Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar kerkese merhaba.Su aycığım sana geçmiş olsun canım.İnşallah ikinci ameliyatda daha güzel neticeler elde edersin.
Kızlar ben operasyonu yaza düşünüyordum.Bu gün plastik cerrah Zafer Atakanın (İstanbul Europlastın kurucusu) yanına gittim.Müayene etdi beni.Sana silikon olmaz dedi.Çünki senin hemen diz altında boşluk var.Silikon daha aşağıya koyulduğu için orayı dolduramaz dedi. O yüzden heme diz altından bileye kadar kök hücre yöntemiyle yağ enjekte edilmeli dedi.Ayaklarını çarpık gösteren bir de dışarıya doğru olan çıkıntılar.Orayı da lipoliz yöntemiyle (yağ parçalama) yağları alırız dedi. Arkadaşlar hiç ameliyat olmayı düşünmüyorkan yarın ameliyata yazıldım.Ben daha önce de dokor müayenesine gidip, bir kaçına da mail atmışdım.Ama bunun kadar aksi doktor görmedim.Kötümserliyimden dolayı sana ameliyat edemem dedi.Sen mutlu olamazsın hiç bir sonuçla dedi.Zar-zor ikna etdim.5000 TL ameliyat fiyatı.60-80 oranında kalıcılık olur.Yağın çok deyil dedi.Yağları karnımdan belimin kenarlarından ve dizimin yukarısında iç kısımdan alıcakmış.Sedasyon yöntemiyle olacak.Gerekirse ikinci ameliyat yapılır.Bir de ikinci aemliyata 3600 Tl fiyat verdi.Ama gerek kalmaya da bilir dedi.Arkadaşlar bir yola girdim.Dualarınızı eksik etmeyin benden.İnşallah her şey güzel olur.

A selam canim sende yag dolgusumu olucaksin.ben henuz muhayne olmadim 30 una randevum var.umarim banada farkli bisey cikarmaz,yag dolgusu denir.sana ucret olarak ne soylendi.yaniltlarsan memnun olurum.

ben henüz muayene olamadım istanbulda yaşamıyorum uçak mesafesindeyim. cumartesi arayıp görüşeceğim, ona göre akşam uçak bileti bakarım, pazar günleri de çalışıyor mu onu da öğrenmem lazım. ameliyat için en yakın boş vaktim 30 nisan benim için sadece o önemli. 30 martta sana katılmak isterdim ama o tarihte antalyaya gitmem gerekiyor. fiyat konusunda net bilgim yok sizlerin yazdığınız kadarını biliyorum, evet yağ dolgusu başka birşey yaptırmam zaten.

Son düzenleme:
ahmet beyin lokal anestezi ile yapma imkanı varmıymış bide bunu sorabilirmisin eger yapamıyorsa nedeni neymiş?

gurmeci muayeneye gitmeyi başarabilirsem sorarım tabii ki, bir aydır becerip telefonla bile görüşemedim aksilik aksilik üstüne geliyor. ben de lokal yapmasını rica edeceğim zaten, genel anestezi beni hep korkutmuştur.

siz daha erken gidebiliyorsanız beni beklemeyin, gittiğinizde bir kişinin daha olduğunu söylersiniz ben de ayarlayabildiğim en yakın tarihte giderim.

Su ay çok geçmiş olsun, bacaklarını ben de merak ettim. Arkadaş olmak gerekiyor sanırım. Arkadaş olarak eklicem, kabul edersen memnun olurum..

OOOO hadi kızlar ....hareketlenin. valla çok güzel bir duyguymuş. sürekli dizlerime bakıyorum.2.de sabırsızlıkla bekliyorum. ağır bir ameliyatta değilmiş yaaa.inşallah sizinde güzel haberlerinizi alrırz.....

bugün kontrolüm vardı. bileğin üstünü yapmamış çünkü o zaman tüm bacak olur .lokalle dayanamazdın. genel anestezi olacaktı ozaman dedi.istresen 1-2 ay sonra oaryıda doldurayım diyor.yani ben yine maddi olarak hareketleneceğim yaaaa...offfff çalışmayınca çok zor ..şimdiden maya başladım cüzdana

(3 ay ne birikirse....)

OOOO hadi kızlar ....hareketlenin. valla çok güzel bir duyguymuş. sürekli dizlerime bakıyorum.2.de sabırsızlıkla bekliyorum. ağır bir ameliyatta değilmiş yaaa.inşallah sizinde güzel haberlerinizi alrırz.....

bugün kontrolüm vardı. bileğin üstünü yapmamış çünkü o zaman tüm bacak olur .lokalle dayanamazdın. genel anestezi olacaktı ozaman dedi.istresen 1-2 ay sonra oaryıda doldurayım diyor.yani ben yine maddi olarak hareketleneceğim yaaaa...offfff çalışmayınca çok zor ..şimdiden maya başladım cüzdana

(3 ay ne birikirse....:26::26::26::26:)

haaaa haaa iki kere tıklamışım.kusura bakmayın ..

alaturka aslında tam olmadı ama ben yinede buna da şükür diyorum..dizlerimin arası bayaaaaaaa açıktı. azda olsa kapandı..2.de daha iyi olacak inş.....

Su ay bence de önceki haliyle oldukça fark var,aradaki açıklık azalmış. İkinci defa yapılınca daha da güzel olur sonuç.

lilaccc
süpersin yaaa
inşallah istediğin gibi olur canım. yarın dualarım seninle olacak.
ya ben sizlerin karar verip, ameliyata hazırlanmanıza bayıldım. keşke benim de param olsa da bu yaz kurtulsam.
herkesin gzüel haberlerini bekliyoruz
bu arada Su-Ay iyi olmana çok sevindim.mini etekli fotonu ne zaman ekleyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…