Bacak dolgusu yaptıran var mı?

haklısın ama aklıma başka çarede gelmiyor doğrusu ben çok zayıfım yağ enjeksiyonu mantıklı geliyor ama bende yağ yokki:):) sanırım tek çarem spor yapmak belki kas olursa daha kalın görünür

cadica canım o kremler bacagada sürülüyormu?göğüse sürünce nekadarlık etikisi oluyor o kremlerın benım hıc bılgım yok ama bacaga kullansak hakkten faydası olmazmı ya..
Dilaracım hakkımızda hepımız ıcın hayırlısı doktor secmekte zorlanıyorum ben yanı memnun kalanların goruslerı cok onemlı.ınsallah hepmız ıcın en hayrlısı olur canım.arastırıyorum bılgı edındıkcede sızlerede yazıcam.

ELFNR2008 sen kime amelıyat olmustun memnunmusun ? yag enjeksıyonumu yaptrdın kac ay oldu bılgı verırmısın banada?tesekkurler şimdiden

merhaba kızlar ben yeni katıldım foruma. benim bacaklarımda dizin alt kısımlarında eğrilik var bu durum çok moralimi bozuyor ne yapacağımı bilmiyorum artık hayattan bile soğudum((

azelim,merhaba hoşgeldin.
merak etme senin gibi bu konuda muzdarip olan çok arkadaşın var.:)))
umarım bir gün sorumuz bir ölçüde de olsa çözülecek.
ben de son zamanlarda ümitsizliğe kapıldım:ama yine de bu siteden uzaklaşamıyorum bir gün güzel bir haber alacağım diye ,ümitlenmiyor da değilim....:))))

Hasan fındıka ameliyat olan PAPATYA TARLASI vardı çok memnundu. Şimdi nasıl bilmiyorum. yağ enjeksiyonu yaptırmıştı...

tesekkürlerrr=) diz içlrim dolgunda ve dizden altı inceydi özellikle hemen dizn altı varya orada hiç bsy yoktu dolayısıyla carpık bir görüntü vardı=(ben eski fotolrımı aldım doktorumdan yüklicem ama albüme nasıl yüklicem anlamdım bilen varsa anlatabilir mi? ya da özelden yollayım eski halini isteyenlere.ben 10 ay önce yani ameliyata girdğimde 54 kiloydum suan ise 51 kiloyum kılo verdim ama erime olmadı.

angelim
isminin üzerine tıkla,oradan 'kullanıcı profilini gösteri' işaretle ; albüm bölümü çıkıyor. albüm ekle dersen seni yönlendiriyor.

tesekkr edrim dilaramutlu.sanrım ekledim ilk halını son halinı bırcogunz hatırlıyorsunuzdr,yıne de tekrr cekip koycam,,

Son düzenleme:
dior canım cok haklısın bende bi silikon dıyorum sonra yag dıyorum kararsızım.erol kıslaoglu dıye bır doktor varmıs bagdat caddesinde ona amelıyat olan bır arkadas burda memnun oldugunu yazmıs ılk sayfalarda kendısıne mesaj attım 10 yıl olmus 2kere yag koymuslar bacagına erıme olmamıs bu cok guzel bır haber 10 yıl nedemek.bende erol beye maıl attım gelmenız lazım muayene ederek sılıkon yada yag karar verırız demıs aslında bı gıdıp gorusmekk lazım bır doktorla.sımdı paramda yok ya oyuzden gıtmıyorum sadece arastırıyorum:)

angelım verdıgın bılgıler ıcın cok tesekkurler ve bızı bırakmadgın ıcınde cok saol.bacakların öncedende bırlesıyormus benım dız falan bırlesmıyor

parissss
kremin kendi sitesinde kalça ve bacaklar gibi vücudun dolgunluk istenen diğer bölgelerindede uygulanabilir yazıyor ama kullanıpta memnun kalan varmı bilmiyorum

angelim,
önceki yazılarındaki bacaklarının fotolarına baktı. şahane gerçekten. süper ,güle güle giy eteklerini inşallah. erime olmdaı demişsin. son halini merak ediyorum en kısa zamanda ekle lütfen.teşekkür ederim.
angelim ben şuan 49-50 kiloyom . sanırm benden yağ çıkmayacak:)sen 54 kiloda ameliyata girmişsin. yağ oranın nasıldı doktor yağ bulmakta zorlandı mı hiç?

Merhaba kizlar
Bende gecen nisan ayinda ahmet beye yag enj yaptirmistim superdry(cihaz kullanilmadi).
Benim sikintim arasira ozellikle yag konulan yerlerin cok kasinmasi
Acaba ayni sikintiyi ceken var mi benim gibi ....

rica ederim PARİSSS benim üst tarıfında sorun yoktu kalın oldugu için birlesiyordu.birkac foto daha koycam aksam aceleyle bir tanecik koyabildim.DİLARAMUTLU yağ orannda hiç problem cıkmadı hatta doktorum ameliyattan çıktıktan sonra zayıf görünmeme rağmen çok fazla yağ rezervim olduğunu söylemişti yapı meselesi sanırım,özellikle diz içlerimden cok yağ almışlar.ve evet yağ oranı önemli ne kadar cok cıkarsa onu kullanıyor doktor.49-50 kilo olabilirsn ama yağın cok olabilir benim gibi.suna 51 kiloyum yine yağ aldırcak olsam eminim yeterince cıkar benden=)

Merhaba kizlar
Bende gecen nisan ayinda ahmet beye yag enj yaptirmistim superdry(cihaz kullanilmadi).
Benim sikintim arasira ozellikle yag konulan yerlerin cok kasinmasi
Acaba ayni sikintiyi ceken var mi benim gibi ....

melike bende de aynısı oluyor ara sıra merak etme ilk zamanlar daha sık oluyordu üzerinden 10 ay gecti artık cok nadir oluyor.

kırk yıl düşünsem keşke yağım olsaydı diyceğim aklıma gelmezdii, aklıma gelmeyen başıma geldi keşke yağım olsaydı:) ben doktorada gittim yok yağım oramı burammı cimcikledi bişi çıkmaz senden dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…