Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar tekrar merhaba, mart ayında bende yaptırabilirim aslında şubat sonunda düşünüyordum ama Ferruh beyle ilgili olumsuz yazıları görünce cesaret edip gidemedim yine de kararsızım aslında Ferruh bey uygun yapıyor tamam ama son zamanlarda onun yaptığı ameliyatlarla ilgili çok fazla olumsuz yazı var çektiğimiz acı, verdiğimiz para bir yana daha kötü bir görüntüyle karşılaşmak beni çok korkutuyor açıkçası. İstanbulda Ahmet Karacalara yada Hasan Fındıka gidenler daha memnundu sanki, kararsızım :(

Arkadaşlar tekrar merhaba, mart ayında bende yaptırabilirim aslında şubat sonunda düşünüyordum ama Ferruh beyle ilgili olumsuz yazıları görünce cesaret edip gidemedim yine de kararsızım aslında Ferruh bey uygun yapıyor tamam ama son zamanlarda onun yaptığı ameliyatlarla ilgili çok fazla olumsuz yazı var çektiğimiz acı, verdiğimiz para bir yana daha kötü bir görüntüyle karşılaşmak beni çok korkutuyor açıkçası. İstanbulda Ahmet Karacalara yada Hasan Fındıka gidenler daha memnundu sanki, kararsızım :(

mehtap haklısın bu benide korkutuyor burdaki yazılanların hepsini okuduk olumsuz çok fazla şey var.bunları bile bile bu cesareti göstermeye çalışıyorsak bu bacakların belki bir nebzede olsun düzeleceğine olan inancımız.yıllardır her birimiz okadar yılmışız ki kim biraz umut var dese peşinden gidiyoruz.alternatifimiz çok olsaydıda keşke;seçme şansımız olabilseydi:59: yinede araştırmaya devam edelim canım

Evet ben de aynısını düşünüyorum. Ben de mart sonu gibi ferruh beye ameliyat olmayı düşünürken son zamnalrdaki olumsuzluklar caydırdı. Toplanıp Hasan Fındık' a gitsek nasıl olur arkdaşlar. Sanki ona ameliyat olnalar daha çok memnun gibiydi. Fiyatta da indirim yaparsa iki doktor arasında fiyat konusunda çok fark olmaz.

helyum kişiye göre değişen bir durumda söz konusu.doktor bana 3 yıllık hastaların durumunuda gösterdi burda 1 ayda eriyen diyende oldu.yani pek bir garanti yok gibi.o sebeple silikona sıcak bakıyoruz

teşekkürler formaliteden ,yağ enjeksiyonunun garantisi yok .ama silikon için de olumsuz bahsediyolar hangısını yaptırcağımı şaşırdım.

kızlar dr ufuk bilkaydan aldığım fiyatı paylaşmak istedim.
silikon ile yapılırsa 5500 yağ enjeksiyonu ile 2 seansta olur seansı 2000 lira imiş.

ben ankara dışında yaptırmaya cesaret edebileceğimi sanmıyorum.o sebeple ankarada bir doktor olması benim için önemli kesin çözüm olsa türkiyenin her yerine giderim ama olumsuzluklardan biraz gözüm korkuyor..

teşekkürler formaliteden ,yağ enjeksiyonunun garantisi yok .ama silikon için de olumsuz bahsediyolar hangısını yaptırcağımı şaşırdım.

benim göğüslerimde silikon var ve sanki onun rahatlığından dolayı bacak silikonunada sıcak bakıyorum.ama bacak bu hareket halinde sürekli nasıl olur bir fikrim yok benim göğüs altımdaki dikiş izi 2,3 yıl olmasına rağmen hala belli.bacak sürekli hareket halinde olacağı için sanki izler daha belirgin olur gibime geliyor.ama hangisi bacağımı düzeltebilecekse onu yaptırırım ben.ferruh beye göre silikon bana çare olmazmış çünkü diz altım çok boşmuş yani silikon koyulan yerin bir üstü.iki doktordan farklı şeyler duydum daha çok seçenek lazımki en iyiye karar verebilelim.

benim göğüslerimde silikon var ve sanki onun rahatlığından dolayı bacak silikonunada sıcak bakıyorum.ama bacak bu hareket halinde sürekli nasıl olur bir fikrim yok benim göğüs altımdaki dikiş izi 2,3 yıl olmasına rağmen hala belli.bacak sürekli hareket halinde olacağı için sanki izler daha belirgin olur gibime geliyor.ama hangisi bacağımı düzeltebilecekse onu yaptırırım ben.ferruh beye göre silikon bana çare olmazmış çünkü diz altım çok boşmuş yani silikon koyulan yerin bir üstü.iki doktordan farklı şeyler duydum daha çok seçenek lazımki en iyiye karar verebilelim.

Canım selam, resimlerini koyabilir misin..

slm arkadaşlar.bende mart ayında olmayı düşünüyomm..bi de olan arkadaslar ücreti peşin mi alıyolar.kredı kartı olsa bi kısmı.

husna sende ankarada mı yaptırmayı düşünüyorsun.. ulaşım ve konaklamayı nasıl yapacaksın? benim asıl kafama takılan herhangi bir komplikasyonda ben sürekli ankaraya gidemem üstelik ankaraya hiç gitmedim bilmiyorum istanbul bana yakın ve daha aşinayım istanbula..bilemiyorum martta kesin ameliyat olmam gerek birde istanbulda araştırıcam..

husna sende ankarada mı yaptırmayı düşünüyorsun.. ulaşım ve konaklamayı nasıl yapacaksın? benim asıl kafama takılan herhangi bir komplikasyonda ben sürekli ankaraya gidemem üstelik ankaraya hiç gitmedim bilmiyorum istanbul bana yakın ve daha aşinayım istanbula..bilemiyorum martta kesin ameliyat olmam gerek birde istanbulda araştırıcam..

ay_kasher bencede canım iyi düşün burda sana yardımcı oluruz biz ama;istanbul söylediğin gibi bir komplikasyon durumunda senin için daha kolay olur.

slm cnm.bende ist.gelemem ya.ankarada düşünüyom.bi de beraber olursak bı pansıyonda falan bi gece konaklarız.yıne de sen bilirsin cnm.

ben ankara dışında yaptırmaya cesaret edebileceğimi sanmıyorum.o sebeple ankarada bir doktor olması benim için önemli kesin çözüm olsa türkiyenin her yerine giderim ama olumsuzluklardan biraz gözüm korkuyor..

slm formalıteden.sen de ankara düşünüyon sanırım.burda kaç kişiysek kararlaştıp bi an önce konusalım drla.sen ankaradamıydın?ordaysan konusabilirsin bizim adımıza.

Ben de Ankara da Ferruh Bey e olmayi dusunuyorum. Mart ayi bana uyar beraber hareket etmek isteyen arkadaslar varsa goruselim.(yag transferinin garantisi yok hangi doktor yaparsa yapsin, bu nedenle bu uygulamyi en cok yapan ve en uyguna yapan kisi Ferruh Bey olduguna gore en makulu o gozukuyor)

ewt bende ferruh bey düşünüyom.ama şubat sonu falan da olabılır.iş doayısyla mart gibi gelememe durumum var.subat sonu 3 gün izin alırım.bi de benimle beraber olacak arkadas arıyom kendime.bana özelden de msj atıp görüşebiliriz.

slm formalıteden.sen de ankara düşünüyon sanırım.burda kaç kişiysek kararlaştıp bi an önce konusalım drla.sen ankaradamıydın?ordaysan konusabilirsin bizim adımıza.

evet canım bende düşünüyorum konuşurumda ama fiyatta bişey yapar mı bilemiyorum.3000 tl.dedi baya zorladım ama inmedi.artık böyle masraflar filan arttı dedi.

Back
X