... Bir bu eksikti dedim içimden :) doktor birde ağrı kesici iğne yaptı, yürüdüğüm için biraz bacaklarım ağrımıştı iyi geldi.

Atlamışım:) Krem ile bacaklarıma ara ara masaj yapacağım, canımı acıtmayacak şekilde. Birde bacaklarıma dokunduğumda bile çok kaşınıyor. Buda iyileştiğim için oluyormuş. Canım acımasa kanatana kadar kaşıyabilirim:) Okadar tatlı bir kaşıntı. Doktor bandajı çıkartırken hem biraz canım acıyordu hemde gıdıklanıyordum. Garip bir durum:)

Arkadaşlar,
önceki sayfaları karıştırdım. SEBEBİM AŞK slikon taktırmış sanırım . acaba şuan nasıl, memnun mu? ben 50 kiloyum. sanırım , zayıflardan yağ alınamıyor. bu konuda bilgisi olan var mı?

dilara şekerim kacıncı sayfada sebebim aşk kime olmuş ameliyat cok merak ettım ya buarada bende nazım durağın yaptıgı ameliyatların resimlerine bakttım cok hosuma gtti sanırım nazım beye olmayı düşünüyorum bu ameliyattan hergün yapıyormuş.gerçi daha hiçbir doktorla yüzyüze görüşmedim ama şuan için mail yoluyla işimi hallediyorum:1: nazım beye sabah olup aksama eve yolluomus JEZABEL de ona olmuştu acaba nasıll şimdi neden artık girmiyor forumabenneyaptımki

Parissscim, sayfalara dikkat etmemiştim.Şimdi tekrar baktım sebebim-aşk ın yazıları 200. sayfadan başlıyor;ama tam olarak ne yaptırdığını anlayamdım. baştan slikon demiş, sonra yağ ekletmiş sanırım .doktoru da hasan fındık.
hatta formda bazı arkadaşlar ameliyat sonrasındaki haline yorum yaparken , bacakların aynı kişiye ait olduğuna pek inanmamışlar!!!!!Ayrıca sebebim-aşk'ın bir çok yazısı silinmiş.!!!!

Dior sağol canım. İşe perşembe başlamam gerekiyor ama ayağımdaki bu şişlik düzelmeden gidemem raporu uzatacağım canım. Yürürken ağrılarım devam ediyor, onun dışında otururken yatarken bir sıkıntım yok canım.

dilaracım saol canım bilgilendirdigın ıcın bakıcam bende eski yazılara acaba nasıl o arkadas sımdı.bacak sılıkonu olmus kımse yok sanırım forumda kımse gelipte yazmıyor:(
DİOR canım sen naptın ne düşünüyorsun karar verebildinmi senin bacakların nasıldı canım? yakında ameliyat olacak kimse varmıı kızlar.buarada ferruh beye en eski ameliyat olmuş kim var acaba çok merak ediyorum erime varmı diye.ferruh beye ameliyat olupta eridi diyen olmuşmuydu acaba sonuctan herkes memnun galiba buda suan en kalıcı amelıyat yapanın ferruh bey oldugunu gösterir değilmi?

Bugün ameliyat olalı bir haftayı tamamladım sol tarafımı hissetmiyorum. bacaklarımda kasılmalar yüzünden ancak ördek yürüyüşüyle yürüyebiliyorum. İnternette doktorların açıklamaları bir haftada normal hayata dönüleceği şeklindeydi. Ama biraz fazla ayakta kalınca bacaklarımda ağrılarda başlıyor o yüzden bir haftada normale dönüleceğine inanmıyorum. Birde doktorun yağları eriten tek sebep olarak sigarayı göstermesi beni çok telaşlandırdı. Ameliyat olan arkadaşlara sesleniyorum siğarayla ilgili bilgi verebilirmisiniz. Hala içen ve erimeyen varsa lütfen yazsın çok canım sıkıldı.

Kızlar resim ekledim. Yorumlarınızı bekliyorum. Ayak bileklerim çok şiş olduğu için ve hala kasıldığı için çok düz duramadım ve bacaklarımı tam yan yana getiremedim. Biraz daha iyileştikten sonra tekrar resim eklerim. O aradaki azıcık açıklığın (baldır kısmında çok az boşluk var gibi) bacaklarımı tamamen düz tuttuğumda gitmesini umuyorum. Gitmesede çok dert değil :)

Resimleri neden kaldırdın canım bizde görseydik..

Back
X