Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar bugün silikon implan ameliyatının nasıl yapıldığıyla ilgili youtube de birkaç video seyrettim. merak eden arkadaşlar duyrulur :) kesik yerlerdeki izler kayboluyor mu merak ettim açıkçası. ama sonuçlargerçekten yüz güldürücüydü.

QUOTE=tigerlity;15082038]oytun idilin operasyon sonrası resimlerini isteyen varsa gönderebilirim arkadaşlar fikriniz olur[/QUOTE]
Merhaba; bir süredir sessiz sakin takip ediyorum forumda yazılanları. Bir türlü karar veremiyorum. Rica etsem elinizdeki resimleri bktbkt.38@gmail adresine gönderebilir misiniz?

Bir de youtube den ne yazıp aratacağız

Arkadaşlar herkese iyi bayramlar...Tatilde iken burada yazılanları düşününce birgün ameliyat olursam ( Ki şu an için böyle bir olasılık yok ) silikona daha yakın olduğuma karar verdim. Eridi erimedi derdi, bacak orantısızlığı derdi ,varis çorabı derdi , kilo verdin eridi derdi, morluklar benim kaldırabileceğim bir stres değil gibi geldi bana. Hele de kilo verme. Ben sürekli alır veririm. Yine geçenlerde burda yanlış hatırlamıyorsam angelim di galiba bacaklarındaki çökmeden bahsediyordu. o da yağ enjeksiyonu yaptırmıştı. Silikon fiziksel sağlığa zararlımıdır diye hepimizin kafasında burda soru var. Yağ enjeksiyonuda masum değil yani . Bunlar tabi benim düşüncem. Ne dertmiş bu böyle...

dior a katılıyorum silikon bana da şuan için sorunsuz görünüyor, yağ enjeksiyonunun tek çekici yanı Ferruh bey den dolayı ucuz olması, aslında bu aralar her ikisini de yaptırmaya ekonomik durumum müsait değil ama şu kalıcı olmama durumu beni caydırıyor yağ enjeksiyonundan... paramı biriktirdiğimde sanırım silikon yaptırabilirim gibi geliyor, yaptıracağım zaman önce doktorun görüşünü alırım tabi..

canım ferrun bey uygun demişsin ne kadar ki fiyatı?

Selam Kızlar,

Bence silikon yağ enjeksiyonu ile beraber yapılmalı, Nazım Bey ameliyatta benim diz içime liposuction da yapmıştı, şimdiki aklım olsaydı oradan aldığı yağları diz oyuklarıma enjecte ettirirdim. Bir de Nazım Beyin tekniği farklıymış, kemikle kas arasına yerleştiriyormuş, dolayısıyla içinde birşey olduğu belli olmuyormuş, öbür doktorlar ise derinin hemen altına yerleştirdikleri için pek hoş olmuyormuş diye söyledi bana kendisi... Tabii ne kadar doğru bilemem ama daha önce bu forumda başka bir arkadaş vardı, İzmirde yaptırmış, ve silikonun bittiği yere, bileğe yakın bir yerde, kaymaması için dışarıdan dikiş atıldığını yazmıştı. İyi araştırmak lazım, bir de Nazım Bey hastaya pek laf sırası bırakmıyor, kendi kafasına göre takılıyor, ben takılacak olan silikonu önceden görmedim ama esasında görseydim, şöyle bir bacağıma tutup baksaydım, hiç de fena olmazdı diyorum....

Bana 1.5 sene önce 6000 tl ye yapmıştı, bu arada düzeltilmesini istediğiniz başka ufak şeyler de olursa söyleyin, ekstra bir ücret talep etmeden yapıyor....

JEZABEL aslında bende senin gibi düşünüyorum. Diz içlerindeki yağlar alınsa ve diz oyuklarına konulsa, diz altınada implant yerleştirlse süper bacak olur. Estetik hekimlerine giden arkadaşlarımın hepsi aynı şeyi söylüyor. Doktor seni pek dinlemiyor ve bildiğini okuyor. Nazım beyinde öyle olmasına hiç şaşırmadım. Nazım bey implant konusunda çok iddialı. İmplantı dünyada birtek kendilerinin kemikle kas arasına yerleştirdiğini buda görüntüyü daha güzel hale getirdiğini ve ömür boyu sorunsuz kullanıldığını söylüyor. Tabi o böyle söylüyor ama bizler yinede korkuyoruz. Nazım beye implant yaptıran eminim birçok kişi vardır. Keşke yaşadıklarını paylaşsalar bizimle...

DEMONİAC bunları duyduğuma çok sevindim. İnşallah erimez ve gönlüne göre olur. Ağrıların tamamen geçti mi? Yürümende sorun varmı?

ROSE 73 nasılsın? Umarım herşey yolundadır. Ne olursa olsun kararını verip ameliyat olduğun için seni tebrik ediyorum...

iyiyim Dior bugün daha iyiyim. Tek sıkıntım şu varis çorabı. Çorabı giyince ağrılarım daha da artıyor. Doğrusu çorabı pek giymiyorum. Morluklar yavas yavaş sararmaya başladı. Yarın işe başlıyacağım. Zor olacak ama yapıcak bişey yok.
Sevgiler

ankaya gelırsen haber ver, gosterırım sana sılıkonlu bacak....

merhaba jezabel
açıkçası kafam çok karışık benim bacaklarım sadece ince olduğu ve kalın bacak istediğim için [insanoğlu işte neylersin :) ] bana silikon daha uygunmuş gibi geliyor. Ama dediğim gibi karar veremiyorum bir türlü .ben ankarada yaşıyorum sizinle görüşürsem daha netleşirim gibi geliyor

ROSE73 gerçekten işe başlayabilecekmisinz? DEMONİAC ve BAHARD sanırım 3 hafta kadar işe gidememişlerdi. Galiba siz daha rahat geçiriyorsunuz bu süreci...

kızlar daha önceden de sordum;ama cevap alamadım.
ameliyat olanlardan özelikle cevap bekliyorum lütfen.
dizaltındaki kemiğin dışı için törpüleme yapılan oldu mu ,ya da doku törpülenmesi ? bu konda bilgisi olan var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…