Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar size tavsiyem otururken ayagınızın altına plates topunu alıp ileri geri hareket ettirin.bunu yaparkende bacaklarınızı biraz kasarak yapın.çok işe yarıyo.resmen alt bacak doluyo.ben genelde akşamları dizi izlerken yapıyorum.

Ya arkadaşlar bende spor yaparak kalınlaştırmak istiyorum ama internet sitelerinden araştırıyorum hep inceltmek için bişeyler var kalınlaştırmak için bi areeket bulamadım bi kaç hareket yapıyodum kalınlaşır umuduyla iyce inceldi nasl oldu anlamadım

valla spordan memenun kalan arkadaşlardan haberler bekliyorum ben ameliyat olamam hem çok korkuyorum hem de maddi olarak böyle bişeye imkanım yok ben normalde zayıfda deyilim işde bacaklarımın alt tarafı vücuduma göre ince kalıyo ve sinirimi çok bozuyo bu durum

bi ara ameliyat olmaya gün de almıştım ama son anda vaz geçtim korkup parayı bile ayarlamıştım hatta şimdi umudum spor
lütfen yardımcı olun hangi hareketleri yapalımda kalınlaştıralım şu bacakları

Merhaba arkadaşlar 22 Kasımda ameliyat olalı 7 ay bitecek. Foruma çok giremediğim için gelişmeleri yazamadım. Bacaklarımda ameliyattan sonra erime çok çok az oldu. Kalanlar da bana yetiyor zaten. Rahatlıkla etek giyebiliyorum. Zaten öncesinde çok ince ve eğri olduğu için şu anki hali öncesine göre çok iyi diyebilirim. Sayfa 361 de ameliyat sonrası resimlerim var. Belki bir çoğunuzun bacakları zaten böyledir. Ama benim öncesinde çok kötüydü. Umarım herkes bir gün dilediği görüntüye kavuşur. Görüşmek üzere...

BENDE ISTIYORUMMM bacaklarımın daha duzgun olmasını ama zaten zayıfım .. nerden yag alıcaklarda enjekte edecekler kı...
sıozınnasıl oldu anlatırmısınız.. ben 166 boy ve 48 kılodayım.. boyle bısey bnm ıcınde mumkun mu
vucudumda sıfır yag var :S

ben de zayıf olduğum için silikon dışında seçeneğim yok.sanırım bu senin için de geçerli. bugün ameliyat olacaktım ama grip olduğum için bu hafta ikinci kez ameliyatı ertelemek zorunda kaldık. bayramdan sonraya kaldı mecburen.

efece
şimdi baktım bacaklarına çok güzellll...Allah bizlerede nasip etsin snn gibi bu günleri görmeyi inşaallah..
ahhh ahh ne çok hayal kuruyorum... operasyonu hangi dr. da geçirmiştin cnm sen ve maliyeti ne kadar olmuştu?

efece canım son halının resımınıde paylasabılırmısın bızlerle.bacakkların cok guzel gorunuyor eskı sayfada suanki halni cok merak ettim.sen kıme amelıyat olmustun bılgı verırmısın.benım resmım albumde var bakarmısın senınde benımkı gıbımıydı bacakların.tesekkurler sımdıden.guzel bacaklarınla boll minili günlerrr:)darısı bızlerınde basına ınsallah...

parissss bnm bacaklarıma ne kadar benzıo kız bacakların.. acep duzelırmı ki :)) ve ne kadar bu amelıyatlar

Merhaba paris albümübe baktım. Benim bacaklarım seninkinden daha inceydi. Şekil olarak aynı. Ben Ankara'da FB Estetik Dr. Ferruh Bingül'e ameliyat olmuştum. 48 kilo olduğum için heryerimden yağ aldı diyebilirim. Yağ alınan yerler yaklaşık 3 hafta kadar epeyce bir acımıştı. Hatta pişman bile olmuştum çok acıdığı için. Ama şu an yağ alınan yerler ve bacaklarımda hiçbir sorun yok. Yarın resim eklemeye çalışıcam sizin için fikir olur. Ben muhteşem bacaklar hayal etmediğim için şu an varolan şekli bana yetiyor. İlk defa bu yaz bikiniyle rahatça dolaşabildim. Eşim ve Ailem ilk önce çok saçma ne gerek var diye karşı çıktılar ama sonucu görünce onlar da memnun oldu...

Saddy çok teşekkür ederim. Ben Ferruh Bingül'e ameliyat oldum. 2500 TL idi o zaman ama şu an ne kadar bilmiyorum. Ben de çok uzun zaman hayal kurdum bacaklarımla ilgili ve şuna inandım birşeyi çok ama çok istersen eninde sonunda oluyor.36 yaşındayım bacaklarımın farkına vardığımdan beri yıllardır bol pantolonlar giymekten o kadar sıkılmıştım ki tahmin edersin. Okul yıllarına geri dönüp bana skoda diyenlerden intikam almayı istiyorum

Cemredeniz ben de 48 kiloydum ameliyattan önce. Karnımdan, kalçamdan ve baldırlarımdan yağ alındı ve alınan yağlar bana yetti. Çünkü zaten zayıf olunca bacakların kalın olması görüntü açısından çirkin olurdu. Benim diz kapağımın hemen altından bileklerime kadar olan iç kısmında ne kas, ne yağ hiçbir şey yoktu tam olarak parantez diyebilirim aynen bunun gibi () Şu an evet o açıklık belki tam olarak kapanmadı ama inan bana bu bile beni mutlu ediyor

Efece
canım durma al intikamını zafer senindi r ahhh senelerce bol pantalon giyip bacakları gizlemeye çalışmaktan nasıl sıkıldığını tahmin etmezmiyim hiç..hepimiz o dertten muzdaribiz..
kesinlikle çok haklısın cnm birşeyi çok ama çok istersek mücadele edip tabi Allah'ın izniyle onu elde edebiliriz.. çok inanıyorum buna ve bende çooookkkk ama çokkk istiyorum.bigün bende gerçekleştirecem hayallerimi.. inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…