kırk yıl düşünsem keşke yağım olsaydı diyceğim aklıma gelmezdii, aklıma gelmeyen başıma geldi keşke yağım olsaydı:) ben doktorada gittim yok yağım oramı burammı cimcikledi bişi çıkmaz senden dedi:)
çizmelerin duzgun durması ıcın ayak numaranızından bır buyuk numara alın denıyor....dız ustu cızmelerde bu ıse yarar mı acaba ne dıyorsunuz??seorpia,
evet henüz çözüm bulamayan arkadaşların,birbirlerine giyim konusunda bilgi paylaşımında bulunması güzel olur. örneğin uzun dar çizmelri çok seviyorum;ama bacaklarım eğri olduğu için gzüel durmuyor. ben de çok dar olmayan çizme tercih ediyorum . burada bir iki arkadaş ban giyim konusunda bilgi vermişti. çizme içine çorabın altına boşluklarımızın oluğu yere başka bir çorap katlayıp koyabileceğimizden bahsetti. bakalım bu kış denemye çalışacağım:))))
tigerlty,
doğru olmadığını söyle lütfen((
eminim doktor bana da öyle diyecekkime göründün .başka bir yöntemi yok mu peki..doktor alternatif sunsu mu canım
Maşşallah bende yağ oranıda yüksek:) Ama nedense ben sadece silikon düşünüyorum.Eşimin beni doktora götürmesini bekliyorum.Bende size birkaç resim göndereyim gurupta ameliyat olanların önceki ve sonraki halleri.
Digucum, benim bacaklar da seninkine benziyor sanırım, (ben henüz ameliyat olmadım) son halini görmek isterim, fotoğraf eklersen çok sevinirim....Buarada lipolit yöntemiydi sanırım bu yöntemi uıygulayan doktor var mıdiye sormuşsunuz.
Sanırım Ferruh Bey'in yöntemi bu yöntem çünkü ben kontrole gittiğimde hemşire hanıma ameliyat odasında hiçbir alet görmediğimi ve bu operasyonu hiçbir alet olmadan nasıl yaptıklarını sordum. Çünkü Ahmet Karacalar bu ameliyatın bir makina ile yapıldığını bu makinayı kullanan kişilerin ise amerikadan geldikleri için ameliyat ücretinin bu kadar pahalı olduğunu söylemişti hastalarına.Ben de bu yönde bir bilgiye sahip olduğum için hemşire arkadaşa sordum. O da bana vücudumuzdan büyük enjektörlerle yağ aldıklarını sonra o yağları bir çeşir işlemden geçirdikten sonra enjekte ettiklerini söyledi. Bence hemşire hanımın anlattığı yani doktor beyin uyguladığı bu yöntem.
Arkadaşlar ben ameliyat olduktan sonra kilo alıp verdim ama bacaklarımda herhangi bir erime olmadı. Ameliyat olduğum günkü gibi bacaklarım ha belki benim farkedemediğim az bir erime olmuştur. Benim tek şikayetim çoğu hastada olmayan fakat beni bulan serum birikmesi. buarada tekrar resim ekleyeceğim fakat bi fikriniz olması açısından benim bacaklarımın son hali Demoniac ınkine benziyor.
Digucum, benim bacaklar da seninkine benziyor sanırım, (ben henüz ameliyat olmadım) son halini görmek isterim, fotoğraf eklersen çok sevinirim....
azelim,merhaba hoşgeldin.
merak etme senin gibi bu konuda muzdarip olan çok arkadaşın var.:)))
umarım bir gün sorumuz bir ölçüde de olsa çözülecek.
ben de son zamanlarda ümitsizliğe kapıldım:ama yine de bu siteden uzaklaşamıyorum bir gün güzel bir haber alacağım diye ,ümitlenmiyor da değilim....:))))
Maşşallah bende yağ oranıda yüksek:) Ama nedense ben sadece silikon düşünüyorum.Eşimin beni doktora götürmesini bekliyorum.Bende size birkaç resim göndereyim gurupta ameliyat olanların önceki ve sonraki halleri.
Sağ taraftlakiler kimin bacakları ve kime yaptırmış? Süper ötesi bence .....
Pardon sen ilk eklediğim resimden bahsetmişsin sanırım.Ben en son eklediğimin kime ait olduğunu yazdım.Sağ taraftlakiler kimin bacakları ve kime yaptırmış? Süper ötesi bence .....
tigerlty,
sen foto eklemiş miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?