Nazım Duraktan mail geldi 7000 tl fiyat verildi.Git gite zam geliyorlmaz:
nazım durak silikon amaliyatı için mi bu fiyat
Sanırım silikon fiyatı çünkü ben derdimi anlattım mailde.Onlarda fiyat yazmışlar...
Karanfil nasıl oldu bacağın? Ben son durumumu yazdım ama görmedin sanırım
Rose 73 canım sonunda karar verip ameliyat olmana sevindim. Kararsızlıkta insanı çok yıpratıyor. Öncelikle çok çok geçmiş olsun. İnan ben ameliyat olduğuma hiç pişman değilim. Epey bir ağrı çektim ama sonuçta geldi geçti. Önemli olan sonuç şu an şişlikler ve yağların bir bölümü gidince o ilk zamanki dolgunluk kalmadı. Ama bacaklarım yinede düzgün duruyor. Geçen gün Kavitasyon için gittim ferruh bey yoktu hemşire masaj yaptı. Yağların bundan daha fazla erimeyeceğini söyledi. Bu şekilde kalır dedi. Haftaya ferruh bey görmek istediğini söyledi. En son halimle resim ekleyeceğim fırsat bulabilirsem. İnşallah seninde istediğin gibi olur.
Herkese Merhabalar
Sonunda kararımı verip Ferruh bey'e ameliyat oldum. Bugün 2.ci günüm. ağrılarım var ama çekilmez durumda da değil. Açıkcası Demoniac ve Bahard nin yaşadıklarını takip edip herşeyin kotusunu düşünerek gitmiştim.
Şimdilik bunlar sorulara açığım :))gerçekten burda yazılanlar ameliyat masasına yatana kadar çok rahatlatıyor insanı. Yeni ameliyat olacak arkadaşlara yardımcı olabilirsem sevinirim
bahar merhaba,
öncelikle geçmiş olsun. resimlerine baktım gerçekten çok güzel görünüyor. bu kadar düzeldiğine göre eski halide çok problemli değildi sanırım yada doktorun mucizeler yaratmış gerçekten. artık istediğin gibi etekler giyebilecek olmana çok sevindim, darısı bizim başımızaa. bugün bende kıyafet bakmaya gittim dar paça pantolonları çok seviyorum ama üzerimde hiç güzel durmuyor sinir oluyorum eteklere hiç gimiyorum bile hep uzaktn bakıyorum. kurban bayramında 9 günlük tatil var bir haftada yıllık iznimden kullanırsam sanırım bu süre iyileşmeme yeterli olacaktır diye düşünüyorum, sence yeterli bir süremidir? birde implant yöntemi beni korkutuyor zaman içerisinde kas yapıma zarar vereceğini düşündüğüm için çok sıcak bakmıyorum. diğer yandan çok zayıfım 1,69 boyum ve 50 kiloyuen küçük bedenler anca oluyor bana... vucudumdan yeteri kadar yağ çıkacakmı o korkum var şimdi. artık ne yapacağımı bilemiyorum biran önce bu dertten kurtulmak istiyorum... senin iyileşme sürecin ne kadar sürdü? şimdi normal hayatına dönebildin mi ağrın sızın olmuyodur umarım..
Rose73 geçmiş olsun canım. Yağların kalıcı olur ve istediğin herseyi giyersin umarım. Resim bekliyoruz ilk fırsattabende dün kavitasyona gittim. Ferruh beyde inceledi bacaklarımı resim çekti. Artık erime olmaz dedi. Resimlerimi karşılaştırdık ve gercekten çok fark var. Sag bacağımın baldır kısmını soldan daha ince buluyordum ancak kavitasyondan sonra daha güzel oldu sanki iki tarafta aynı oldu:) artık etek ve elbise dısında birsey giymiyorum:)) Bacağımda çok az morluklar var ama umrumda değil eteklerimi giyip gecmisin acısını çıkarıyorum.
akram rica ederim canım nazım bey 6000 tl ye yapıyor diye biliyorum.bende silikonu düşünüyorum yag enjektesi olursada ahmet karacalar yakın geliyor gibi su kök hücre denilen yöntem ama oda çok ucuk ya 12bin tl nedemeko parayı imkansız biriktiremem birde korkuyorum yani kesin eremeyecegini bilsem.ben şöyle düşünüyorum istanbulda bu ameliyatı kışın yada ilkbaharda yaptırmayı düşünen arkdaşlar hepbirlikte hareket edelim yaptıracagımız doktora toplu gidip indirim isteyelim.ama silikonmu yağ enjektesimi karar vermek lazım.bu ameliyatı bu sene olmak isteyen kimler var arkdaşlar bir sayımızı belirleyelim sonra bırlıkte fıkırlerle bir yol belirleriz.en azından biraz indirim olur.ben para biriktircem bu ameliyat için ve yaza yakın olsun istiyorum kış yada ılkbaharda olabılır.sizler ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?