Bacak dolgusu yaptıran var mı?

artık kadayi çatlatıcağım yaa. bu kararsızlık beni bitiyor. ameliyatı olan arkadaşlarda bizi bırakıp gitti resmen:( birisi çıkıp evet ben yaptırdım çok mutluyum size de tavsiye ediyorum desin lütfen yaa:( dolgu mu silikon mu yaptıracağıma bir türlü karar veremiyorum artık parasını düşündüğüm yok sadece güzel bacaklara kavuşmak istiyorum... blackdaisy kontrol için caddedeki muayene hanesine mi gidiyosun? aslında senin gittiğin gün tekrardan görüşmeye gitmek istiyorum hem seni görüp cesaret alabilirim

merhaba arkadaslar
ben nisanda yagtransferi yaptirdim fakat cok tatmin olmadim benim bacaklarim cok ince bayramoncesi birkac doktorla gorustum isimden 1 hafta (blackdaisy seni cok yakindan takip ediyorum ve umarim 1 hafta yeterlidir kimseye caktirmamam lazimlutfen bilgilendirmeye devam et bizi inan ki benim icin cok onemli)izin alabilirsem hemen yaptiracagim aslinda halen doktor arastirmasina devam ediyorum birde en buyuk korkum aci:(

bertha selam,
Öncelikle geçmiş olsun.yağların çabuk mu eridi yoksa yeterli mi olmadı. nerede yaptırdın operasyonu? Birde resimlerin varsa paylaşabilir misin? Bende daha fazla beklemek istemiyroum ama sonunda hayal kırıklığı yaşamakta istemiyorum.

canım kontrole giderken bende gelsem:) senden cesaret alırdım
Canım ben bu haftasonu gidicem kontrole. Caddeye gidiyorum kontrole evet. Vallahi aklına koyduysan yaptır derim. Ben pişman değilim. Daha önce yazdıklarımı okuduysan ilk ameliyat olduğum zaman pişman oldum demiştim. Ama ağrılarım hafifleyince pişmanlığım da geçti tabi. Dolgu mu silikon mu dersen; dolgu yaptırmadığım için bilemiyorum ama silikon bana daha mantıklı gibi geliyo. Erir mi acaba diye bi sıkıntısı yok en azından. Dolgu yaptırsan da ağrın olacak burda okuduklarımızdan biliyoruz. İyileşmek için bol vaktin varsa silikon derim ben. İyice kafana koyduysan cesaret etmelisin. Bak benim ameliyat olduğumu annem hariç kimse bilmiyo. Etrafa düştüm belim incindi diyorum. Annemin de bana pek destek olduğunu söyleyemem. Herşeyi kendi başıma hallettim. Yalnız gittim ameliyat olmaya 2 gün yalnız kaldım hastanede Allahtan diğer ameliyat olanlar epey bi yardım etti sağolsunlar. Estetik kardeşliği gibi bişey oldu valla :))) Seni çok iyi anlıyorum kafaya takınca daha da bi sorun haline getiriyosun durumu. Vallahi üzerimden büyük bi yük kalktı.

merhaba arkadaslar
ben nisanda yagtransferi yaptirdim fakat cok tatmin olmadim benim bacaklarim cok ince bayramoncesi birkac doktorla gorustum isimden 1 hafta (blackdaisy seni cok yakindan takip ediyorum ve umarim 1 hafta yeterlidir kimseye caktirmamam lazimlutfen bilgilendirmeye devam et bizi inan ki benim icin cok onemli)izin alabilirsem hemen yaptiracagim aslinda halen doktor arastirmasina devam ediyorum birde en buyuk korkum aci:(

Canını sıkmak istemem ama 1 hafta yeterli değil canım. Benim bugün 23 gün oldu ve hala ağrılarım var, normal yürüyemiyorum. Kimseye çaktırmaman mümkün değil benim gibi bi yalan bulman lazım. Doktorum da demişti bana ertesi gün işe başlayan hastam da, burdan ağrıdan ağlayarak çıkan hastam da oldu diye. Ertesi gün işe başlayan arkadaşı tebrik etmek gerek hakkaten çok inandırıcı bulmasam da... Benim ağrı eşiğim çok da düşük değildir halbuki ama tahmin ettiğimden daha çok acı çektim itiraf ediyorum. Senin nasıl olur bilemem tabi. Aslında acı ve ağrı doktorla ilgili gibi görünse de pek değil çünkü kolay bi ameliyat değil. You tube de calf implant diye bi aratırsanız ameliyat videosu var nasıl yapıldığını görürsünüz. Diyeceğim o ki, çok mu hafife almışım; evet pişmanmıyım; hayır...

Son düzenleme:
Bişey daha söyleyim, ameliyat olduktan sonra sürekli eski ve yeni resimlerime bakıp durdum ki hala da bakıyorum :)) ilk zamanlar eski ve yeni arasında çok fark buldum çok beğenmiştim bacaklarımı ama zaman geçtikçe gözümün alıştığındanmıdır nedendir bilmem beğenmemeye başladım. Şurası şöyle olsa burası böyle olsa daha iyi olurdu gibilerinden. Şu an bileklerime takmış durumdayım mesela çok ince geliyolar bana. Ama şu an için herhangi bi müdahalede bulunmaya niyetim yok çünkü hem maddi hem manevi hazır değilim böyle bişeye. Bizler ne kadar doyumsuz varlıklarız sürekli hep daha iyisini isteriz.

canım açıklaman için çok teşekkürler. evet kafama koydum ama yine de korkmuyor değilim özellikle de silikondan. ağrıya çok dayanıklı değilim zır zır ağlarım biliyorum kendimi:) senin bacaklarının eski halide güzeldi. tahmin ediyorum ki hasan beyde sana bunu söylemiştir (bana söylemişti çünkü) :). ama işte seninde dediğin gibi insan oğlu doyumsuz daha iyisini istiyor. yeterli yağım olsa düşünmeden yağ transferi yöntemini deniycemde yok çıkmıyor işte. artık ağlaya sızlayada olsa silikon yaptıracağım sanırım. bu arada resim eklersen canım çok sevinirim. yada mail adresimi verim oraya da gönderebilirsin. tigerlity @ hot

BLACKDAİSY,umarım ağrıların kısa sürede geçer.bende silikona karar vermişken,senin yorumlarını okuyunca çok korktum. çünkü benim 13 aylık bebeğim var ve yeni yeni yürümeye başlıyor.sürekli peşindeyim.23 gün gerçekten zor...herhalde 1 ayımızı gözden çıkarmak lazım,tam iyileşme için.dikiş yerleri gerildiği için mi zorlanıyorsun,yoksa silikon takılan yerlerdemi ağrı var.senin yorumların ,benim kararlarım için çok önemli.fotoğraf koyarsan sevinirim...çok geçmiş olsun:nazar:

BLACKDAİSY,umarım ağrıların kısa sürede geçer.bende silikona karar vermişken,senin yorumlarını okuyunca çok korktum. çünkü benim 13 aylık bebeğim var ve yeni yeni yürümeye başlıyor.sürekli peşindeyim.23 gün gerçekten zor...herhalde 1 ayımızı gözden çıkarmak lazım,tam iyileşme için.dikiş yerleri gerildiği için mi zorlanıyorsun,yoksa silikon takılan yerlerdemi ağrı var.senin yorumların ,benim kararlarım için çok önemli.fotoğraf koyarsan sevinirim...çok geçmiş olsun:nazar:
Sılası hiçbirinizi gerçekten korkutmak istemiyorum. Yaşadıklarımı tüm doğruluğuyla yazıyorum. Çok kötü değilim ama ağrılarım var gerçekten. Silikon takılan yerlerde sertlik dışında pek bi problemim yok. Dikiş yerleri acıyo ama kötü durumda değil sürekli bepanthen krem sürüyorum iyi geliyo gerçekten. Birde diz içlerime lipo yapılmıştı oralar çok sert hala ağrı var otururken bi ağrım yok ama yürürken diz arkaları dikiş yerleri geriliyo ağrım ondan. En kısa zamanda fotoğraf koyarım. Bebeğin varsa senin için zor olur diye düşünüyorum ama yine de bilemem belki sen çabuk toparlanırsın.

BLACKDAİSY, dün tekrar hasan fındığa gittim.yağ enjeksiyonu rahatlıkla işimi görebilecekken yeterli yağ olmamasında dolayı silikona karar verdik. 2 gün dinlendikten sonra işe gidebileceğimi söyledi ama ben hala emin olamıyorum. sen kaçıncı gün normal hayatına geri döndün. birde yürümeni çok zorlaştıracak ağrılar kaç gün sürüyor. banyo yapmaya kaçıncı gün başlıyosun? tavisye eder misin, çektiğin acılara değdi mi?:) inan hepsini çok merak ediyorum. birde resimlerini ekleyebilir misin. gerçekten çok merak ediyorum... kararımı vermiş gibiyim ama senden duyacaklarım beni daha da cesaretlendirecek

BLACKDAİSY, dün tekrar hasan fındığa gittim.yağ enjeksiyonu rahatlıkla işimi görebilecekken yeterli yağ olmamasında dolayı silikona karar verdik. 2 gün dinlendikten sonra işe gidebileceğimi söyledi ama ben hala emin olamıyorum. sen kaçıncı gün normal hayatına geri döndün. birde yürümeni çok zorlaştıracak ağrılar kaç gün sürüyor. banyo yapmaya kaçıncı gün başlıyosun? tavisye eder misin, çektiğin acılara değdi mi?:) inan hepsini çok merak ediyorum. birde resimlerini ekleyebilir misin. gerçekten çok merak ediyorum... kararımı vermiş gibiyim ama senden duyacaklarım beni daha da cesaretlendirecek

Karar vermiş olmana çok sevindim canım. Ben 13 Kasım'da ameliyat oldum bayram öncesi yani. 22 Kasım'da işbaşı yaptım ama çok zorlandım. Hasan Bey dediyse vardır bi bildiği :)) Kendi adıma konuşayım 2 gün hastanede kaldım. Normalde 1 gün kalıcam diye konuşmuştuk ilk başta ama ilk gün çıkmam mümkün değildi. Hastaneden çıkarken çok zorlandım yürürken. Ağrılarım hala devam ediyo biliyosun özellikle de sol bacağımda daha fazla. Cumartesi kontrole gidince sebebini sorucam. Sol dizimi düz tutamıyorum mesela neden bilmem. Dikişlerim alındıktan 1 gün sonra banyo yaptım 11. gün yani. Dikişler alınana kadar banyo yapmam yasaktı. Çektiğim acılara değdi evet :) Resim eklicem en kısa zamanda.

Son düzenleme:
arkadaslar önemlı bır karar asamasındayım bılgınıze ıhtıyacım var dr Hayati Akbaşa liposakşın olacagım tavsıye edermısınız bu dr ılgılı bılgınız var mı?bende karın bolgemde vede belımde cok azda olsa duzensız yag bırıkımı var sporlada erımedı lanet:))) dıyette fayda etmedı son carem bu liposaksın olan arkadaslar bana bır akıl verın sonucları ıyı oluyor mu kımısı cok memnun kımıde sıkayetcı benım fazla bırıkımım yok ama zayıf oldugum ıcın yan taraflarım cok goze batıyor onerılerınızı beklıyorum sevgılerımle YAŞASIN KADINLAR ARASI DAYANIŞMA:34:

Tigerlity İstanbuldamı ameliyat olucaksın.Nazım Durak 6.000 tl fiyat vermişti.Beraber gitsek Hasan bey indirim yapmaz mı? Hasan beyin yeri nerdeydi?

Back
X