arkadaşlar bugün silikon implan ameliyatının nasıl yapıldığıyla ilgili youtube de birkaç video seyrettim. merak eden arkadaşlar duyrulur :) kesik yerlerdeki izler kayboluyor mu merak ettim açıkçası. ama sonuçlargerçekten yüz güldürücüydü.
calf implant yazarsan videolar gelir canım. mailide gönderiyorumBir de youtube den ne yazıp aratacağız
canım ferrun bey uygun demişsin ne kadar ki fiyatı?dior a katılıyorum silikon bana da şuan için sorunsuz görünüyor, yağ enjeksiyonunun tek çekici yanı Ferruh bey den dolayı ucuz olması, aslında bu aralar her ikisini de yaptırmaya ekonomik durumum müsait değil ama şu kalıcı olmama durumu beni caydırıyor yağ enjeksiyonundan... paramı biriktirdiğimde sanırım silikon yaptırabilirim gibi geliyor, yaptıracağım zaman önce doktorun görüşünü alırım tabi..
canım bildiğim kadarıyla yağ dolgusu 2,500TL ...
Selam Kızlar,
Bence silikon yağ enjeksiyonu ile beraber yapılmalı, Nazım Bey ameliyatta benim diz içime liposuction da yapmıştı, şimdiki aklım olsaydı oradan aldığı yağları diz oyuklarıma enjecte ettirirdim. Bir de Nazım Beyin tekniği farklıymış, kemikle kas arasına yerleştiriyormuş, dolayısıyla içinde birşey olduğu belli olmuyormuş, öbür doktorlar ise derinin hemen altına yerleştirdikleri için pek hoş olmuyormuş diye söyledi bana kendisi... Tabii ne kadar doğru bilemem ama daha önce bu forumda başka bir arkadaş vardı, İzmirde yaptırmış, ve silikonun bittiği yere, bileğe yakın bir yerde, kaymaması için dışarıdan dikiş atıldığını yazmıştı. İyi araştırmak lazım, bir de Nazım Bey hastaya pek laf sırası bırakmıyor, kendi kafasına göre takılıyor, ben takılacak olan silikonu önceden görmedim ama esasında görseydim, şöyle bir bacağıma tutup baksaydım, hiç de fena olmazdı diyorum....
Bana 1.5 sene önce 6000 tl ye yapmıştı, bu arada düzeltilmesini istediğiniz başka ufak şeyler de olursa söyleyin, ekstra bir ücret talep etmeden yapıyor....
Rose73 geçmiş olsun canım. Yağların kalıcı olur ve istediğin herseyi giyersin umarım. Resim bekliyoruz ilk fırsattabende dün kavitasyona gittim. Ferruh beyde inceledi bacaklarımı resim çekti. Artık erime olmaz dedi. Resimlerimi karşılaştırdık ve gercekten çok fark var. Sag bacağımın baldır kısmını soldan daha ince buluyordum ancak kavitasyondan sonra daha güzel oldu sanki iki tarafta aynı oldu:) artık etek ve elbise dısında birsey giymiyorum:)) Bacağımda çok az morluklar var ama umrumda değil eteklerimi giyip gecmisin acısını çıkarıyorum.
calf implant yazarsan videolar gelir canım. mailide gönderiyorum
ankaya gelırsen haber ver, gosterırım sana sılıkonlu bacak....
iyiyim Dior bugün daha iyiyim. Tek sıkıntım şu varis çorabı. Çorabı giyince ağrılarım daha da artıyor. Doğrusu çorabı pek giymiyorum. Morluklar yavas yavaş sararmaya başladı. Yarın işe başlıyacağım. Zor olacak ama yapıcak bişey yok.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?