Bacak dolgusu yaptıran var mı?

hüsnacım sen nerden geleceksin?ferruh beyde çok kararsızım ama olabilir.şubat sonuna kadar karar veririm beraber yaptırırız canım.benimde acilen yaptırmam lazım her ne kadar çok umutlu olmasamda bacaklarımın durumundan denemekte yarar var.

slm cnm.ben vandan gelcem .sen ankarada mı oturuyodun.gün ayarlayıp buluşuruz.

aslında düşünülebilir canım.%25 3750 tl.kök hücreyle mi yapıyordu yaptıran var mı hatırlamıyorum ama görüşmeye değer ne dersin?ankarada yaptıracaklar beraber randevu alalım ve görüşmeye gidebiliriz.

ben istanbulda yaşıyorum ama mart ayı içerisinde ameliyat olmak istiyorum. ankara ya da istanbul ya da bursa hiç farketmez. toplu başvurularınıza beni de dahil ederseniz sevinirim.

dizlerim çok çarpık.bileklerim çok ince. ve kalıcılık açısından kesinlikle silikon dedi. hem yağ erir mi derdi var bende bunu istemedim.

benim de bacaklarım ince muhtemelen bana da silikon tavsiye edicekler canım .peki diz üstünde problem var mı sadece diz altına mı mudahele edicek

Selam İstanbuldan gideceklerle bir hafta sonu topluca kontrole gidip fiyat alalım bence.Ben kesinlikle silikon düşünüyorum.Nazım Durak' ı düşünüyorum.En kısa zamanda gelmek isteyen varsa beraber gidebiliriz.

formaliteden
ben de beraber yaptırmak istiyorum aslında;çünkü epey korkuyorum. sizlerden cesaret alırsam ve beraber gidersek çok daha iyi olur.
benim bu yaz yaptırma düşüncem vardı, ama sanırım bir dahaki bahara kalacak bu heves..
hem maddi olarak hem de okul durumum var . sınavlarım var. benim için çok zor olacak.
canım, acele etme iyice araştıralım. sen ankara'daydın sanırım ben de ferruh beyi çok düşündüm ama kimi zaman da yazılanlardan dolayı bu doktordan uzaklaştım. gerçi diyeceksin ki hangi doktorun garantisi var ki... şans bu işler...
umarım her şey istediğimiz gibi gelişir. ve güzel güzel eteklerimizi giymek nasip olur inşallah.
ablamın giyemediği bir elbisesi vardı ona olmuyordu, bugün bana verdi.elbise kısa ve ben bacaklarım az da olsa düzelmeden giymek istemiyorum... çok canım sıkıldı gerçekten. bu dertten kurtulmalıyız hayırlısıyla...:14:

su.ay
merhaba kusura bakma ,ama ben hangi doktora ameliyat olacağını kaçırdım sanırım. önceki sayfalara bakamadım. slikona karar verildiğini yazmışsın.zaman ve doktor konusunda bilgi verirsen çok sevininirm.
bir de sen foto ekledin mi hiç. bacaklarının fotosunu eklemen mümkün mü?sen zayıf mısın doktorun slikona karar vermesinde kilo da etkili oldu mu? teşekkür ederim.

su.ay
merhaba kusura bakma ,ama ben hangi doktora ameliyat olacağını kaçırdım sanırım. önceki sayfalara bakamadım. slikona karar verildiğini yazmışsın.zaman ve doktor konusunda bilgi verirsen çok sevininirm.
bir de sen foto ekledin mi hiç. bacaklarının fotosunu eklemen mümkün mü?sen zayıf mısın doktorun slikona karar vermesinde kilo da etkili oldu mu? teşekkür ederim.

ben kayseride yim.saffet örs'e olacağım inşallah. ama maddi olarak 1-2 ay daha bekleyeceğim.birde ben zayıfım. belki o yüzden de silikon demiş olabilir.foto koymadım ama eklemeye çalışrım.

formaliteden
ben de beraber yaptırmak istiyorum aslında;çünkü epey korkuyorum. sizlerden cesaret alırsam ve beraber gidersek çok daha iyi olur.
benim bu yaz yaptırma düşüncem vardı, ama sanırım bir dahaki bahara kalacak bu heves..
hem maddi olarak hem de okul durumum var . sınavlarım var. benim için çok zor olacak.
canım, acele etme iyice araştıralım. sen ankara'daydın sanırım ben de ferruh beyi çok düşündüm ama kimi zaman da yazılanlardan dolayı bu doktordan uzaklaştım. gerçi diyeceksin ki hangi doktorun garantisi var ki... şans bu işler...
umarım her şey istediğimiz gibi gelişir. ve güzel güzel eteklerimizi giymek nasip olur inşallah.
ablamın giyemediği bir elbisesi vardı ona olmuyordu, bugün bana verdi.elbise kısa ve ben bacaklarım az da olsa düzelmeden giymek istemiyorum... çok canım sıkıldı gerçekten. bu dertten kurtulmalıyız hayırlısıyla...:14:[/QUOTEcanım beniiiimm anlıyorum seni ama ümidimizi kesmeyelim.söylediğin gibi araştırmak lazım.bende ferruh beye yaptırmak içimden pek gelmiyor tatmin olmadım söylediklerinden araştırıyorum bakalım.elbisenide en yakın zamanda gönül rahatlığıyla giymen dileğimle..

4.000 tl dedi. çalışmadığım için bu miktarı ayarlamaya çalışıoyurm:((

4000 tl fiyat çok iyi ama benim anladığım kadarıyla yağ olayıda silikonun yanında çok önemli.yağ eridiğinde silikon gerçekten hoş durmuyor.geçiş yerleride çok belli olur gibime geliyor.bizim araştırmamız gereken yağ almadan almaya ne gibi fark var.kök hücresiyle yağ almak daha kalıcı sonuçlar verebilir.yağ almanın başka türlüsü varsa çok daha çabuk eriyeceği anlamına gelir.bize hem silikon hemde kök hücre yöntemiyle yapan bir doktor lazım.aksi halde ben gatada da yaptırabilirim.silikon 5000 tl.kalabalık olduğumuzda pazarlıkta yapılabilirdi.ama doktor liposuctionla alınan yağın eriyeceğini söyledi.silikonunda tek başına olmasını istemiyorum. o sebeple suay silikonun yanında yağ olayınıda sor bence canım.

arkadaşlar calf implant deyip arattırırsanız orda silikon olayına daha detaylı bakabilirsiniz.ben bir kaç tane resim indirdim ama buraya ekleyemedim.

Silikon ve Plastik Cerrah Prof. Dr. Onur Erol sözleri!!!

Plastik Cerrah Prof. Dr. Onur Erol, özellikle sanatçı ve mankenlerin tercih ettiği yüz ve dudak bölgesine yaptırılan silikonların zamanla yaratacağı zararlara dikkati çekerek, meme dışında estetik amaçlı silikon kullanımı yerine hastanın kendi dokularının tercih edilmesi gerektiğini söyledi.

Erol, 7-8 senedir dünyada kullanılan silikonun bazı doktorlarca tercih edilmediğini kaydetti. Erol, 'Ben de plastik cerrah olarak bu yaklaşımı uygun bulmam ve yapmam' diye konuştu.

Silikonun yüze ve dudağa enjekte edilmesinin zararlarını da anlatan Erol, 'Sonra hastalar ağlayarak 'yüzümdeki, dudağımdaki silikonu çıkarın' diye bize geliyor. Ama silikon bütün dokuların içine yayıldığı için bu mümkün olmuyor, kısmen çıkarabiliyoruz. Silikon bir kere konulduktan sonra çıkarmak da zor oluyor' dedi.
Silikon enjeksiyonunun alerjik reaksiyonlara neden olacağını, hastaların sürekli kortizon yaptırmak zorunda kalacaklarını söyleyen Erol, yüz ve dudakta şişme, enfeksiyon, dokularda harabiyet, his kaybı yaşanabileceğini anlattı.

Meme silikonunda bu tür reaksiyonlara rastlanmadığını vurgulayan Erol, 'Meme silikonu bir kabı olan ve içindeki silikon da daha değişik olduğu için zararsız oluyor' diye konuştu.

Onur Erol, yüze ve dudağa silikon enjekte edilmesi uygulamasının ABD'de yasak olduğunu da bildirdi.
Bazı insanların bacaklarındaki eğriliği gidermek için bıçak altına yattıklarını anlatan Erol, bazı doktorların bacak eğriliğini, bacağa koydukları silikon ile gidermeye çalıştıklarını belirtti.

Onur Erol, bacağa konulan silikonun kasları harap ettiğini, şekil bozukluklarına sebep olduğunu, konulduğu yerde iz kaldığını söyledi.

kızlar biliyorum belkide tek çare silikon kimilerimiz için ama nolur iyi araştırın derim başından beride silikon için aynı şeyi söyledim silikona bi sıcak bakamadım gitti belkide iyi ellerde yapılırsa sonuc gerçekten sorunsuz olur ama acabalarımda var işte onur erol biliyosunuz kı en ünlü cerrah ve buna ragmen silikon hakkında bunları söylüyorsa bence kulak ardı etmeyın derim dilerim yaptıranlardan ve yaptırcak olanlardan bi sorun çıkmaz

Back
X