ozgurdu
fotoların görünmüyor canım.
saddy,
foto ekleyebilir misin?sen ameliyat konusunda karar verdin mi?
arkadslar bacak resimlerimin son halini ekliyorum ama yatay olarak. 90 derece cevirdigimde goruntu bozuluyor
ozgurdu,
foto biraz karanlık; görebildiğim kadarıyla benim bacaklara çok benziyor,benimkiler daha incesi :)))
kalın olunca en azından o kadar çırpı gibi durmuyor,ve sorun çok belli olmuyor yine de şanlısın bence.
umarım hayal ettiğimiz bir çözüme kavuşuruz.:))
Ozgurdu
kızına maşaallah diyelim öncelikle:))) inş. bzm çocukların bacaklarıda bizimkilere benzemez:)))
sende inşaallah bacaklarının o hayalindeki görüntüsüne en kısa zmnda kavuştuğunda bize burdan yine fotolarını gösterirsin cnm:)
kızlar merhaba, internete girmeye vaktim olmadığı için yazamıyordum. bacaklarımda erime oldu maalesef ve şuan etek giyemiyorum ilk günlerde giyebiliyordum sadece, çok moralim bozuk ne yapıcaz biz off(
PİXXİE , ben 1 ay önce ahmet beye yaptırdım ameliyatı. kök hücre yöntemiyle yaptılar. 12 bin lira ödedim. kök hücreyle yağların erime riski daha az. ameliyat 5 saat sürmüştü. DİOR, ben hiç sağlık problemi yaşamadım ilk 2 gün yürüyemiyordum ve ağrılarım vardı yağ alınan bölgelerde ama 3. günden sonra bir şeyim kalmadı. özellikle şuan hiçbir şeyim yok yani hiç ameliyat olmamış gibiyim. PARİSSS benim bacaklarım çok çarpıktı evet, özellikle dizlerim çok çarpık olduğu için altı dümdüz bile olsa dizlerden belli oluyor eğrilik ama şimdilik memnunum bacaklarımda erime olmadı ve eskisine göre çok düz. doktor elinden gelen herşeyi yaptı bence. çokta ilgilenen birisi. bir kere yanlışlıkla çağrı atmıştım doktora ve bir keresindede yanlışlıkla aramıştım meşguldü ikisindede geri döndü bana, hemen aramıştı :) ablamda yeterli yağ olmadığı için önümüzdeki aylarda ahmet beye silikon yaptıracak. şuan evde yalnız kaldığım için fotoğraf çekemiyorum ama mesajlarınız için teşekkürler. çok yakında kontrolüm var doktordan fotoğrafları alıp ekleyeceğim...
arkadaşlar herkese selam. ben bir ay önce kök hücre yöntemiyle ameliyat olmuştum. ameliyattan ilk çıkıtığımda yürüyemiyordum ve biraz ağrım vardı yağ alınan bölgelerde ama 3. günden sonra pek bişeyim kalmadı. zaten şuan hiç ameliyat olmamış gibiyim, çok sağlıklıyım :) ama izler hala duruyor, doktor 3 ay sonra tamamen kaybolur demişti. zaten rahatsız edici büyüklükte değiller. resim ekleyebilirim ama nasıl eklendiğini bilmiyorum. bence çaresi varken yaptırın düşünmeyin bu kadar ama garantisi yok maalesef beklentiniz yüksek olmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?