Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ozgurdu evet cnm bende göremiyorum fotolarını hiç.
Dilaramutlu malesef cnm maddi durumdan dolayı bnm şuan için imkansız ameliyat.. ama iş durumlarım yoluna girerse inşaallah bende kredi çekip ilk fırsatta işe koyulacam alkisalkisalkis

ozgurdu,
foto biraz karanlık; görebildiğim kadarıyla benim bacaklara çok benziyor,benimkiler daha incesi :)))
kalın olunca en azından o kadar çırpı gibi durmuyor,ve sorun çok belli olmuyor yine de şanlısın bence.
umarım hayal ettiğimiz bir çözüme kavuşuruz.:))

İnşallah.Bilgisayarın kamerasıyla çektim oyüzden o kadar karanlık...

Ozgurdu
kızına maşaallah diyelim öncelikle:))) inş. bzm çocukların bacaklarıda bizimkilere benzemez:)))
sende inşaallah bacaklarının o hayalindeki görüntüsüne en kısa zmnda kavuştuğunda bize burdan yine fotolarını gösterirsin cnm:)

Sağol canım.İnşallah ben iyi olacağını düşünüyorum.Ahh birde fırsat bulup gidebilsem.

kızlar merhaba, internete girmeye vaktim olmadığı için yazamıyordum. bacaklarımda erime oldu maalesef ve şuan etek giyemiyorum ilk günlerde giyebiliyordum sadece, çok moralim bozuk ne yapıcaz biz off (

ereta ,
çok üzüldüm ya. affedersin;ama sen ne zaman ve kime ameliyat olmuştun. ben unuttum
foto ekler misin. sendeki sorun incelik mi, eğrilik mi?

kızlar merhaba, internete girmeye vaktim olmadığı için yazamıyordum. bacaklarımda erime oldu maalesef ve şuan etek giyemiyorum ilk günlerde giyebiliyordum sadece, çok moralim bozuk ne yapıcaz biz off (

Selam öncelikle üzülme zaten doktor sana yağ enjekte ettirirsen birkerede olmayacağını yazmışsın ilk mesajlarında.Peki doktor sana silikon önermişken neden yağ enjekte ettirdin.Hiç keyfini bozma en azından denedim oladı dersin.Biz şimdi o deneme kısmındaki ümitli bekleyişteyiz.Ben yap enjekte ettirmeyi hiç düşünmüyorum artık.

ERETA öncelikle çok üzüldüm. 12 bin lira öde ve bir ayda herşey eskisine dönsün. Lütfen bize şaka yaptığını söyle...

ERETA bu mesajı 1 eylülde atmış. Yani ameliyat olalı 2 ay olmuş. Sonuçta 2 ay yada 1 ay farketmez. Ne demek 12 binlira öde ve erisin. ERETA doktorla görüştün mü peki?

arkadaşlar, benim iyi sonuç adına ümitlerim iyice azaldı.
ereta da 12 bin lirayı verip istediği sonucu ulaşamayınca beni çok üzdü..
vay halimize(((

DİLARAMUTLU bende ki sorun eğrilikti, ahmet beye yaptırmıştım. OZGURDU önceki yazdıklarımı yaptırdığım doktor değil, başka bir doktor demişti ve yine başka bir doktor silikon önermişti. DİOR daha doktorla görüşemedim görüşüp fotoğraf da ekleyecektim ama olmadı. yarın kontrol için randevu alıcam.ailem düz olmuş daha ne istiyorsun diyor ama bence üzülmeyeyim diye öyle diyolar çünkü düz değil. yağlarımın hepsi erimedi ama kalan yağlarda etek giymem için yeterli değil off offf iyice umutlarım azaldı böyle ölüp gidicem galiba 1 kere yaptırıp kurtulurum sanmıştım ama olmadı (

Ereta gercekten cok üzüldüm sen zayıfmıydın yeterli yagmı alınamadı buyuzdenmi eridi yoksa gereken yag konulmasına ragmenmı 2ayda eridi?gercekten cok uzuldum umutlarımız git gide azalıyor doktorun inşallah gerekeni yapar.bizlerle resimlerini paylasıran cok memnun oluruz acıkcası cok merak edıyorum.buarada ablanda sılıkon amelıyatı olacaktı oldumu?bizi bılgılendırdıgın ıcınde cok tesekkurler.

ERETA,
umarım çok fazla erime olmamıştır, sana öyle geliyordur:)))
bizimle fotolarını paylaşırsan, eski ve yeni fotoların hakkında biz de yorum yapmış oluruz ve aynı zamanda fikir edinmiş oluruz. tekrar geçmiş olsun. umarım bugün doktorla konuştuğunda rahatlarsın...:))

Parisss, hepsi erimedi zaten bir bölümü eridi ama ben yinede etek giyemiyorum. zayıf değildim yeterli yağ alındı zaten zayıfsanız kök hücre yöntemi yapılmıyor. Dilaramutlu en yakın zamanda fotoğraf paylaşacağım. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…