merhaba jezabel
açıkçası kafam çok karışık benim bacaklarım sadece ince olduğu ve kalın bacak istediğim için [insanoğlu işte neylersin :) ] bana silikon daha uygunmuş gibi geliyor. Ama dediğim gibi karar veremiyorum bir türlü .ben ankarada yaşıyorum sizinle görüşürsem daha netleşirim gibi geliyor
Olur tabii...
kızlar daha önceden de sordum;ama cevap alamadım.
ameliyat olanlardan özelikle cevap bekliyorum lütfen.
dizaltındaki kemiğin dışı için törpüleme yapılan oldu mu ,ya da doku törpülenmesi ? bu konda bilgisi olan var mı???
DEMONİAC, BAHARD VE ROSE73 nasılsınız? DEMONİAC VE BAHARD önce ameliyat olmuştu. Arkadaşlar şu an istediklerinizi giyebiliyormusunuz? Herhengi bir sorun varmı? ROSE73 siz daha yeni ameliyat oldunuz Siz nasılsınız? İnşallah herşey yolundadır.
DİGUCUM sen bacağındaki orantısızlıktan behsediyordun. hatta serum boşaltması yaptırmıştın. Şu an nasılsın. herhangi bir sorun varmı?
Arkadaşlar herkese iyi bayramlar...Tatilde iken burada yazılanları düşününce birgün ameliyat olursam ( Ki şu an için böyle bir olasılık yok ) silikona daha yakın olduğuma karar verdim. Eridi erimedi derdi, bacak orantısızlığı derdi ,varis çorabı derdi , kilo verdin eridi derdi, morluklar benim kaldırabileceğim bir stres değil gibi geldi bana. Hele de kilo verme. Ben sürekli alır veririm. Yine geçenlerde burda yanlış hatırlamıyorsam angelim di galiba bacaklarındaki çökmeden bahsediyordu. o da yağ enjeksiyonu yaptırmıştı. Silikon fiziksel sağlığa zararlımıdır diye hepimizin kafasında burda soru var. Yağ enjeksiyonuda masum değil yani . Bunlar tabi benim düşüncem. Ne dertmiş bu böyle...
Arkadaşlar ben 7 Eylül de ameliyat oldum. Aslında iyileşme sürecim diğer arkadaşlara göre çok daha kolay geçiyor. Ben çarpıklıkdan ziyade incelikden şikayetci olduğum için olmuştum bu ameliyatı. Ama inanın o kadar çektiğim sıkıntıya değmedi. Bileklerimde ve baldırlarımda çokda bir kalınlaşma olmadı. Şu an ödemlerim hiç inmesin istiyorum onlarda gidince eskiye dönücem sanırım. Sadece diz içlerimde birikmiş çok yağ vardı onların alınması biraz olsun görünüme katkıda bulundu. Moralleri bozmak istemem ama ince bacak için sanki silikon daha iyi bir çözüm.
Arkadaşlar ben 7 Eylül de ameliyat oldum. Aslında iyileşme sürecim diğer arkadaşlara göre çok daha kolay geçiyor. Ben çarpıklıkdan ziyade incelikden şikayetci olduğum için olmuştum bu ameliyatı. Ama inanın o kadar çektiğim sıkıntıya değmedi. Bileklerimde ve baldırlarımda çokda bir kalınlaşma olmadı. Şu an ödemlerim hiç inmesin istiyorum onlarda gidince eskiye dönücem sanırım. Sadece diz içlerimde birikmiş çok yağ vardı onların alınması biraz olsun görünüme katkıda bulundu. Moralleri bozmak istemem ama ince bacak için sanki silikon daha iyi bir çözüm.
Olur tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?