Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sanırım silikon fiyatı çünkü ben derdimi anlattım mailde.Onlarda fiyat yazmışlar...

allah hepimize kolaylık versin sırf ne yaptıracağına karar vermek bile çok zorr en azından benim içinn. tam karar verdim dediğin anda acaba sağlığım için sorun olur mu diye düşünüyo insan:S

Karanfil nasıl oldu bacağın? Ben son durumumu yazdım ama görmedin sanırım

nihayet yaa, kac gundur sitede hic bir sey yapılamiyor. Cnm benim bacagım hala aynı, duzeliceginide pek sanmıyorum. Yani icindeki serum alınmadan duzelmezmis gibi geliyor bana, ayrıca, hala dokundugumda agrıyor, ve morluklarda var. Hatta sertlikler, acaba tamamen iyilesmedimi diycem ama, seninki 3 ay olmus, ben 26 temmuzda yaptırmıstım. Bilmiyorum yaa Allahtan kıs geldi. bu seferde goruntusunden saklıyoruz bacakları:)))) Allah bu gunumu aratmasın, ne diyeyim en azından iki bacagımda yok.

Herkese Merhabalar
Sonunda kararımı verip Ferruh bey'e ameliyat oldum. Bugün 2.ci günüm. ağrılarım var ama çekilmez durumda da değil. Açıkcası Demoniac ve Bahard nin yaşadıklarını takip edip herşeyin kotusunu düşünerek gitmiştim.
Şimdilik bunlar sorulara açığım :))gerçekten burda yazılanlar ameliyat masasına yatana kadar çok rahatlatıyor insanı. Yeni ameliyat olacak arkadaşlara yardımcı olabilirsem sevinirim

Rose 73 canım sonunda karar verip ameliyat olmana sevindim. Kararsızlıkta insanı çok yıpratıyor. Öncelikle çok çok geçmiş olsun. İnan ben ameliyat olduğuma hiç pişman değilim. Epey bir ağrı çektim ama sonuçta geldi geçti. Önemli olan sonuç şu an şişlikler ve yağların bir bölümü gidince o ilk zamanki dolgunluk kalmadı. Ama bacaklarım yinede düzgün duruyor. Geçen gün Kavitasyon için gittim ferruh bey yoktu hemşire masaj yaptı. Yağların bundan daha fazla erimeyeceğini söyledi. Bu şekilde kalır dedi. Haftaya ferruh bey görmek istediğini söyledi. En son halimle resim ekleyeceğim fırsat bulabilirsem. İnşallah seninde istediğin gibi olur.

bahar merhaba,
öncelikle geçmiş olsun. resimlerine baktım gerçekten çok güzel görünüyor. bu kadar düzeldiğine göre eski halide çok problemli değildi sanırım yada doktorun mucizeler yaratmış gerçekten. artık istediğin gibi etekler giyebilecek olmana çok sevindim, darısı bizim başımızaa. bugün bende kıyafet bakmaya gittim dar paça pantolonları çok seviyorum ama üzerimde hiç güzel durmuyor sinir oluyorum eteklere hiç gimiyorum bile hep uzaktn bakıyorum. kurban bayramında 9 günlük tatil var bir haftada yıllık iznimden kullanırsam sanırım bu süre iyileşmeme yeterli olacaktır diye düşünüyorum, sence yeterli bir süremidir? birde implant yöntemi beni korkutuyor zaman içerisinde kas yapıma zarar vereceğini düşündüğüm için çok sıcak bakmıyorum. diğer yandan çok zayıfım 1,69 boyum ve 50 kiloyu en küçük bedenler anca oluyor bana... vucudumdan yeteri kadar yağ çıkacakmı o korkum var şimdi. artık ne yapacağımı bilemiyorum biran önce bu dertten kurtulmak istiyorum... senin iyileşme sürecin ne kadar sürdü? şimdi normal hayatına dönebildin mi ağrın sızın olmuyodur umarım..

rose çok geçmiş olsun en kısa sürece iyileşip dilediğin kıyafetleri giyinmen dileğiyle :)

Rose73 geçmiş olsun canım. Yağların kalıcı olur ve istediğin herseyi giyersin umarım. Resim bekliyoruz ilk fırsatta bende dün kavitasyona gittim. Ferruh beyde inceledi bacaklarımı resim çekti. Artık erime olmaz dedi. Resimlerimi karşılaştırdık ve gercekten çok fark var. Sag bacağımın baldır kısmını soldan daha ince buluyordum ancak kavitasyondan sonra daha güzel oldu sanki iki tarafta aynı oldu:) artık etek ve elbise dısında birsey giymiyorum:)) Bacağımda çok az morluklar var ama umrumda değil eteklerimi giyip gecmisin acısını çıkarıyorum.

Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Şu anda bacaklarımın ve vücudumun hali perperişan. Bacaklarımdan vazgeçtim vücudumun yağ alınan yerleri mosmor ve kıpkırmızı. Açıkcası Bacaklarımın kalınlığında şu anda pek bir değişiklik göremedim. Bu gün 3. gün ve artık dayanamayarak varis çorabını çıkardım. Biraz rahatladım. İnşallah bundan sonra daha iyi olurum. Bana 440cc yağ enjekte etmiş dr. bey.
Bu arada ben yarın ankaradan ayrılıyorum. Kavitasyon yaptıramıyacam.

Bahar ve Demoniac size bişey sormak istiyorum. Bandajlar kaçıncı gün çıkarılacak ayrıca kaçıncı gün banyo yaptınız.
En kısa sürede foto göndericem. Moralmen pek iyi bir durumda değilim.
Sevgiler

Tigerlity eski halimin resimlerini silmiştim başkada yok 314.sayfada sarpo diye bir arkadaş var aynı olmasada onun bacaklarının eski hali benimkine biraz benziyor ona bakarak karar verebilirsin. Süreye gelince doktor onun kişiye göre değiştigini söylüyor ben ikinci haftanın sonuna doğru ancak normale dönebildim yani tamamen ağrılarımın geçme süresi olarak diyorum tabi bu süreden öncede yürüyebiliyordum ama ağrılar oluşuyordu.Şu anda morluklar ve yara izleri hala var. Ben senin bacaklarını inceledim bana göre senin implanta hiç ihtiyacın yok. Bacakların yağ enjeksiyonu için çok uygun. Zaten doktor dizkapağının iç kısmını törpülüyor bu bile bacakların % 50 düzgün görünmesini sağlıyor. Birde dolgu olunca zaten sütün gibi olur senin bacakların çok sorunlu değil. Doktor için bence en kolay hasta tipisin. Şu an tamamen normale döndüm hiçbir sıkıntım kalmadı. Birtek kavitasyon için gittiğim gün masaj yapılınca iki gün daha ağrım oldu şimdi oda geçti. Ben iyiki yaptırmışım diyorum dünyaya yeniden gelmiş gibiyim. Tek tereddütüm senin kilondan dolayı yeterli yağ alınabilirmi onu doktora sormak lazım umarım sorularına cevap verebilmişimdir.

Rose73 canım moralini hiç bozma diyeceğim ama hasta pisikolojisi bendede oldu zaman zaman çok bunaldım ağrılar çok canımı yaktı hiç iyileşemeyecekmişim hep öyle kalacakmışım gibi geldi ama inan bunlar sayılı günler hepsi geçiyor. Bandajları 4.gün çıkardılar. bandajları çıkarmaya giderken yarım saat veya bir saat önce banyo yapıyorsun Bandajlar yumuşuyor daha rahat çıkıyor. Onları çıkarıp pasuman yapıp daha küçük bandajlarla değiştiriyorlar. Canım varis çorabını çıkarmazsan iyi olur ayakların yukarı gelecek şekilde yatman gerekiyor. Ödem ve şişlik oluşmasını engelliyor. Çorap meselesine gelince önceleri sinir olmuştum giymek istememiştim birde sıcakta hiç çekilmez demiştim ama inanki çorapla bütünleştim şimdi çıkarmak istemiyorum doktor üç hafta demişti ama ben yinede bir ayı tamamlamayı düşünüyorum Ondan ayrılmak çok zor olacak Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Onsuz kendimi boşlukta hissediyorum inanılmaz ama gerçek.

Demoniac canım çok sevindim bende öyle pantolonu görmek bile istemiyorum magazada sadece etek ve elbiselere bakıyorum uzun eteklerede bakmıyorum öyle bıkmışımki. Giyim tarzım ve bakış açım tamamen değişti. İnşallah herkes bu dertten kurtulur.

paris canım bende senin gibi düşünüyorum birlikte harket edilirse hem indirimde alabiliriz. birkaç yerde araştırma yapalım bence. bayram sonrası hafta bende hasan fındık ile görüşeceğim. bakalım o ne diycek. bu arada hasan bey ile ilgili tecrübesi yada fikri olan var mı acaba?

Arkadaşlar
bacağımızda dizin hemen altında kemikte törpüleme yapılabiliyor mu? benim eğrilik olduğıu için biraz kemiğin düzeltilmesi gerkir diye düşündüm.:)))uff ankara çok uzun bu Ferruh bey gezici doktor olsa da ,sorularımı sorsak bacaklarımı için fikir alsak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…