dilaramutlu dene dene kumaşı teyellerek yap ki pantolondan dışından dikişler belli olmasınyeni fotolar eklemek için albüm yaparken sildim sonra kaldı öyle cnm. eklicem yine ozaman söylerim
kızlar bu çabalarımızı görünce insan ihtiyacı olduğunda ne yaratıcılıklarda bulunuyo diye düşünüyorum
Bunu bende deniycem ama yarın
birde karton koyan varmış darpacaların içine o nasıl oluyor acaba ???
Fiyat uygun formaliteden gerçekten. Su ay diye bir arkadaş ameliyat olmıcak mıydı. Yakın zamanda ameliyat olcaksa onu bekliyelim. Aslında Ahmet Karacalar a normal yağ enjeksiyonu da uygun, diğer seansları da konuşurz doktorla. Benim görüştüğüm bir doktor kök hücre yönteminin kanser riski taşıdığından bahsetti. Ayrıca çok pahalı bir yöntem.resim görmedim bende canım.diğer yaptığı operasyonlardan memnun kalanları okudum sadece burda.yani düşünmek karar vermek lazım.keşke yaptıran biri olsaydı görebilseydik.
Fiyat uygun formaliteden gerçekten. Su ay diye bir arkadaş ameliyat olmıcak mıydı. Yakın zamanda ameliyat olcaksa onu bekliyelim. Aslında Ahmet Karacalar a normal yağ enjeksiyonu da uygun, diğer seansları da konuşurz doktorla. Benim görüştüğüm bir doktor kök hücre yönteminin kanser riski taşıdığından bahsetti. Ayrıca çok pahalı bir yöntem.[/QUburad
ben haftaya salı gibi gidip gün alaacağım inş. buradan arkadaşlar aramış . indirim yapacakmış.bana biraz fazla söylemişti.bende gidip indirim yaptırabilirsem iş tamam hemen olacağım haftaya :1a:
[I]teşekkür ederim,
beğenmeniz gerçekten cok hoş günün birinde bacaklarıma iltifat alacağımı söyleselerdi hiç inanmazdım:)
benim diz üstlerine bir şey yapılmadı canım aslında biraz acıklık var ama beni pek rahatsız etmiyor.
biraz daha yağım cıksaydı hafif üstelere koyduracaktım ama malesef ancak altlara yetti
esli halide gerçkten kötüydü artık daha fazla o resimleri görmek istemiyorum canım o yuzden koymadım ama ince ve yamuktu
Herkese Selam ,
Ahmet Karacalar a e-mail gondermiştim ; asagıda cevabı var ; belki yardımı olur size.
Ben de Ahmet Bey i dusunuyorum ; fiyat konusunu net bilmiyorum ; ama 5.000,00-TL gibiydi sanirim.
İndirim yapar belki ; bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?
Merhaba, özetle...
- Yağ hücrelerinin bir bölümünün eridiği doğru. Bu nedenle bir seans daha gerekebiliyor.
- Kök hücre karışımı % 90 oranında kalıcılık sağlar. Ancak fazla yağ gerekli ve pahalı bir yöntem.
- Yağlarınızın yetmez ise silikon eklenmesini de öneririm.
- Basen bölgenizin yeterli olup olamayacağını görmeden söyleyemem.
Hsckln,A.K:
valla bende mail atmıştım kök hücreye 14 bin fiyet verdi diyer yağ anjeksiyonuda 3bin ile 6 bin arası olur dedi ne yapıyosa arık yeni bacak takıyo anlamadım :)
çookk yağ gerekiyorsa yandım ben. Kilo almam çok zor,
Allahım yeni yöntemler bulmalrı için sen doktorlara ilham ver . yapacak başka bir duam kalmadı sanırım
((((
Cihantimur Yağ Transfer Sistemi
Dr.Cihantimur’un kendisi tarafından geliştirilen özel bir cihazla vücudunuzun istemediğiniz bir bölgesinde toplanmış olan yağlar yine vücudunuzun başka bir bölgesindeki çukur veya ince olan bölgeye transfer ediliyor.
Yağ enjeksiyonu zaten yıllardır var olan ve sıklıkla uygulanan bir yöntemdir. Klasik yağ enjeksiyonunda önce yağ dışarı alınır; serumla yıkanarak kandan temizlenir, santrifüje edilerek inceltilir ve daha sonra enjekte edilir. Tüm bu aşamalar en az 30-45 dk sürer. Birçok alet kullanarak yapılan bu işlem sırasında alınan yağ sırasında havayla temas ederek, sıcak bir ortamda oksijensiz kalır. Ayrıca bu yöntemle büyük miktarlarda yağ toplamak çok zordur.
Cihantimur Yağ Transfer Sisteminde ise vücuttan çekilen yağ, özel geliştirilmiş olan bir cihazla, istenmeyen bölgeden alınarak vücudun diğer bölgesine transfer ediliyor. Böylece yağ hücreleri, vücudun dışında ki sıcak bir ortamda uzun süre beklemeyerek, asla havayla temas etmez böylelikle canlı kalma ve tutma oranı daha yükselir.
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?