Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadashlar merhaba.bugun Doktor Hayati Akbashla gorusdum.Ilk once doktordan o pozitiv enerjiyi aldim.Sorularimi memnuniyetke yanitladi.Bacaklarima bakti.Charpikligin hafif oldugunu ve Silikonla alt bacakdaki boshluklari kapata bileceyini , guzel bir gorunum elde edile bileceyini soyledi..Silikon kasla kas zari arasina konuluyor.Tabii enfeksiyon kapma,yer deyisme gibi cok dushuk de olsa risklerini soyledi.Genel ve yerel anestezi altinda yapa bileceyini soyledi.Ben de tabii ki de yerel anesteziyi tercih ediyorum.3 ay icerisinde 100de 80 iyilesme olur,1 yil icerisinde ise tamamiyle normal durumua geliyor bacaklar,.Universiteye gitdiyimi ve operasyondan sonra mart ayinda yalnizca 2 haftalik tatilimin oldugunu soyledim.O da 1-2 hafta sonra normalde yurursun.Bazi insanlarda ise bu daha uzun cheker 1 ayi falan bulur dedi.Anladigim Kadariyla Hayati bey silikonu daha cok tercih ediyor.Yag enjektesinden pek bahs etmedi,yaptigi ameliyatlardan 2 resim gosterdi.resimlerden birinin bacagi benimkinden daha cok charpikti.ama operasyondan sonra guzel olmusdu.Kizlar bir de shimdi leydi boyle bir doktorun silikon hakkinda fikirlerini paylasdi,morelimi bozmak istemiyorum. Fikrimden donmek istemiyorum, Doktor Silikonun ölchulerini de yazdi.Ameliyata karar verirsem getirecekler,Hayati bey ayda 1 kere 5-7 gun Bakude oluyor..kafama o kadar taktim ki bir an once yaptirmak istiyorum,Bu arada fiyat 6000 TL.Ameliyat izlerinin chiplak gozle anlashilmadigini soyledi. Öyle santimetre ölcherle ölcumu almadi.Kucuk kalipli oldugumu tam hatirlamiyorum boyle boyle ölchulu kuchuk silikonu getirteceklerini soyledi,)) Yani bu ameliyatdan o kadar kolay bahs etdiki birazcik da rahatladim.Bilmiyorum kizlar sizce yaptirmalimiyim? 2 hafta zamanim olacak ameliyat sonrasi,yuruye bilmeyeceyimden korkuyorum.Ama temmuzu da bekleyemem
. Bir de kizlar sormayi unutdum doktordan.Ben bu ameliyati yerel anesteziyle yaptiracam.1 gun hastanede kalmalimiyim,yokda evemi gelicem? Bilgisi olan varsa yanit versin lutfen.
![]()
Merhaba, lokal anestezi ile silikon operasyonuna dayanamazsın gibi geliyor zaten doktor da izin vermez, sonuçta küçük bir operasyon değil, yağ enjeksiyonundan daha kapsamlı büyük bir operasyon..
Bence genel anestezi ile daha rahat olursun
Canim doktorun kendisi zaten her ikisinin mumkun oldugunu soyledi.belden iyneyle uyushturuyorlar.hic bir agri hissetmiyorusun.
bir de ne bileyim ya genel anestezi bana korkunc geliyor![]()
lilach ben bir kaç kere operasyon geçirdim genel anesteziyle.hiç bişey hissetmiyorsun.lokal anestezi psilolojisini düşünemiyorum oda bana korkunç geliyor.en fazla eğer böyle bişeye karar verirsen lkal olarak ilerleyen dakikalarda psikolojini iyi hissetmezsen doktor zaten genel anestezi yapar.
formaliteden ben de chocuklugumda kulagimin birinden ameliyat gecirdim lokal anestezi altinda.o yuzden de lokal anestezi bana kolay geliyor,en azindan nasil bir sey oldugunu biliyorum.bir de ishin diger yani bu durumumu annen haric hic kimse bilmeyecek.o yuzden genel anesteziden sonra hastanede kalmak durumu beni korkutuyor,en chabuk zamanda eve donmek zorundayim
evet hüsnacım ankaradayım.sanırım günü birlik geleceksin yada bir gün konaklayacaksın.cesaretine hayran kaldımtamam canım gün ayarlayalım ona göre hareket edelim.
Leydicim bunu okuyunca cok kotu oldum.Deminden beri Onur Erolu arashtiriyorum.cok meshur ama bazi insanlar ona dava falan achmislar.Cok kotu burun ameliyatlari falan olmus.boyle seyler okudukdan sonra belki de dikkat chekmek icin boyle bir sey yaydigini dusunuyorum.Her kes ona bacak ameliyati olsun diye :) ne bileyim yaa. ishte bir umut((
senin için hangisi kolay olacaksa onu yaptır tabiiki canım.inşallah en iyisi olur senin için.güzel haberlerini duyarız umarım.zorlanırsanda bacaklarından,açıklama olarak varis ameliyatı yaptırdığını söyleyebilirsin.
Ne kadar iyi bir cerrah olursanız olun her doktorun davalık durumları olabilir. Bu onları kötü bir cerrah yapmaz arkadaşlar.Ayrıca hangi doktor para kazanabileceği bir iş için bu iyi değil der ki; Sadece iyi doktorlar para kazanabilecek bile olsalar hastanın zararına olduğunu düşündükleri girişimleri yapmazlar. Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim. Bugün hakkında kötü birşey yazdığınız doktorlar yarın size yazdıklarınızdan dolayı dava açabilirler ki şu anda sitemizde doktorlarla yazıları yüzünden davalık olan üyelerimiz var. İspat edemeyeceğimiz şeyler yazmazsak hem kendimizi hem sitemizi olası davalardan koruruz![]()
Ne kadar iyi bir cerrah olursanız olun her doktorun davalık durumları olabilir. Bu onları kötü bir cerrah yapmaz arkadaşlar.Ayrıca hangi doktor para kazanabileceği bir iş için bu iyi değil der ki; Sadece iyi doktorlar para kazanabilecek bile olsalar hastanın zararına olduğunu düşündükleri girişimleri yapmazlar. Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim. Bugün hakkında kötü birşey yazdığınız doktorlar yarın size yazdıklarınızdan dolayı dava açabilirler ki şu anda sitemizde doktorlarla yazıları yüzünden davalık olan üyelerimiz var. İspat edemeyeceğimiz şeyler yazmazsak hem kendimizi hem sitemizi olası davalardan koruruz![]()
selam yagmurluk,ben sana katilmiyorum,burasi özgür bir ortammi degilmi,eger özgür bir ortamsa herkes bildigi dogrulari yazmali,ayrica kimse olmadik bir sey icin olmus demez burda...neden burdayiz,neden burayi okuyoruz??????????????:::en iyi dr u bulmak icin basimiz agrimasin diye,fikir alisverisinde bulunmak icin,dr larin ne kadar haklari varsa bizlerinde o kadar haklari var...olumlu olumsuz tüm dogrulari paylasacagimiz bir site degilse burasi hic gelmeyelim,o zaman ben yazilanlara nasil inanirim...bende saglik alaninda calisiyorum,eger insanlarin sagiligiyla oynarsam ki bu istemeden de olabilir,beni herkesin elestirme yada dava etme hakki vardir,,,iyiye iyi kötüyede kötü diyecegiz elbette...kimse ameliyati kasti olarak basarisiz yapmaz ama basarisizsa bunu bilip basariliyi bulmakta bizim en dogal hakkimiz
arkadaslar merhaba tekrar
ya birkaç gün giremedim çok hızlı ilerlemişsiniz:) okuduğum kadarıyla silikon yaptırmayı düşünen arkadaslar var ..ben bu durumu yaklaşık 3 senedir düşünüyoru ilk silikonu araştırdım çünkü erime derdi yok kalıcı olur diye..ama arkadaslar lütfen çok dikkatli araştırın birçok ülkede yasaklanmış bacağa silikon koydurmak.moral bozmak istemiyorum ama bildiklerimi paylaşayım sizinle ben ameliyat olduğum doktora sordum silikona neden birçok doktor olumsuz bakıyor diye dediki göğüs dokusuyla bacak aynı değil bacaktaki kaslar düz kas ve sürekli kasılma halinde olması gerek kasa yakın yada altına yerleştirilen silikonlar zamanla yer değiştirebilir veya kasa yapışıp hareketini engelleyebilirmiş..böyle durumlarda kazıyarak çıkarılır dedi..tahribatı düşünün..yağ kendi dokun erime riski yüksek ama önce sağlık diyorum ben..
ay_kanser ben doktora sorunca o bana yer deyisme enfeksiyon gibi risklerin oldugunu soyledi.Ama boyle durumda protezler chikariliyor.Protezler cikarildikdan sonra bacaklar protezlerin etkisiyle onceki hallerinden (yani ameliyatdan onceki halinden) daha guzel ve dolgun gorunur.Protez artik orda olmasa bile.yani risklerini biliyoruz ama sonucda bunu cikarta biliriz . Tabii diger yandan kaslari harap edermi orasini bilmiyorumarkadaslar merhaba tekrar
ya birkaç gün giremedim çok hızlı ilerlemişsiniz:) okuduğum kadarıyla silikon yaptırmayı düşünen arkadaslar var ..ben bu durumu yaklaşık 3 senedir düşünüyoru ilk silikonu araştırdım çünkü erime derdi yok kalıcı olur diye..ama arkadaslar lütfen çok dikkatli araştırın birçok ülkede yasaklanmış bacağa silikon koydurmak.moral bozmak istemiyorum ama bildiklerimi paylaşayım sizinle ben ameliyat olduğum doktora sordum silikona neden birçok doktor olumsuz bakıyor diye dediki göğüs dokusuyla bacak aynı değil bacaktaki kaslar düz kas ve sürekli kasılma halinde olması gerek kasa yakın yada altına yerleştirilen silikonlar zamanla yer değiştirebilir veya kasa yapışıp hareketini engelleyebilirmiş..böyle durumlarda kazıyarak çıkarılır dedi..tahribatı düşünün..yağ kendi dokun erime riski yüksek ama önce sağlık diyorum ben..
slm cnm.sen kesın karar verdiysen gidip konusabılırmısın.ayrıca bende büyük ihtımal 1.gece konaklarım.mart başı olabılır.bi de ankarayı fazla bılmıyom.geldiğimde yardımcı olurmusun?
tesekkur ederim canim.Insallah hepimiz icin en iysi olsun. :) varis ameliyatinin ne oldugunu bilmiyorum.varis ne demek?