Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selam arkadaşlar.benim amelıyatımın üzerinden tam 10 ay geçti ve hala erime olmadı memnunum..bu mutlu haberi verim dedim=)

angelim eski yazılarına baktım bacakların harika:) çok egrımıydı backların nasıldı bıraz eskı halı hakkında bılgı verırmısın?10 ay içinde kilo alıp verdın mı hiç kılonu korumaya dıkkat edıyormusun?ben zaman zaman kılo alıp verırım yaglar erırmı merak edıyorum..tesekkuller sımdıden guzel bacaklarınla mutlu gunler dılıyorum sana bızlerı yanlız bırakmadgn ıcınde cok saol

ereta tesekkurederım sorularımı yantladgın ıcın.doktorun bu konuda ne dıyor canım amelıyattan bugune kılo verdınmı oyuzdenmı erıdı yaglar acaba? sigra kullanıyormusun?ınsallah doktorun gerekenı en kısa zamada yapar sevgıler..

kızlar sebebım ask hasan beye amelıyat olmustu degılmı?bacakları nasıldı hatırlıyormusunuz erime oldumu acaba?sıgara ıcmesıne ragmen en son erıme olmadı demıstı? hasan beye olupta yagları erıyen varmıydı ya ben hep unutuyorum kım memnundu kıme olmustu dıye

angelim..bacaklarına baktım..mükemmel olmuş...erimemiş olmasına çok sevindim..10 ayda erimediyse.. bundan sonrada erimez...canım yaa..bilgi vermen ne güzel..teşekkürler..güzel bacaklarınla ömür boyu mutluluklar.

Arkadaslar neden bu kadar umitsizsiniz anlamadım. Bakın Bahard, demoniac, angelim, ben ve adı su an aklıma gelmeyen bır cok arkadas sonuclardan gayet memnunuz. Tabi hayalimizdeki bacaklara tam anlamıyla kavusamadık ama resimlerimizi yukledigimizdede hepinizden cok guzel yorumlar alıyoruz. Ben egrilikten ziyade zayıflıktan şikayetci idim tamam cok dolgun olmadı ama artık insan icine etekli rahatca cıkıyorum. Diger arkadaslarda memnuniyetlerini bildirdiler. Umarım bu umutsuzluk uzerinizden kalkar.

BENIM AMELİIYAT OLAN ARKADASLARA BIR CAGRIM OLACAK. HEPIMIZ AMELIYAT SONRASI HAYATIMIZ NASIL DEGISTI YAZARSAK BURDAKI ARKADASLARA YARDIMCI OLURUZ UNUTMAYALIM BIZDE UMUTSUZCA BU SITEYE YUZLERCE KEZ GIRMISTIK.
SEVGILER

rose73 ,
bizim adımıza yaptığın çağrı için çok teşekkürler:)
şu var ki; senin bacaklarında eğrilik anlamında çok sorun yokmuş. bu yüzden memnun olman normal. örneğin, ameliyat olup ,memnun olmayan arkadaşların çoğu eğrilikten şikayetçi olanlardı ,diye hatırlıyorum (yanılıyorsam düzeltin lütfen... ) açıkçası ben, eğrilik sorunu yaşadığım için ameliyat konusunda hayallerim yıkıldı,diyebilirim.
rose73, sendeki sorun eğrilik değildi;ama yine de eski bacak fotolarını eklemen mümkün mü?
bu arada şuan bacakların süper görünüyor. güle güle eteklerini giy inşallah:)))

dilaracım angelimin adının uzerıne tıkla butun mesajlarını gör var ona tıkla orda angelımın butun mesajları cıkcak orada goruceksın cunku bırkac kere resım koymus hepsıne bakmıs olursun.ben cok begendım oyle bacaklarım olacagını bılsem hemen yaptrmak ısterım ama angelımın cok carpık degılmıydı acaba benımkılerın arası kapanmıyor dilaracım benım halamın sımdı bacagından amelıyat olması gerekıyor yas ılerledıkce kemık erımesı vs. seylerden kaynaklanan dizde kemık sorunu cıktı 2 kemık bırbırne surtuyormus buda agrı yapıyor kımı doktor amelıyat onerıyor bazısı hıc onermıyor ıcıne sılıkon gbı bısey konuluyormus 2 kemıgın arasına,10 yılmıs ömrü sonra işi bitiyormus o konulan seyın.bazı doktorlar bu amelıyatı hıc onermıyor ben sımdı cok korktum allah korusun olurya ılerde bacagımzda yaslanınca bır sorun cıksa şimdi yaptırdıgımız silikonun bır zararı olurmu.bacaga yabancı bır madde gırıyor ya vucudumuz kabul etmezse veya şimdi genciz ya ılerde sorun cıkarırsa.bunlardan cok korktum kızlar sızlerle paylasmak ıstedım erımeyecegını bılecegım bır yontem arıyorum.kök hücre ile kesin sonuc alan arkadaslar var angelım memnun ve bırcok arkdasta memnun gorunuyor.yag enjeksıyonu dahamı guvenlı acaba ne dıyorsunuz?yag enjeksıyonu konusunda istanbulda Şu doktordan bu sıtede guzel sonuclar alındı hıc erıyen olmadı dıyebılecegınız bır doktor ısmı varmı onunla gorusmek ısterım.bu konuyu daha detaylı arastıracagım acıkcası eskı sayfalarada bakacagım kımler hangı doktordan memnun kalmıs dıye.

Leydicim Septembergrl ile ben...Angel ile sen gitmiştin...hatırlayamaman normal 2 sene geçti iyim bende canım tşk ederim sana ulaşabilmeyi çok istedim ama telefonuna ulaşılmıyordu...

tmm şimdi hatırladım canım ya özür hattım değişti benim ondan nasılsın şuan bacakların nasıl istediğin sonuc olmustur inşlh:))

arkadaşlar
ameliyat olan ve memnun olan herkese mutluluklarını kendi mutlulugum gibi paylaştıgımı söylemek istiyorum..hepsine bol bol saglıklı ve yaglarının erımedıgı gunler diliyorum..
Yalnız ameliyatı öyle ya da böyle istemeyen ya da tereddüt eden kişilere yardım etmek için bir önerim olacak;
şu an bu dertten hala muzdarip olan ya da geçmişte bu sıkıntıyı çeken birçok kişi var bu forumda..Dışarı çıkarken neler giyiyoruz?? Neyi,nasıl giyersek kusurumuzu kapatabiliyoruz..Hepimiz kendi uyguladıgımız ya da cevreden duydugumuz uygulamaları paylaşalım..En azından bu sıkıntımızı kafaya takma işini biraz rafa kaldırırız..Kafamız rahatlayınca da şu ameliyat işini daha rahat düşünürüz..
Ne dersiniz??
zemuszemus

arkadaşlar siteye yeni üye oldum yazılanları okudum anladığım kadarıyla çok masraflı bi ameliyat ve kimse garantide vermiyor nette actibreast göğüs büyütücü kremin bacakları dolgunlaştırmaktada kullanıldığı yazıyor bu konuda bilginir varmı acaba

elfnur2008
sanırm ameliyat geçirdin?bizimle yaşadığın tecrübeleri paylaşman mümkün mü;?
kime, ne zaman amaeliyat oldun ? varsa eski ve yeni haliyle fotolarını ekleyebilir misin? teşekkür ederim

pariscim,
vallahi benim kafam çok karıştı. bende yağ yok ,sanırım yağı olmayana kök hücre yapılamıyor. slikondan korkuyorum açıkçası.bana yağ enjektede olmaz diye düşünüyorum. yani benim iş biraz zor gibi. inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
dediğin gibi, doktor araştırması iyi yapılmalı

seorpia,
evet henüz çözüm bulamayan arkadaşların,birbirlerine giyim konusunda bilgi paylaşımında bulunması güzel olur. örneğin uzun dar çizmelri çok seviyorum;ama bacaklarım eğri olduğu için gzüel durmuyor. ben de çok dar olmayan çizme tercih ediyorum . burada bir iki arkadaş ban giyim konusunda bilgi vermişti. çizme içine çorabın altına boşluklarımızın oluğu yere başka bir çorap katlayıp koyabileceğimizden bahsetti. bakalım bu kış denemye çalışacağım:))))

cadica,
öncelikle hoşgeldin:))),
bahsettiğin krem hakkında hiç bir bilgim yok; bence bu tip kremler ,sürdüğümüz sürece belki etki gösterebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…