selam kızlar. bugün doktoruma gititm tekrar.bacağımınn baya işlemi varmış.silikonu tekrar düşündünmü dedi. ama istemedim. üst taraftan itibaren yağ enjekte edeceğim dedi. dizdende çarpıklık,üst baldırda arası açık oooo bakalım nasıl olacak...
neyse perşembeye gün verdi. artık bekleyeceğim hayırlısı inş....[/QUOTE
su.ay hayırlısı olsun. inşallah istediğin gibi olur bacakların.ben çok yazmasam da takip ediyorum gelişmeleri. şimdiden geçmiş olsun. gelişmeleri yazarsın dimi?
selam kızlar. bugün doktoruma gititm tekrar.bacağımınn baya işlemi varmış.silikonu tekrar düşündünmü dedi. ama istemedim. üst taraftan itibaren yağ enjekte edeceğim dedi. dizdende çarpıklık,üst baldırda arası açık oooo bakalım nasıl olacak...
neyse perşembeye gün verdi. artık bekleyeceğim hayırlısı inş....[/QUOTE
su.ay hayırlısı olsun. inşallah istediğin gibi olur bacakların.ben çok yazmasam da takip ediyorum gelişmeleri. şimdiden geçmiş olsun. gelişmeleri yazarsın dimi?
teşekkür ederim ...inşalalh hepimiziin istediği gibi olur..gelişmeleri paylaşacağım sizinle.
suay
inşallah her şey istediğin gibi olur. ameliyattan önce her şeyi, ayrıntıları ile sor. aklında hiç bir şey takılı kalmasın. o zaman daha ameliyata gidersin. sevgiler
neyse perşembeye gün verdi. artık bekleyeceğim hayırlısı inş....
Merhaba Zafiyet. Sana şimdiden geçmiş olsun diyorum. Ne zaman ameliyat olacaksın? Ben Bursa'da yaşıyorum ve bu formu 2 yıldır takip ediyorum. Yaptırırsam bende bülent beye gideceğim. Ayrıca bu indirim olayı harika olmuş. Umarın herşey istediğin gibi olur.
suay
ben sana sormuş muydum?:26:
Doktorun kimdi ve senin kilon yani yağın müsait mi?
Kusua bakma lütfen. Hafıza kötü bende. önceki sayfalara da bakamadım tekrar. :18:
canım hayırlı olsun cesaretinden dolayıda ayrıca tebriklern herşey istediğin gibi olsun.ücreti şimdi ne kadar oluy gelişmeliri sabırsızlıkla bekliyorum.
arkadaslar merhaba tekrar
bende dr meltem çilingirle konuştum 2,750 telde fiyat verdi yağ enjeksiyonu için ama görmem gerek dedi..bana direk silikon dizden aşağısı için dedi yok dedim silikona hiç sıcak bakmıyorum ..bu arada tüm estetik doktorlarının söylediği ortak şey plastik cerrah olsun diyorlar çünkü onların aldığı eğitim 6+6 12 yılmış en az..kursla estetik operasyon yaptıran drlardan kaçının diyorlar.
ben bu ay sonu kesin yaptırmayı düşünüyorum..ist olacak gibi lütfen arkadaslar benim gibi ay sonuna kadar yaptıracak varsa beraber hareket edelim..benim burda bi arkadas vardı ama bir türlü ulaşamadım..öptüm hepinizi..
cnm mrb..bende araştırıyorum ameliyat için ama henüz karar veremedim bende istanbuldayım.eğer geldiğinde haber verirsen beraberde bikaç doktora filan gidebilirizekstra bilgi almak için.belki o şeklde beraber gidersek daha iyi olur hem maddi hem manevi =) ama gündelik hayatı ne kadar etkiler bilmiyorum işte.okul var benimdaha sonra da yaz geliyor..bi an önce bu durumdan kurtulmakta istiyorum napsam bilemedim..
cnm mrb..bende araştırıyorum ameliyat için ama henüz karar veremedim bende istanbuldayım.eğer geldiğinde haber verirsen beraberde bikaç doktora filan gidebilirizekstra bilgi almak için.belki o şeklde beraber gidersek daha iyi olur hem maddi hem manevi =) ama gündelik hayatı ne kadar etkiler bilmiyorum işte.okul var benimdaha sonra da yaz geliyor..bi an önce bu durumdan kurtulmakta istiyorum napsam bilemedim..
bu arada meltem özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj olamalı uyarısı veriyor.tel numaramı verebilirim istersen daha rahat haberleşiriz..görüşmek üzere..
saffet örs...diz içinden yağ alacak .ve göbekten alacak yağı.valal ben kilo aldım yinede acayip göbek yapmıştım. Doktor güldü. Yeterli yağ dedi . Gerek yok çok yağa dedi.
teşkkürler. Ama biraz korkum var. Lokal anesteziden ...ücret 1000tl . Indirm yaptrıdm.
hafta sonu bi elbise denedim 36 beden herşey mükemmel bacaklar çöp nefret ediyorum bi çözüm olması lazım
36 benden de ne kadar bacak olmasını bekliyosun ki ince olunca heryerin inceyse bence sorun deyil 40 beden giyinipde bacakların çöp gibi olursa sorun olur yani kilo alsan bacaklarında kalınlaşır incelikten hoşlanmıyosan mankenlerin bacaklarıda çöp gibi bednleride seninki kadar işte sorun yok yani rahat ol kilo almayı dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?