kızlar ahmet beyden cevap geldi fakat gelın goruselım demiş.ücret hakkında falan bılgı vermemış.silikon herhangı zararı olup olmadgınıda sormustum cevap vermemıs gelın konusalım demıs bılgılerınıze.
kızlar ahmet beyden cevap geldi fakat gelın goruselım demiş.ücret hakkında falan bılgı vermemış.silikon herhangı zararı olup olmadgınıda sormustum cevap vermemıs gelın konusalım demıs bılgılerınıze.
Dior, önceki mesajlarında Nazım Durak ın yaptığı ameliyatlara baktım, genelde kalın yapmış yazmışsın. O fotoları nerede gördün çünkü bence çok zayıfım, alt bacak kalınlaşırsa, çarpık olmayan ama vücutla orantısız bacaklarım olur.
ufff nerdesiniz arkadaşlar
ameliyat olnalr son durumlarını yazsınlar lütfen.mümkünse fotolarınızı da merak ediyorum. Bayramdan önce ameliyat olacak arkadaş vardı?adını unuttum,kusura bakma lütfen. Ne yaptı acaba. tekrar doktorla görüştü mü ?
Bayramdan önce ameliyat olacak benim dilaramutlu. 13 Kasım'da gidiyorum kısmetse. Doktorla tekrar görüşmedim. Asistanı Gül Hanım ameliyattan bir hafta önce telefon eder; detaylı bilgi veririm ne yapman ya da ne yapmamanla ilgili demişti. Gün yaklaştıkça korkmaya başladım ama. Ameliyat sonrası ağrıyı düşünmüyorum da anestezi beni korkutuyor.
offfffff offffffffff derde bakın yahuuu bende yalnızım sanıyordum.yıllardır pantolon giymekten daraldım bunaldım.dizden aşağım çok ince eğrilik yok ama bende basen kalçada yok pantolonuda yakıştıramıyorum kendime.konu komşu dalga geçiyor travesti gibisin diyorlar çok üzülüyorum. bugün maddi imkanım olsa sonuç ne olursa olsun yatarım masaya...allah hepimizin yardımcısı olsun.çoğuna göre çok basit bi sorun ama yaşayanlar bilir değil mi...?forumu takip etmekten başka bi imkanım yok ne yazık ki.....artık buralardayım soru soramam çünkü yaptırma gibi bir imkanımyok.ancak yaptıran arkadaşların mutluluğuna ortak olurum.allahım bana nasip eder inş
TİGERLİTY dediğin siteye baktım. Yabancı dilim yok ama sanki orda bizim tasvip etmediğimiz llizarov yöntemi kullanılmış. Kemiklerin kırılıp yeniden yapıldığı yöntem. O bize göre değil... Yabancı dili olan arkadaşlarda baksın. Bakalım onlar ne diyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?