Canım ben bu haftasonu gidicem kontrole. Caddeye gidiyorum kontrole evet. Vallahi aklına koyduysan yaptır derim. Ben pişman değilim. Daha önce yazdıklarımı okuduysan ilk ameliyat olduğum zaman pişman oldum demiştim. Ama ağrılarım hafifleyince pişmanlığım da geçti tabi. Dolgu mu silikon mu dersen; dolgu yaptırmadığım için bilemiyorum ama silikon bana daha mantıklı gibi geliyo. Erir mi acaba diye bi sıkıntısı yok en azından. Dolgu yaptırsan da ağrın olacak burda okuduklarımızdan biliyoruz. İyileşmek için bol vaktin varsa silikon derim ben. İyice kafana koyduysan cesaret etmelisin. Bak benim ameliyat olduğumu annem hariç kimse bilmiyo. Etrafa düştüm belim incindi diyorum. Annemin de bana pek destek olduğunu söyleyemem. Herşeyi kendi başıma hallettim. Yalnız gittim ameliyat olmaya 2 gün yalnız kaldım hastanede Allahtan diğer ameliyat olanlar epey bi yardım etti sağolsunlar. Estetik kardeşliği gibi bişey oldu valla :))) Seni çok iyi anlıyorum kafaya takınca daha da bi sorun haline getiriyosun durumu. Vallahi üzerimden büyük bi yük kalktı.canım kontrole giderken bende gelsem:) senden cesaret alırdım
merhaba arkadaslar
ben nisanda yagtransferi yaptirdim fakat cok tatmin olmadim benim bacaklarim cok ince bayramoncesi birkac doktorla gorustum isimden 1 hafta (blackdaisy seni cok yakindan takip ediyorum ve umarim 1 hafta yeterlidir kimseye caktirmamam lazimlutfen bilgilendirmeye devam et bizi inan ki benim icin cok onemli)izin alabilirsem hemen yaptiracagim aslinda halen doktor arastirmasina devam ediyorum birde en buyuk korkum aci
Sılası hiçbirinizi gerçekten korkutmak istemiyorum. Yaşadıklarımı tüm doğruluğuyla yazıyorum. Çok kötü değilim ama ağrılarım var gerçekten. Silikon takılan yerlerde sertlik dışında pek bi problemim yok. Dikiş yerleri acıyo ama kötü durumda değil sürekli bepanthen krem sürüyorum iyi geliyo gerçekten. Birde diz içlerime lipo yapılmıştı oralar çok sert hala ağrı var otururken bi ağrım yok ama yürürken diz arkaları dikiş yerleri geriliyo ağrım ondan. En kısa zamanda fotoğraf koyarım. Bebeğin varsa senin için zor olur diye düşünüyorum ama yine de bilemem belki sen çabuk toparlanırsın.BLACKDAİSY,umarım ağrıların kısa sürede geçer.bende silikona karar vermişken,senin yorumlarını okuyunca çok korktum. çünkü benim 13 aylık bebeğim var ve yeni yeni yürümeye başlıyor.sürekli peşindeyim.23 gün gerçekten zor...herhalde 1 ayımızı gözden çıkarmak lazım,tam iyileşme için.dikiş yerleri gerildiği için mi zorlanıyorsun,yoksa silikon takılan yerlerdemi ağrı var.senin yorumların ,benim kararlarım için çok önemli.fotoğraf koyarsan sevinirim...çok geçmiş olsun
BLACKDAİSY, dün tekrar hasan fındığa gittim.yağ enjeksiyonu rahatlıkla işimi görebilecekken yeterli yağ olmamasında dolayı silikona karar verdik. 2 gün dinlendikten sonra işe gidebileceğimi söyledi ama ben hala emin olamıyorum. sen kaçıncı gün normal hayatına geri döndün. birde yürümeni çok zorlaştıracak ağrılar kaç gün sürüyor. banyo yapmaya kaçıncı gün başlıyosun? tavisye eder misin, çektiğin acılara değdi mi?:) inan hepsini çok merak ediyorum. birde resimlerini ekleyebilir misin. gerçekten çok merak ediyorum... kararımı vermiş gibiyim ama senden duyacaklarım beni daha da cesaretlendirecek
Tigerlity İstanbuldamı ameliyat olucaksın.Nazım Durak 6.000 tl fiyat vermişti.Beraber gitsek Hasan bey indirim yapmaz mı? Hasan beyin yeri nerdeydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?