kızlar iki gün önce bülent cihantimur'u aradım. fotoğraflarımı istedi. arkadan ve önden çekilmiş bacak fotoğraflarımı ve yağ alınacak bölgedenin fotoğraflarını istedi. boyum 1.63 kilom 49. zayıfım ama neyseki karnımda bölgesel yağlanmam var. ameliyat için çok uygun olduğumu söyledi. ameliyat kampanya kapsamında 4500 lira. 500 lira kapora veriyorsun iki ay içinde ameliyatı yaptırman gerekiyor. kesin kararımı verdim sanırım. hiç bir işe yaramasa bile bölgesel yağlanmamdan kurtulmuş olucam. her tür gelişmeden haberdar ederim sizi. ayrıca bugün kampanya için son günmüş onu da belirteyim.
çok teşekkür ederim leydi hemen araştırmaya koyulayım ozaman.iki doktora gittim biri yağ diğeri silikon dedi.benim bacaklarım silikonla bile zor düzelir ama yağ dolgusundan daha tesirli bişey olacağını düşünüyorum
canım mümkünse bacak fotonu bi görebilirmiyim
o halde içine hangisi sinicekse onda karar ver dilerim bütün arkadaşlar gibi sende bu dertten kurtulursun biran önce, bütün dualarım sizlerle...
kızlar ben bugün kapora verip randevu aldım ama tektash'ın bir önceki başlıkta söyledikleri moralimi bozdu biraz.pek bir fayda görmemiş. acele mi ettim biraz. ama daha önce bülent bey'e yaptıran papatya tarlası çok memnun kalmıştı. bilemiyorum ya kafam karıştı. hayırlısı olsun. fotoları bu akşam ekliycem siteye bu arada.
canım mümkünse bacak fotonu bi görebilirmiyim
o halde içine hangisi sinicekse onda karar ver dilerim bütün arkadaşlar gibi sende bu dertten kurtulursun biran önce, bütün dualarım sizlerle...
kızlar ben bugün kapora verip randevu aldım ama tektash'ın bir önceki başlıkta söyledikleri moralimi bozdu biraz.pek bir fayda görmemiş. acele mi ettim biraz. ama daha önce bülent bey'e yaptıran papatya tarlası çok memnun kalmıştı. bilemiyorum ya kafam karıştı. hayırlısı olsun. fotoları bu akşam ekliycem siteye bu arada.
misense yaaa senin bacakların gayet düzgün görünüyor. keşke benimklierde öyle olsaydı.benimkiler hiç birleşmiyor. arasından bir çocuk rahat geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?