Slm Kızlar,
Herzaman buraya girip yazamıyorum
sorularınız olursa aslında tüm cevaplar formun içinde ismimin üzerine tıklayıp bakarsanız tüm bilgilere ulaşabilirisiniz genelde müsait olamadığım için aynı seyleri tekrar tekrar yazamıyorum.
2. operasyonumun üzerinden yaklaşık 2,5 ay geçti erime olmadı diyebilirim ilk haftaki şişlikler indi o kadar...
Ben heriki operasyonumuda Ahmey Beye oldum bilmeyenler için tekrar soylim benim operasyon sonrası dönemim de cok hafif gecti sıkıntım olmadı diyebilirim. tabi bu bünyeden bünyeye değişebilir.
Resimlerim albumde kızlar isteyenler bakabilir.
beni ekleyenleri kabul ettim kızlar
bugün kızlar dar paça pantolon ve bot giydim, bot biraz bilek üstü.
kotum tayt şeklinde olanlardan değil ama epey dar...
muz çorap giydim, diz altındaki boşluğa pamuk koydum güzelce yaydım:)))) üzerine bacağımın bu boşluk kısmını daha da kamufle etmesi için, katladığım kısmı boşluk kısmına gelecek şekilde bir çorap koydum üzerine de kotumu giydim. inanın çok iyi oldu. kendimi çok iyi hissettim.
Allahın ne işi ise, bu akşam hep benden daha kötü bacakları olan kızlar gördüm ve çok üzüldüm gerçekten...tuhaf hissettim kendimi, sanki benimkiler düzelmiş gibi geldi...
Allahım sen bize yadrım et. Doğru karar vermemizi sağla.... Bu ay ameliyat olack arkadaşlar şans sizden yana olsun
oooo zafiyet hayırlı olsun. hadi bakalım artık gün sayacaksın...
bugün kızlar dar paça pantolon ve bot giydim, bot biraz bilek üstü.
kotum tayt şeklinde olanlardan değil ama epey dar...
muz çorap giydim, diz altındaki boşluğa pamuk koydum güzelce yaydım:)))) üzerine bacağımın bu boşluk kısmını daha da kamufle etmesi için, katladığım kısmı boşluk kısmına gelecek şekilde bir çorap koydum üzerine de kotumu giydim. inanın çok iyi oldu. kendimi çok iyi hissettim.
Allahın ne işi ise, bu akşam hep benden daha kötü bacakları olan kızlar gördüm ve çok üzüldüm gerçekten...tuhaf hissettim kendimi, sanki benimkiler düzelmiş gibi geldi...
Allahım sen bize yadrım et. Doğru karar vermemizi sağla.... Bu ay ameliyat olack arkadaşlar şans sizden yana olsun
oooo zafiyet hayırlı olsun. hadi bakalım artık gün sayacaksın...
su-ay canım sen ne yaptın karar verdin mi sen ne zaman oluyosun.
Tesekkur ederim . Cok kaygiliyim ama ertelemekten yoruldum.3-4 aydir burayi takip ediyorum arastirdiklarimin icinden en tecrubelisi bu konuda ugrasip kendine ozel alet falan uretmis genc ve iddali geldi bana daha oncede kafama Bulent Bey yatiyordu ama fiyattan dolayi dusunmuyordum %40 indirim olunca ablamin da destegiyle vazgecmek mumkun olmasin diye yatirdim kaporayi bir gece de tutuyormus hemen yollamiyormus bu da ozenli olduklarini dusundurdu umarim hepimiz icin iyi olur.Sizlere yardimci olmak icin gelismelerden, surecten haberdar etmeye calisicam hoscakalin.
Kizlar,
Bulent Bey in kadinlar gunune ozel % 40 indirimi varmis tum cesaretimi toplayip bugun kapora yatirdim 1 ay icinde de gun belirleyip olucam insaallah hersey yolunda gider, param bosa gitmez.
yamoo
bahsettiğin doktorla ilgili yorumlara nereden,hangi siteden bakabiliriz?
teşekkürler
Tesekkur ederim . Cok kaygiliyim ama ertelemekten yoruldum.3-4 aydir burayi takip ediyorum arastirdiklarimin icinden en tecrubelisi bu konuda ugrasip kendine ozel alet falan uretmis genc ve iddali geldi bana daha oncede kafama Bulent Bey yatiyordu ama fiyattan dolayi dusunmuyordum %40 indirim olunca ablamin da destegiyle vazgecmek mumkun olmasin diye yatirdim kaporayi bir gece de tutuyormus hemen yollamiyormus bu da ozenli olduklarini dusundurdu umarim hepimiz icin iyi olur.Sizlere yardimci olmak icin gelismelerden, surecten haberdar etmeye calisicam hoscakalin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?