- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
dilaracım angelimin adının uzerıne tıkla butun mesajlarını gör var ona tıkla orda angelımın butun mesajları cıkcak orada goruceksın cunku bırkac kere resım koymus hepsıne bakmıs olursun.ben cok begendım oyle bacaklarım olacagını bılsem hemen yaptrmak ısterım ama angelımın cok carpık degılmıydı acababenımkılerın arası kapanmıyor dilaracım benım halamın sımdı bacagından amelıyat olması gerekıyor yas ılerledıkce kemık erımesı vs. seylerden kaynaklanan dizde kemık sorunu cıktı 2 kemık bırbırne surtuyormus buda agrı yapıyor kımı doktor amelıyat onerıyor bazısı hıc onermıyor ıcıne sılıkon gbı bısey konuluyormus 2 kemıgın arasına,10 yılmıs ömrü sonra işi bitiyormus o konulan seyın.bazı doktorlar bu amelıyatı hıc onermıyor ben sımdı cok korktum allah korusun olurya ılerde bacagımzda yaslanınca bır sorun cıksa şimdi yaptırdıgımız silikonun bır zararı olurmu.bacaga yabancı bır madde gırıyor ya vucudumuz kabul etmezse veya şimdi genciz ya ılerde sorun cıkarırsa.bunlardan cok korktum kızlar sızlerle paylasmak ıstedım erımeyecegını bılecegım bır yontem arıyorum.kök hücre ile kesin sonuc alan arkadaslar var angelım memnun ve bırcok arkdasta memnun gorunuyor.yag enjeksıyonu dahamı guvenlı acaba ne dıyorsunuz?yag enjeksıyonu konusunda istanbulda Şu doktordan bu sıtede guzel sonuclar alındı hıc erıyen olmadı dıyebılecegınız bır doktor ısmı varmı onunla gorusmek ısterım.bu konuyu daha detaylı arastıracagım acıkcası eskı sayfalarada bakacagım kımler hangı doktordan memnun kalmıs dıye.[/QUO
Sevgili PARİS ; senin yaşadığın ikilemi aynen bende yaşıyorum. Bu iki arada bir derede kalma halide insanı çıldırtıyor. Doktor araştırmasına gelince ; Bunun tamamen bir şans olduğunu düşünüyorum. Ahmet karacalara da ferruh bingöle de ameliyat olup memnun olanda var olmayanda. Ama benim param olsa benim tercihim silikon olurdu. Şimdilik param yok bekliyorum... Hep söylüyorum ; yağ enjeksiyonundaki eridi erimedi derdi
beni gerer...
angelim eski yazılarına baktım bacakların harika:) çok egrımıydı backların nasıldı bıraz eskı halı hakkında bılgı verırmısın?10 ay içinde kilo alıp verdın mı hiç kılonu korumaya dıkkat edıyormusun?ben zaman zaman kılo alıp verırım yaglar erırmı merak edıyorum..tesekkuller sımdıden guzel bacaklarınla mutlu gunler dılıyorum sana bızlerı yanlız bırakmadgn ıcınde cok saol
Merhaba kizlar
Bende gecen nisan ayinda ahmet beye yag enj yaptirmistim superdry(cihaz kullanilmadi).
Benim sikintim arasira ozellikle yag konulan yerlerin cok kasinmasi
Acaba ayni sikintiyi ceken var mi benim gibi ....
rica ederim PARİSSS benim üst tarıfında sorun yoktu kalın oldugu için birlesiyordu.birkac foto daha koycam aksam aceleyle bir tanecik koyabildim.DİLARAMUTLU yağ orannda hiç problem cıkmadı hatta doktorum ameliyattan çıktıktan sonra zayıf görünmeme rağmen çok fazla yağ rezervim olduğunu söylemişti yapı meselesi sanırım,özellikle diz içlerimden cok yağ almışlar.ve evet yağ oranı önemli ne kadar cok cıkarsa onu kullanıyor doktor.49-50 kilo olabilirsn ama yağın cok olabilir benim gibi.suna 51 kiloyum yine yağ aldırcak olsam eminim yeterince cıkar benden=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?