Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tigerlty,
doğru olmadığını söyle lütfen((
eminim doktor bana da öyle diyecekkime göründün .başka bir yöntemi yok mu peki..doktor alternatif sunsu mu canım

Maşşallah bende yağ oranıda yüksek:) Ama nedense ben sadece silikon düşünüyorum.Eşimin beni doktora götürmesini bekliyorum.Bende size birkaç resim göndereyim gurupta ameliyat olanların önceki ve sonraki halleri.

Eklentiler

• $kk.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 92
  • $kka.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 78
çizmelerin duzgun durması ıcın ayak numaranızından bır buyuk numara alın denıyor....dız ustu cızmelerde bu ıse yarar mı acaba ne dıyorsunuz??

PARİSSS sigara kullanmıyorum ama evet ameliyattan sonra çok kilo verdim iştahım azaldı ondan olabilir ablamda daha ameliyat olmadı ama o büyük ihtimalle hasan fındığa yaptıracak ameliyatı

Arkadaşlar merhaba,

Diorcum

Bu kadar sorun yaşamama rağmen halen yağ enjeksiyonu en iyisi dememe şaşırmışsın.
Ben bu sorunu yaşamama rağmen tekrar ameliyat olsam yine yağ enjeksiyonu yaptırırdım. Neden dersen biliyosunuzki estetik alanında tıpta hergün yeni gelişmeler oluyor ve doktorlar artık silikonları bir kenara bırakıp insanın kendi vücudunda bulunan yağ, kan, kök hücreden elde ettikleri maddelerden dolguları yapıyorlar. Eğer silikon bu kadar muhteşem birşey olsaydı ya da tamamen zararsız olsaydı doktorlar bu yöntemi uygulamak yerine silikonu önerirdi. Gerçi Allah var hiçbir doktor şimdiye kadar silikon yaptırmayın zararlı demedi ama yinede (genelde) yağ dolgusunu önerdiler. Ben kendi vücudumdan olan yağlarla bu işlemi yaptırma imkanım varken vücuduma dışarıdan bir madde almaya karşı olduğum için silikonu hiç düşünmedim. Ne kadar zararsız denilsede ilerleyen yaşlarda bana problem çıkaracağını düşümdüm. Dediğim gibi bunlar hep benim kendi düşüncelerim ama artık gögüs büyütme operasyonlarında bile silikon kullanılmıyor. Yağ ve kök hücre enjektesi ile byütme yani dolgu şlemini yapıyorlar. biliyorsunuzki silikonun en zararsız olduğu yer gögüs fakat buna rağmen gögüs büyütmede bile artık yağ enjeksiyonu kullanılıyor. Kısacası daha öncede söylediğim gibi ben kendi vücudumda bulunan maddelerle bu dertten kurtulabiliyorsam vücuduma yabancı madde sokmam.

sevgiler...

Buarada lipolit yöntemiydi sanırım bu yöntemi uıygulayan doktor var mıdiye sormuşsunuz.
Sanırım Ferruh Bey'in yöntemi bu yöntem çünkü ben kontrole gittiğimde hemşire hanıma ameliyat odasında hiçbir alet görmediğimi ve bu operasyonu hiçbir alet olmadan nasıl yaptıklarını sordum. Çünkü Ahmet Karacalar bu ameliyatın bir makina ile yapıldığını bu makinayı kullanan kişilerin ise amerikadan geldikleri için ameliyat ücretinin bu kadar pahalı olduğunu söylemişti hastalarına.Ben de bu yönde bir bilgiye sahip olduğum için hemşire arkadaşa sordum. O da bana vücudumuzdan büyük enjektörlerle yağ aldıklarını sonra o yağları bir çeşir işlemden geçirdikten sonra enjekte ettiklerini söyledi. Bence hemşire hanımın anlattığı yani doktor beyin uyguladığı bu yöntem.

Arkadaşlar ben ameliyat olduktan sonra kilo alıp verdim ama bacaklarımda herhangi bir erime olmadı. Ameliyat olduğum günkü gibi bacaklarım ha belki benim farkedemediğim az bir erime olmuştur. Benim tek şikayetim çoğu hastada olmayan fakat beni bulan serum birikmesi. buarada tekrar resim ekleyeceğim fakat bi fikriniz olması açısından benim bacaklarımın son hali Demoniac ınkine benziyor.

tigerlty,
doğru olmadığını söyle lütfen((
eminim doktor bana da öyle diyecekkime göründün .başka bir yöntemi yok mu peki..doktor alternatif sunsu mu canım

doktor önce sende problem yok ki dedi. gelenler senin bacakların gibi olsun diye uğraşıyor. çok az diz içlerimde problem olduğu için silikonu önermiyorum dedi içim el vermez. biraz kilo al dedi öyle gel. konan yağlar eriyeceği için fazlada yağ alalım ki problem bir seferde düzelsin dedi. ama kilo almak istemiyorum. spora başladım bir aydır deli gibi spor yapıyorum. inanmıycaksınız ama bacaklarımın altı artık daha kalın ve hafiften kaslar oluşmaya başladı. bir ay sonra eski ve yeni fotoları ekliycem farkı sizde görürsünüz. benden tavsiye bekleme sürenizde spor yapın en azından incelik probleminiz düzelir.

özgürdü sonuçlar süper olmuş. yağ enjeksiyonu mu bunlar? ahh bende de biraz yağ olsa süper olacak bacaklarım. çok az bir problemim var off offf

Digucum, benim bacaklar da seninkine benziyor sanırım, (ben henüz ameliyat olmadım) son halini görmek isterim, fotoğraf eklersen çok sevinirim....

Digucum, benim bacaklar da seninkine benziyor sanırım, (ben henüz ameliyat olmadım) son halini görmek isterim, fotoğraf eklersen çok sevinirim....

Digucumun resimlerini önceki sonraki şeklinde yapıştırdım.Umarım digucum kızmaz...

Eklentiler

• $kk.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 81

hoşbuldum dilara mutlu :)) farkındayım çok arkadaşımız bu dertle boğuşuyo umarım yakın zamanda kurtuluruz

Sağ taraftlakiler kimin bacakları ve kime yaptırmış? Süper ötesi bence .....

Özgürdü
Tabiki kızmadım canım. Öncesi ve sonrasını aynı anda görebilmek arkadaşlara daha net fikirler verir eline sağlık güzel bir iş yapmışsın.

Jelarsın
Bacak yapımız birbirine benziyor gerçekten en kısa zamanda son hallerini eklemeye çalışacağım inşallah resimler sana yardımcı olur.

Dilara mutlu
Canım ben ameliyat olurken yeterli yağım vardı. hatta doktor karşıdan bakınca tereddüt etti sonra göbeğime ve belime bakıp ooooo iyi dedi buna üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…