lilacc umarım herşey istediğin gibi olur.dualarımız seninle canım.güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar kerkese merhaba.Su aycığım sana geçmiş olsun canım.İnşallah ikinci ameliyatda daha güzel neticeler elde edersin.
Kızlar ben operasyonu yaza düşünüyordum.Bu gün plastik cerrah Zafer Atakanın (İstanbul Europlastın kurucusu) yanına gittim.Müayene etdi beni.Sana silikon olmaz dedi.Çünki senin hemen diz altında boşluk var.Silikon daha aşağıya koyulduğu için orayı dolduramaz dedi. O yüzden heme diz altından bileye kadar kök hücre yöntemiyle yağ enjekte edilmeli dedi.Ayaklarını çarpık gösteren bir de dışarıya doğru olan çıkıntılar.Orayı da lipoliz yöntemiyle (yağ parçalama) yağları alırız dedi. Arkadaşlar hiç ameliyat olmayı düşünmüyorkan yarın ameliyata yazıldım.Ben daha önce de dokor müayenesine gidip, bir kaçına da mail atmışdım.Ama bunun kadar aksi doktor görmedim.Kötümserliyimden dolayı sana ameliyat edemem dedi.Sen mutlu olamazsın hiç bir sonuçla dedi.Zar-zor ikna etdim.5000 TL ameliyat fiyatı.60-80 oranında kalıcılık olur.Yağın çok deyil dedi.Yağları karnımdan belimin kenarlarından ve dizimin yukarısında iç kısımdan alıcakmış.Sedasyon yöntemiyle olacak.Gerekirse ikinci ameliyat yapılır.Bir de ikinci aemliyata 3600 Tl fiyat verdi.Ama gerek kalmaya da bilir dedi.Arkadaşlar bir yola girdim.Dualarınızı eksik etmeyin benden.İnşallah her şey güzel olur.
canım ben Zafer Atakana ameliyat olundum.Bülent Ersoyun doktoru.Geçen yıl Bülentin silikonlarını felan çıkartmışşBundan başka Bir kaç ameliyat yapmış aynı zamanda ona.Onun kadar aksi birini memnun etmişse beni de eder dedim :) Şaka biryana onunla 10 dakikalık sohbetden sonra yaptırmaya karar verdim dün.Güven verdi bana.Azerbaydanda ayda 4 gün oluyor.Bugün son gündu.Beni yaptı ve İstanbula gitti hemen .Şimdilik herşey iyi gidiyor.Bakalım sonra ne olucaklilacc kime ameliyat oluyodu?arkadaşlar ben ahmet eeroğlu diey bi doktora mesaj atmıştım sağolsun bütün sorularımı cavaplandırıyor 4.500 fiyat verdi ama üç arakdaş olursak aynı gün ameliyat olacak 3500 tl olur dedi çok ilileniyo hatta mesjın altına tekrar sormak istediğin bişey olursa cekinmeden sorabilirsin demiş.hiç ismini duyan yada yaptıran oldu mu bu doktora?bu da bi fikir aklımızda bulunsun.
Kızlar 7-8 kisi olduk şimdi önce randevuyu ne zamana alicaz ben diyorumki hemen aslında 30 Mart iyi ama ben anadolu yakasindayim ve karşıyı hiç bilmiyorum bu yaka olsa bana daha iyi tabi birde ben karar vermisken Nisan'da çıksın istiyorum Size birsey daha soylicem bir aralar papatya tarlası diye bir arkadas vardı o hasan fındık a ameliyat olmuştu ve bacakları inanılmaz güzel olmuştu en önemlisi hiç erime olmamıştı. Söylediğine göre Hasan beg yağları fazla fazla koymuş beerlerse kalan sana yeter demiş o zaman ücret bakimindanda daha makul diye biliyorum ama siz ahmetbeyden vazgeçmeyelim derseniz onada kabulüm tabi hadi hareketlenin kizlar
lilacc cok geçmiş olsun inşallah agrısız sızısız iyileşirsin bir an evvel ve ikinciye gerek kalmadan kalıcı olur yaglar. cesaretinden dolayı kutluyorum ve sana bol minili bi yaz diliyorum :) tabi darısı bizim başımıza
kızlarrr duyduk duymadık demeyin son halimi merak eden varsa az önce ekledim benim adresi biliyonuz yan komşu
kızlarrr duyduk duymadık demeyin son halimi merak eden varsa az önce ekledim benim adresi biliyonuz yan komşu
Son halini goremiyorum sekerim:)
su.ay ben beğendim doktorun yaptığı operasyonu ilk yaptırmana rağmen baya fark ettirmiş.2.çok daha iyi netice alacaksındır diye düşünüyorum.benim merak ettiğim erime oluyor mu?şu an ne durumda erime olmuyor ise bende yakında kayderide olacağım
su ay merhaba çok iyi bir ücrete ameliyat olmuşsun. Bacaklarını merak ettim, beni de arkadaş olarak ekler misin?
Arkadaslar herkese merhaba.eve yeni geldim.hic agrim felan yok.ben kök hücreyle yağ enjekte etdirdim.basenlerimden ve karnımdan almış yağı.eve gelince dayanamadım baktım.bir de resim çekdim.sorarsanız nasıl beyendimmi.arkadaşlar bana fena gelmedi.memnunum çok şükür.İnşallah erimez hiç.Yani etek alıp girebilim.Benim bacaklar ççarpıktı sonuçda.Şimdi normal gibi gözüküyorlar mükemmel olmasalar da.Dizden bileye kadar her yere enjekte etdi.İkincisini yaptırırsam daha mükemmel olur bence..Ama yaptırmaya da bilirim erimezse.Bir de doktor bacaklarımın dışarıkısmındakı yağ lazerle parçaladı.Ama onların erimesi için zaman gerekmiş.Sonuçda yağları ordan almamış.Sadece parçalamış .Onlar da artık öyle yaşayamazlar ve çabucak erirler.Onlar eridikden sonra inşallah daha güzel olucakdır.Ağrım sızım şimdilik yok.Sonrasını bilemem.Şimdi resimleri yüklüyorum profilme
Bacağın dışına neden yağ kırma diye bir işlem yapıldı onu anlayamadım canım.
Operasyon geçiren arkadaşlara sormak istiyorum.Yağ alınan bölgede çukurluk olmuyormu.Yani girintili çıkıntılı bir göbek sahibi olmayalımda:))
suay meraba çok geçmiş olsun umarım güzel olur bende görmek istiyorum mümkünmü tatlım arkadaşlık gönderiyorum :)))
Haa bide kızlar kemik eğriliği için bi formülüm var yatarken uygulanan merak eden varsa yazarım . ben etkisi olacağına inanıyorum maliyetide en fazla 5 liradır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?