dilaracım çok haklısın bende kışa yada bahara amelıyat olabılırım heralde cunku maddı acıdanda hazır degılım suan.ayrıca dogru secımıde yapamıorum burnumdan estetık olacagım zaman arastırıp karar verebılmıstım ama bu amelıyat cok zor yanı dogru tercıhı yapmak cok zor.ferruh beyı dusunuodum son zamanlarda serum bırıkmesı benı cok korkuttu ve arkdaslarımızın cektıgı sıkıntılarıda duyunca hem baska sehıre gıdıp bunları yasamaktan cok korktum silikona gelınce karar veremıyorum emın olamıyorum dedıgınız gbı bır kucuk boyu konulsa daha ıyı olabılır belkı cunku boy boymuş buyuk boyu daha kalınmı oluyor acaba.ahmet karacalara maıl attım sılıkonu bırde ona sordum bakalım nedıycek acaba ahmet bey nekadara yapıyor sılıkonu.kızlar bılmıyorum cok korkuyorum yaptırıpta bırde sorun yasamak ıstemıyorum.aslında bu derdı yasayan nekadar ınsan varmıs ve bır okadarda amelıyat olan ınsanda var.ucretlerde cok fazla az buz degılkı yanı hem maddı hem manevı yönden zor bır amelıyat gıbı gorunuyor.
pariss ben ahmet karacalara muayene oldum 3 hafta önce. bana süperdry yöntemi 12000 dedi. silikonla birlikte 22000 tl dedi. hatta kış döneminde bu fiyatın artabileceğini söyledi. bende hala kararsızım. sanırım ferruh beye gidip sadece yağ dolgusu yaptıracam. 7000 tl ye. ancak ahmet beyin dediğine göre benim bacaklarımın silikona ihtiyacı var. çünkü yağım az. kışa kadar çok kilo almam lazım bu arada. birde bacaklarımın üst kısmıda zayıf. eğrilik yok ama inceler işte. o nedenle hem silikon hemde bacağın üstüne bile yağ dıolgusu olacaktı. fakat çooook pahalı. ondan ziyade hadi parayı geçtik ya erirseeee