canım fiyat gayet iyiymiş aslında hala aynı mı? önceki sayfalarda yazanlar çok uçukk rakamlardan bahsetmişti 10-12 bin gibi... bende senin gibiyim 170 boyum kilom (şuan kilo almış halim buda 52) 58 60 kilo olmam çok zor yaahmet bey görüşme için ücret istiyor mu?[/QUOTE
Tigerlity,
Ahmey beyin 10 -12 bin lira istediği yöntem özel cihaz yardımıyla kok hücrelerin ayrıştırılmasıydı.
Biz ilk görüşmeye gittimizde ücret ödemiştik.şimdi ne kadar istiyor bilmiyorum.Internetten bilgilerine ulaşıp asistanına sorabilirsin
merhaba Melik_e,
Bacaklarının güzel olmasına çok sevindim:)umarım hep böyle kalırlar.
Yalnız ben resimleri göremedim,uzun zamandır girmiyorum siteye sanırım değişmiş.
Resimlere nasıl bakılıyor acab, yardımcı olursan sevinirim,
teşk..
slm arkadaşlar.fırsatım oldukça buraya giriyor ve sizi takip ediyorum..benim temmuz ayı gibi düğünüm olacak.ve benimde problemım maglum bacaklarım..sizce bu işlemi hangi ayda yaptırmalıyım.ayrıca tavsiye edebılecdegınız doktor.bi de bu konuyu kımseye acamıyorum.sizce nişanlıma söyleyeyıp onunlamı bu yola başvurmalıyım?acıkcası çekiniyorum ona sölemekten de..ama ankara ve i,st.yalnız da gidemem.yardımlarınız için şimdiden tskler..
arkadaslar yaa su fotolarinizi hemen kaldirmasaniz da biz de gorsek! Vallaha ayni dertten biz de muzdaribiz;bizi ancak siz anlarsiniz:84:
merhaba sılasıçok teşekkürler azrasahra....birde sana zahmet fotoğrafını eklersen çok mutlu olurum....çok merak ediyorum....
tigerlity resimlerine baktım bacaklarımız benziyor açıkçası silikon mu kök hücremi karar veremiyorum ikisi arasında gidip geliyorum, Ankarada oturuyorum bu nedenle Ferruh beye ameliyat olmayı düşünüyordum ama baya olumsuz yazılar var kafam karıştı offf...
merhaba sılası
foto yüklemem için toplam mesj sayısımı olması gerekiyor? tam bilmiyorum
arkadaşlar albüme nasıl bakılıyor melikenin resimlerine bakamadım
merhaba tıgerlity,albümünü nasıl oluşturdun?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?