Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bunu bende deniycem ama yarın

resim görmedim bende canım.diğer yaptığı operasyonlardan memnun kalanları okudum sadece burda.yani düşünmek karar vermek lazım.keşke yaptıran biri olsaydı görebilseydik.
Fiyat uygun formaliteden gerçekten. Su ay diye bir arkadaş ameliyat olmıcak mıydı. Yakın zamanda ameliyat olcaksa onu bekliyelim. Aslında Ahmet Karacalar a normal yağ enjeksiyonu da uygun, diğer seansları da konuşurz doktorla. Benim görüştüğüm bir doktor kök hücre yönteminin kanser riski taşıdığından bahsetti. Ayrıca çok pahalı bir yöntem.

ben haftaya salı gibi gidip gün alaacağım inş. buradan arkadaşlar aramış . indirim yapacakmış.bana biraz fazla söylemişti. bende gidip indirim yaptırabilirsem iş tamam hemen olacağım haftaya:1a:[/QUOTE]

su.ay gittiğin zaman kök hücre yönteminin ayrıntılarını da sorar mısın? sorulabilecek diğer soruları da işte bilgi yelpazemiz geniş olsun dimi ama

galiba buradan bir arkadaş aradığında KÖK HÜCRE yöntemini kullanmadığını söylemiş. bende gidince sorarım inş.bakalım hayırlısıyla sizede bilgi veririm.

kızlar normal diz altı corabın içine(bacagında iç kısmına) cep gibi kumaş koyup içine pamuk yerleştirip diksek.sonrada tayt pantolon vs uzerıne gıysek olmazmı? bende corapla yapmaya calıscam bunu bakalım belli olcakmı.. popoyu dolgun gösteren kulotlar var bıde bacak ıcın yapsalar neguzel olur

Sevgili melik_e bacaklarin cok guzel olmus; insallah hic erimezler. Sen kime yaptirmistin canim; bir de normal yag enjeksiyonu mu yoksa kok hucreyle mi yaptirmistin? Tesekkurler.

Herkese Selam ,

Ahmet Karacalar a e-mail gondermiştim ; asagıda cevabı var ; belki yardımı olur size.

Ben de Ahmet Bey i dusunuyorum ; fiyat konusunu net bilmiyorum ; ama 5.000,00-TL gibiydi sanirim.

İndirim yapar belki ; bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?

Merhaba, özetle...

- Yağ hücrelerinin bir bölümünün eridiği doğru. Bu nedenle bir seans daha gerekebiliyor.

- Kök hücre karışımı % 90 oranında kalıcılık sağlar. Ancak fazla yağ gerekli ve pahalı bir yöntem.

- Yağlarınızın yetmez ise silikon eklenmesini de öneririm.

- Basen bölgenizin yeterli olup olamayacağını görmeden söyleyemem.

Hsckln,A.K:

valla bende mail atmıştım kök hücreye 14 bin fiyet verdi diyer yağ anjeksiyonuda 3bin ile 6 bin arası olur dedi ne yapıyosa arık yeni bacak takıyo anlamadım :)

valla bende mail atmıştım kök hücreye 14 bin fiyet verdi diyer yağ anjeksiyonuda 3bin ile 6 bin arası olur dedi ne yapıyosa arık yeni bacak takıyo anlamadım :)

ne diyosunuz herhalde yenisi takılıyo cidden uç bir fiyat olmuş... :44::44:

Cihantimur Yağ Transfer Sistemi
Dr.Cihantimur’un kendisi tarafından geliştirilen özel bir cihazla vücudunuzun istemediğiniz bir bölgesinde toplanmış olan yağlar yine vücudunuzun başka bir bölgesindeki çukur veya ince olan bölgeye transfer ediliyor.

Yağ enjeksiyonu zaten yıllardır var olan ve sıklıkla uygulanan bir yöntemdir. Klasik yağ enjeksiyonunda önce yağ dışarı alınır; serumla yıkanarak kandan temizlenir, santrifüje edilerek inceltilir ve daha sonra enjekte edilir. Tüm bu aşamalar en az 30-45 dk sürer. Birçok alet kullanarak yapılan bu işlem sırasında alınan yağ sırasında havayla temas ederek, sıcak bir ortamda oksijensiz kalır. Ayrıca bu yöntemle büyük miktarlarda yağ toplamak çok zordur.

Cihantimur Yağ Transfer Sisteminde ise vücuttan çekilen yağ, özel geliştirilmiş olan bir cihazla, istenmeyen bölgeden alınarak vücudun diğer bölgesine transfer ediliyor. Böylece yağ hücreleri, vücudun dışında ki sıcak bir ortamda uzun süre beklemeyerek, asla havayla temas etmez böylelikle canlı kalma ve tutma oranı daha yükselir.
:44:

yağ enjeksiyonu yaptırabilmek için ideal kılonuzun üstünde kıloya sahıp olmamız daha sağlıklı sonuç almamızı sağlıyomuş.ve yağın erimesi bünyeden bünyeye değiştiği gibi düzenli ve sağlıklı beslenen ,kan değerleri normal olan bol su içenlerde daha az oluyormuş bilginize arkadaşlar.çok zayıf olanlar yağ enjeksiyonu için kılo almaya başlasanız iyi olur.bilginize...

çookk yağ gerekiyorsa yandım ben. Kilo almam çok zor,
Allahım yeni yöntemler bulmalrı için sen doktorlara ilham ver . yapacak başka bir duam kalmadı sanırım
((((

çookk yağ gerekiyorsa yandım ben. Kilo almam çok zor,
Allahım yeni yöntemler bulmalrı için sen doktorlara ilham ver . yapacak başka bir duam kalmadı sanırım
((((

Bende aynı durumdayım canım .zaten çok zayıfan implantı ilk önce söylüyolar.anestezi alabilmen için yine çok zayıf olmaman gerekiyomuş.

zayıf olmanın sorun olacağını bin yıl düşünsem aklıma gelmezdi. yağ transferi hem daha ucuz hemde riski yok.kök hücre transferinin kanser riskini arttırdığını bende okudum. yaptırmadan önce iyi düşünün.
bende çalışmaya başlıyınca yağ trasferi düşünüyorum. hayırlısı

oxygenad sen cihantimura mı yaptırıyorsun? durumun nedir? yoksa sadece doktorun yaptığı yöntemi anlatmak için mi yazdın? fikrin ve açıklaman için teşekkürler

Ben de baktım simdi Cihantimiur un sayfasına ; o da mantikli aslinda.

Gercekten soylenildigi gibiyse eger daha kalıcı olablir bu sekilde.
Daha once ameliyat olup memnun kalan var mıydı ; biliyor musunuz. Leydi vardı sanirim ; ama onun da erimişti.
Ucret hakkında bir sey biliyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…