Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet İstanbul'da.Ben de gidip görüşmedim ama güvenilir buldum sitesinde çok detaylı bilgiler var.Ahmet Beye ameliyat olanlar bilgilendirirse bizi çok güzel olur :)
yeterli paramı ayırdıktan sonra böyle mutsuz olmaktansa implantı deneyip acısını da çekmeye razıyım kızlar :)implantta kötü bişey olsa yaptırmaz zaten ne burdaki arkadaşlar ne de doktorlar :)
sana katılıyorum canım. ilk başta bende çok karşı çıkıyodum ama artık düşüncem değişti. zatem implant dedikleri şey yumuşacık bişi. her şekle giriyo:) ben kredi çekiceğim. hayallerim için ayda 150 tl ödemeye değer:)
silasi ben,istanbnulda naci kaoglana danistim,yag enjeksiyonu istedim,bacagin alt kisminda erir kalmaz kesinlikle dedi,baska caresi yokmu,cok rahatisiztim bu konuda diye sordum,oda birde implant var dedi ama ben 1,5 ay önce sordum,bu siteden hic haberim yoktu,ama simdi kök hücre olayini burda ögrendim,bu tür bir seyin simd olmasada ilerde olacagini düsünüyorum,silasicim ben implant a sicak bakmiyorum,vücuttta yabanci bir cisim korkutuyor beni,hani gögüse yada yüze olsa ok,ama bacak insanin vücudunu tasiyor,ayrica ben hassas bir yapiya sahibim,düsünemiyorum imlandi ama yapanalrinda ömür boyu kalmasini dilerim allahimdan..bacagimin beni rahatsiz ettigi kadar sizleride raahtisz ettigini okuyorum,insaallah bir gün hepimiz bu konuda mutlu oluruz
ayşenazlıcım,yağ enjeksiyonu daha dolgun durur gibime geliyor.eşimin doktor arkadaşı,yağ enjeksiyonu zamanla bileklerde bilezik şeklinde yığılmalar yapıyor,bence düşünürseniz implant yaptırın demiş.ben yağ enjeksiyonu istiyordum,böyle deyince kafam karıştı.kök hücre ,kapalı yağ transferi olduğundan yağ hücreleri hava ile temas etmediği için ölmüyorlar.yaşama şansları çok yüksek.vücuttaki yağın içinde yüksek miktarda kök hücre olduğu içinkasa gelen kasa tutunuyor,deriye gelen oraya tutunup,erimeden yaşıyorlar.eşim ve ben sağlıkçı olduğum için kararsızım.yağ enjeksiyonunun asimetri komplikasyonu var.silikon+yağ enjeksiyonu çok güzel olur.diz oyuklarını ve bilekleri dolgunlaştırır...umarım hepimiz istediğimiz ve hakettiğimiz gibi yaşarız...iyi geceler
kızlarrr hasan beyle görüşenleriniz varsa acaba implant ameliyatı üceti nekdr yazarmısnız?yag enjeksiyonunuda bileniniz varsa yazarsa çok sevinirim..sevgilerrr![]()