Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar istanbulda olmayı düşünen var mıdır mart ayında ona göre doktor araştıralım hep birlikte..
Formaliteden resimlerine baktım canım benden iyi durumdasın valla en azından kılo problemin yok gayet ideal kalınlıkta.sadece şekil bozukluğu var o da olsa süper olur valla.
formaliteden
merhaba bacak fotolarını merak ettim arkadaşlık taklebi gönderdim kabul edersen çok sevininirim
Arkadasar bugun bana bi mesaj geldi Estetik International merkezinden su Bilent Cihantimur a ait merkezden sevgililer gunune ozel %25 indirim yapiyorlarmis trajikomik bir durum ama ciddi bir indirim aslinda Ankara subesin de Volkan Bey yapiyordu fiyati 5000L idi. Bu iste en iddali merkezlerden biri dusunulebilir aslinda ne dersiniz?
Arkadasar bugun bana bi mesaj geldi Estetik International merkezinden su Bilent Cihantimur a ait merkezden sevgililer gunune ozel %25 indirim yapiyorlarmis trajikomik bir durum ama ciddi bir indirim aslinda Ankara subesin de Volkan Bey yapiyordu fiyati 5000L idi. Bu iste en iddali merkezlerden biri dusunulebilir aslinda ne dersiniz?
ben şimdi aradım bilgi almak için.doktor bursada yapıyormuş tektaşın söylediği gibi yani.fiyatı sordum 6000 tl.den 4500 tl.ye düşüyor dedi.yani zam yapıp indirmişler.3 4 kişi olacağız biraz daha indirimden yararlanamaz mıyız dedim hayır dediler.volkan beyde yurt dışına gitmiş ne zaman geleceği hakkında bir bilgileri yokmuş yani ameliyatı bülent cihantimur yapacakmış.
hüsnacım sen nerden geleceksin?ferruh beyde çok kararsızım ama olabilir.şubat sonuna kadar karar veririm beraber yaptırırız canım.benimde acilen yaptırmam lazım her ne kadar çok umutlu olmasamda bacaklarımın durumundan denemekte yarar var.slm formalıteden.sen ferruh beyi düşünmüyomusun.ben aradım konustum sekreterıyle.3000 dedi.yaklasık toplam işlem 3 saat sürer dedi.subat sonu veya mart gibi olursa ayarlayalım.yani açıkçası bi arkadas arıyom yanıma.ben kararlıyım.
karar verdin yani zafiyet hayırlı olur inşallah.beraber hareket edebiliriz ama sen mart diyorsun.ben şubat sonu gibi düşünüyorum yinede yaptıracak arkadaşlar varsa hep beraber hareket edebiliriz.Kizlar ben de mart ayi icinde kesin yaptircam. Aslinda Bulent Bey e daha cok guveniyorum ama ucreti cok yuksek mesafe uzak geliyor sonucta garantisi yok onun icin Ferruh Bey e olmayi dusunuyorum denemek icin 3000 lirayi gozden cikarttim. Ne kadar duzelse kar diycem mukemmel olcak diye bisey beklemiyorum.
formaliteden
arkadaşlık onayın için çok sağol.. bacakların benimkilere çok benziyor yalnız değilsin:))
sayfalardan 541 ya da 542. sayfalara bakarsan benimkileri de görebilirisn. parisss'in eklediği bacaklar benim
umarım en kısa zamanda bu sorundan kurtuluruz. benim kafam iyice karıştı, doktor konusunda. Allah hepimizin şansını açık etsin. sevgiler