Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Formaliteden resimlerine baktım canım benden iyi durumdasın valla en azından kılo problemin yok gayet ideal kalınlıkta.sadece şekil bozukluğu var o da olsa süper olur valla.

Formaliteden resimlerine baktım canım benden iyi durumdasın valla en azından kılo problemin yok gayet ideal kalınlıkta.sadece şekil bozukluğu var o da olsa süper olur valla.

helyumcum dizlerim birbirine bakıyor tam çarpık bacak benim;))ayaklarımı birleştirdim meret kapanmıyor alt boşluk 5 cm.üst dahada beter :1:

2008 yılında Nazım Durak 'a yaptırdım bacaklarımı. sonuç gerçekten tatmin edici ve yıllardır hiç bir sorun yaşamadım umarım bundan sonrada yaşamam. ameliyat sonrası bacak arkasında küçük kesiler görülüyor fakat özen göstermezseniz kalıcı izlere dönüşebiliyor bu kesiler. ilk günlerde yürümekte falan zorluk çekebilirsiniz ama en fazla 4 günde bu sorunda geçiyor. gerek görülürse daha estetik bir duruş için diz kapağı çevresine liposuction yapılıyor ki bilgilendirilirsiniz zaten. ben iyiki de yaptırmışım diyorum. umarım ihtiyacı olanlar içinde güzel sonuçlar verir. bu arada 2008 yılında 6.500 TL verdim buna muayene ve ilaç masrafları dahil.

merhaba arkadaşlar aranızda o leg bacak bantı kullananız varmı belki bu forum bunu sormak için uygun değil ama merak ediyorum ebay da var uzun zamandır inceliyorum ama nasıl sipariş vereceğimi bilmiyorum

ameliyat olmaya karar veren arkadaslar,mutlu haberlerinizi bekliyorum,insallah her sey gönlünüzce olur...bende yaza dogru yada yaz sonrasi,artik kilo alirsam,ona göre yaptiracagim,bir alip bir verenlerdenim

Arkadasar bugun bana bi mesaj geldi Estetik International merkezinden su Bilent Cihantimur a ait merkezden sevgililer gunune ozel %25 indirim yapiyorlarmis trajikomik bir durum ama ciddi bir indirim aslinda Ankara subesin de Volkan Bey yapiyordu fiyati 5000L idi. Bu iste en iddali merkezlerden biri dusunulebilir aslinda ne dersiniz?

Arkadasar bugun bana bi mesaj geldi Estetik International merkezinden su Bilent Cihantimur a ait merkezden sevgililer gunune ozel %25 indirim yapiyorlarmis trajikomik bir durum ama ciddi bir indirim aslinda Ankara subesin de Volkan Bey yapiyordu fiyati 5000L idi. Bu iste en iddali merkezlerden biri dusunulebilir aslinda ne dersiniz?

aslında düşünülebilir canım.%25 3750 tl.kök hücreyle mi yapıyordu yaptıran var mı hatırlamıyorum ama görüşmeye değer ne dersin?ankarada yaptıracaklar beraber randevu alalım ve görüşmeye gidebiliriz.

ben şimdi aradım bilgi almak için.doktor bursada yapıyormuş tektaşın söylediği gibi yani.fiyatı sordum 6000 tl.den 4500 tl.ye düşüyor dedi.yani zam yapıp indirmişler.3 4 kişi olacağız biraz daha indirimden yararlanamaz mıyız dedim hayır dediler.volkan beyde yurt dışına gitmiş ne zaman geleceği hakkında bir bilgileri yokmuş yani ameliyatı bülent cihantimur yapacakmış.

ben şimdi aradım bilgi almak için.doktor bursada yapıyormuş tektaşın söylediği gibi yani.fiyatı sordum 6000 tl.den 4500 tl.ye düşüyor dedi.yani zam yapıp indirmişler.3 4 kişi olacağız biraz daha indirimden yararlanamaz mıyız dedim hayır dediler.volkan beyde yurt dışına gitmiş ne zaman geleceği hakkında bir bilgileri yokmuş yani ameliyatı bülent cihantimur yapacakmış.

slm formalıteden.sen ferruh beyi düşünmüyomusun.ben aradım konustum sekreterıyle.3000 dedi.yaklasık toplam işlem 3 saat sürer dedi.subat sonu veya mart gibi olursa ayarlayalım.yani açıkçası bi arkadas arıyom yanıma.ben kararlıyım.

slm formalıteden.sen ferruh beyi düşünmüyomusun.ben aradım konustum sekreterıyle.3000 dedi.yaklasık toplam işlem 3 saat sürer dedi.subat sonu veya mart gibi olursa ayarlayalım.yani açıkçası bi arkadas arıyom yanıma.ben kararlıyım.
hüsnacım sen nerden geleceksin?ferruh beyde çok kararsızım ama olabilir.şubat sonuna kadar karar veririm beraber yaptırırız canım.benimde acilen yaptırmam lazım her ne kadar çok umutlu olmasamda bacaklarımın durumundan denemekte yarar var.

Kizlar ben de mart ayi icinde kesin yaptircam. Aslinda Bulent Bey e daha cok guveniyorum ama ucreti cok yuksek mesafe uzak geliyor sonucta garantisi yok onun icin Ferruh Bey e olmayi dusunuyorum denemek icin 3000 lirayi gozden cikarttim. Ne kadar duzelse kar diycem mukemmel olcak diye bisey beklemiyorum.

formaliteden
arkadaşlık onayın için çok sağol.. bacakların benimkilere çok benziyor yalnız değilsin:))
sayfalardan 541 ya da 542. sayfalara bakarsan benimkileri de görebilirisn. parisss'in eklediği bacaklar benim :17:
umarım en kısa zamanda bu sorundan kurtuluruz. benim kafam iyice karıştı, doktor konusunda. Allah hepimizin şansını açık etsin. sevgiler

Kizlar ben de mart ayi icinde kesin yaptircam. Aslinda Bulent Bey e daha cok guveniyorum ama ucreti cok yuksek mesafe uzak geliyor sonucta garantisi yok onun icin Ferruh Bey e olmayi dusunuyorum denemek icin 3000 lirayi gozden cikarttim. Ne kadar duzelse kar diycem mukemmel olcak diye bisey beklemiyorum.
karar verdin yani zafiyet hayırlı olur inşallah.beraber hareket edebiliriz ama sen mart diyorsun.ben şubat sonu gibi düşünüyorum yinede yaptıracak arkadaşlar varsa hep beraber hareket edebiliriz.

formaliteden
arkadaşlık onayın için çok sağol.. bacakların benimkilere çok benziyor yalnız değilsin:))
sayfalardan 541 ya da 542. sayfalara bakarsan benimkileri de görebilirisn. parisss'in eklediği bacaklar benim :17:
umarım en kısa zamanda bu sorundan kurtuluruz. benim kafam iyice karıştı, doktor konusunda. Allah hepimizin şansını açık etsin. sevgiler

sayfaları tek tek okudum nasıl kaçırdım o resmi anlamadım;)canım benim bacaklarım;sninkinden biraz daha ayrık ama yapı olarak benziyor.karar verme endişesi,iyi olacak mı endişesi,ne kadar düzelir acaba endişesi derken oldukça sıkıntılı zamanlar yaşıyoruz.Allah yardımcımız olsun.ben ferruh beyde şansımı deneyeceğim yaptırma durumun varsa beraber yaptırırız ,olmazsa ben yaptırırım inşallah sende fikir edinmiş olur ona göre yaptırırsın.sevgilerimle..

ben silikon yaptıracağım. doktor silikona karar verdi. inş. en kısa zamanda kurtulmak istiyorummm.

Back
X