Bacak dolgusu yaptıran var mı?

missense
senin bacak sorunun eğrilik mi zayıflık mı? foto varsa eklemen mümkün mü?ben de zayıfım belki bana da yağ enjekte olabilir biraz karın yapmam gerekiyor.
aman Allahım en nefret ettiğim şey karın yağlanması ... bacak için buna katlanacağım anlaşılan

missense hayırlı olur senin için umarım.güzel bacaklar temenni ederim.gelişmelerdende haberdar edersen seviniriz.

canım mümkünse bacak fotonu bi görebilirmiyim
o halde içine hangisi sinicekse onda karar ver dilerim bütün arkadaşlar gibi sende bu dertten kurtulursun biran önce, bütün dualarım sizlerle...

kızlar ben bugün kapora verip randevu aldım ama tektash'ın bir önceki başlıkta söyledikleri moralimi bozdu biraz.pek bir fayda görmemiş. acele mi ettim biraz. ama daha önce bülent bey'e yaptıran papatya tarlası çok memnun kalmıştı. bilemiyorum ya kafam karıştı. hayırlısı olsun. fotoları bu akşam ekliycem siteye bu arada.

şuan ki hallerini albüme yükledim. herkese açık.bakarsanız eğer yorumlarınızı bekliyorum. tabiki makina biraz kilolu çıkarmış aslında daha zayıflar

canım mümkünse bacak fotonu bi görebilirmiyim
o halde içine hangisi sinicekse onda karar ver dilerim bütün arkadaşlar gibi sende bu dertten kurtulursun biran önce, bütün dualarım sizlerle...

leydi arkadaş olarak beni eklersen fotoları görebilirsin canım.diğer türlü nasıl yollanıyor bilmiyorum.bu arada ben dün dr.namık kemal baran ı aradım.en az bir ay türkiyede olmayacağını söylediler.sonrasıda belli değilmiş oğlu 15.20 gün sonra geliyormuş istanbuldan dilersem ona muayene ettirebileceğimi söylediler.bende kararsız kaldım araştırıyorum işte.

missense madem karar verdin bence artık pozitif bakmaya çalış canım diğer türlü moralinin bozulmasından başka bişeye yaramaz.inşallah senin için güzel sonuçlar olur.bacak fotolarına baktım ince ama güzel görünüyorlar.çok inceliğinden yakınıyorsan zaten küçük bir operasyon bile oldukça düzeltir gibime geliyor.umarım istediğini alırsın canım dualarım seninle olacak..

formaliteden ekledim cnm
missense bacaklarının ufak bi operasyonla bile düzelecegine inanıyorum ben, seninde diz içindeki yaglarının alınması gerekiyor sonra hemen aşagıyada dolgu yapılırsa güzel sonuc alırsın iyi düşün iyi olsun tatlım dualarımız seninle

rica ederim canım ne demek tüm kalbimle istiyorum bunu hepimiz için...ama önce saglık saglıgımız yerinde olsunda gerisi kolay

missense senin alt bacaların kaç cm acaba.çok kötü durmuyor çünkü..

arkadaşlar aslında hepimiz yazalım dedim hepimiz incelikten şikayetci gibi görüyoruz ama görüyorsunuz işde missense arkadaşın çok da ince deyil acaba bu incelikten şikayetçi arkadaşların boyları kiloları ve alt bacakları kaç cm bunu bilerek konuşalım.

misense yaaa senin bacakların gayet düzgün görünüyor. keşke benimklierde öyle olsaydı.benimkiler hiç birleşmiyor. arasından bir çocuk rahat geçer.

misense yaaa senin bacakların gayet düzgün görünüyor. keşke benimklierde öyle olsaydı.benimkiler hiç birleşmiyor. arasından bir çocuk rahat geçer.

Katılıyorum sana canım,bence missense bacaklarında hiç problem yok.Bacakları zayıf da değil.Al benden de o kadar rahat bi çocuk geçer

niye 2 kere gitti bu, fazla ağladım ondan mı:)
adama ameliyat olmaya karar verdim uçak bileti bakıyorum bir haftadır ama sadece okuduklarımdan, bi tane resim görsem içim rahatlıycak.

öncelikle hepinize ilginiz , güzel sözleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. bir yola döndüm geri dönmeyeceğim, olunmlu düşünmeye çalışmam gerek değil mi?
bacaklasrın zayıf değil diyorsunuz ama inanın fotoğraflar çok yanıltıcı. boyum 1.63 kilom 49. alt bacağımın en kalın yeri ise 30 santim. belki kendinizinki ile karşılarştırmanıza yardımcı olur. geçen sene denizde çekilen bir fotoğrafımı yükleyeceğim aynı albüme orda ne demeye çalıştığımı daha iyi anlayacaksınız zayıflık konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…