Bacak dolgusu yaptıran var mı?

lilacc umarım herşey istediğin gibi olur.dualarımız seninle canım.güzel haberlerini bekliyoruz.

su-ay gerçerkten fiayt olarak çok uygun ama ben tam ankllayamadım işlem nereye yapıdı dizden alt kısımlara mı sanki dizden yukarıya koyulmuş gibi geliyo bana aradaki açıklık biraz kapanmış.su-ay sana zahmet kaç cc yağ koyuldu bacaklarına öğrene bilirmisin en fazla kaç cc yağ alıp enjekte edebiliyormuş lokal anestezi ile canım

Kızlarrrr Dr.Ahmet Karacanlar için ok. diyorsunuzda birtürlü biraraya nasıl geleceğimizden söz etmiyoruz.Eğer cidden ameliyat olmak isteyen varsa vede Dr.Ahmet beyi düşünüyorsa şu işi ciddi ciddi konuşalım.Beraber hareket etmemiz hem maddi hemde manevi açıdan bizim yararımıza olucaktır.Ben 30 Marta randevu aldım.Gidicem muaynemi olucam vede uygun görürse ameliyat için gün alıcam ama tek başıma olmam fiatta pazarlık etmemiz için dezavantaj.Ne diyorsunuz, bana katılomak isteyen arkadaş varsa msn mi vereyim ordan detaylı konuşalım.( Ahmet beyin asıl yeri anadolu yakasındaymış haftada 1 kere Avrupa yakasında hasta bakıyormuş ve bende avrupa yakasında olduğum için burda olduğu tarihe randevu alabildim.)

Karar vermiş olan arkadaş varsa bana yazsın lütfen.

Arkadaslar herkese merhaba.eve yeni geldim.hic agrim felan yok.ben kök hücreyle yağ enjekte etdirdim.basenlerimden ve karnımdan almış yağı.eve gelince dayanamadım baktım.bir de resim çekdim.sorarsanız nasıl beyendimmi.arkadaşlar bana fena gelmedi.memnunum çok şükür.İnşallah erimez hiç.Yani etek alıp girebilim.Benim bacaklar ççarpıktı sonuçda.Şimdi normal gibi gözüküyorlar mükemmel olmasalar da.Dizden bileye kadar her yere enjekte etdi.İkincisini yaptırırsam daha mükemmel olur bence..Ama yaptırmaya da bilirim erimezse.Bir de doktor bacaklarımın dışarıkısmındakı yağ lazerle parçaladı.Ama onların erimesi için zaman gerekmiş.Sonuçda yağları ordan almamış.Sadece parçalamış .Onlar da artık öyle yaşayamazlar ve çabucak erirler.Onlar eridikden sonra inşallah daha güzel olucakdır.Ağrım sızım şimdilik yok.Sonrasını bilemem.Şimdi resimleri yüklüyorum profilme

canım ben Zafer Atakana ameliyat olundum.Bülent Ersoyun doktoru.Geçen yıl Bülentin silikonlarını felan çıkartmışşBundan başka Bir kaç ameliyat yapmış aynı zamanda ona.Onun kadar aksi birini memnun etmişse beni de eder dedim :) Şaka biryana onunla 10 dakikalık sohbetden sonra yaptırmaya karar verdim dün.Güven verdi bana.Azerbaydanda ayda 4 gün oluyor.Bugün son gündu.Beni yaptı ve İstanbula gitti hemen .Şimdilik herşey iyi gidiyor.Bakalım sonra ne olucak

lilacc cok geçmiş olsun inşallah agrısız sızısız iyileşirsin bir an evvel ve ikinciye gerek kalmadan kalıcı olur yaglar. cesaretinden dolayı kutluyorum ve sana bol minili bi yaz diliyorum :) tabi darısı bizim başımıza

benim için farketmez istanbulda olsunda ben heryere gelirim ama önceden belirleyelim gununu ki işten okuldan filan izin alma işlerini ayarlayalım bende nisanda olsun bitsin istiyorum yaz gelmeden 3837646 tane mini etek almak istiyorum butun pantolonlarımıda çöpe atmak istiyorummmmmm :79:

canım çok teşekkür ediyorum.İnşallah hepimiz için iyi olsun :)

kızlarrr duyduk duymadık demeyin son halimi merak eden varsa az önce ekledim benim adresi biliyonuz yan komşu

evet 2. Daha iyi olur..valla hergün bakıyorum şimdilik iyi gibi...

su ay merhaba çok iyi bir ücrete ameliyat olmuşsun. Bacaklarını merak ettim, beni de arkadaş olarak ekler misin?

evet ücret iyi...

Bacağın dışına neden yağ kırma diye bir işlem yapıldı onu anlayamadım canım.

Bacağın dışına neden yağ kırma diye bir işlem yapıldı onu anlayamadım canım.

Bacakların gayet iyi olmuş hayatım.Benimde kemiklerde eğrilik var ve seninkine benziyor şekli.Sütun gibi olmasını beklemiyorum tabiki, biraz düzgün olsunlar kafi:))) Bu arada ilgi, alaka konusunda dr.undan memnun kaldın mı, tavsiye edermisin.

Operasyon geçiren arkadaşlara sormak istiyorum.Yağ alınan bölgede çukurluk olmuyormu.Yani girintili çıkıntılı bir göbek sahibi olmayalımda:))

[

Operasyon geçiren arkadaşlara sormak istiyorum.Yağ alınan bölgede çukurluk olmuyormu.Yani girintili çıkıntılı bir göbek sahibi olmayalımda:))

şimdilik bende öyle bir görüntü yok..bende korkuyorum dalgalı dalgalı bir görüntü olurmu ki diye(((m

merhaba tejtash kemik eğriliği için olan formülü anlatırmısın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…