Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Benim 25 gün oldu. şimdilik iyi gibi. Yaaa inş.2.ci iyi olur. Bacaklarıma bakarken sanki ağaca bakıyor gibiyim incecik dal gibi.

Albümde foto var. Güzel bacaklarım yorumlaırnızı bekliyor...

Canım bacakların ilk haline göre çok iyi olmuş inşallah hiç erimez. Sen ikinciyi ne zaman olucaksin tam sonuc o zaman belli olacak heralde

kızlar merhaba,, yaa bi sorum var bacak düzeltmek için popodan yağ alındımı sizden birilerinin ,,

görüştüğüm bi doktor popodan da alacam dedi.. popomu çok beğenirim ya bozulursa diye endişem var ,, doktor söz veriyorum bozulmaz diyor ama ben güvenemiyorum .. böyle birşey yaşıyanınız varmı??

bide hastaneyle klinik arasında fark olduğunu düşünen yada bu farkı yaşamış olan varmı??
çok acil yarın karar vermem gerekiyor...!!!

Arkadaslar ameliyatim haftaya persembe bugun korselere baktim, pentiden korse aldim. Ama sanki yetersiz geldi tecrubeli arkadaslar cevaplayabilir mi aceba pentinin korsesi olur mu?

zafiyet canım nasılsıınn...inşallah herşey yolundadır...yolunda uzun...hayırlısıyla evine ulaşırsın...dualarım seninle canım....geçmiş olsun.

ben 2 hafta çıkarmadım çorabı.ama sonrasında bazen takıp bazen çıkarıyordum.2 hafta yeterli ama doktorun dediyine göre. evet bende daha çok bileklerime yakın yerlerde.geçer yaa boş ver bir de bakıcan morluk felan kalmamış

arkadaşlar albüme bir sürü yeni fotoğraf ekledim. ameliyattan bir gece önceki hali de dahil tüm gelişimim mevcut. ancak bu defa albümü sadece arkadaşlarım görebilecek. çünkü dışardan bakan insanlara çok garip geliyor yaptığımız iş.bu ne ki şimdi ne yaptırdın neden yaptırdın gibi sorular duymak istemediğim için böyle yaptım:)))
bu arada bana soru soran arkadaşlar. tüm sorularınızın cevapları geçmiş sayfalarda var. en az 3-5 kez aynı sorulara cevap verdim.

Canım bacakların ilk haline göre çok iyi olmuş inşallah hiç erimez. Sen ikinciyi ne zaman olucaksin tam sonuc o zaman belli olacak heralde

evet aslında düzeldi biraz..4 gün sonra kontrolüm var. (1 ay olacak )

benim bu arada talibimde çıktı yaaa.ben 2.cyide olsaydım hemen diyorum...bakalım bu işler araya girmeden olurum inş..

ayyyy misense bayıldım yaaaaa. harika olmuş maşalllahhhhhh

sağol canııımmm. ama öyle şişlerki çok belli. mesela önceki diz kapaklarıma bak şimdiki diz kapaklarıma bak. oralara hiç müdahale yapılmadığı halde sanki yapılmış gibi duruyor. neyse ya inerse de iner. para biriktirip ikinciyi yaptırırım artık. bir 5 yıl sürer 2.yi yaptırmam herhalde bu gidişle...gerçi olumlu düşünmek lazım hücrelerime pozitif enerji göndermeliyim:))))))

Canım çok güzel maşallahhh , evet epeyce şişler daha iyi olur zamanla,. benimkilerde iyi işte iyi değil desem mesajlarım siliniyor gördüğün gibi . senin eski haline benziyor alt tarafın biraz daha dolgun olduğunu düşün ama benim derdim diz üstü iç tarafta çukur var onu düzelttirmek istiyorum burun estetiği olurken kime olacağıma karar veremedim..

selam missense,bacaklarin cok güzel olmus ...bacaklarinin üst kisminada yani dizden yukarsinada yag enjeksiyonu yapildimi acaba,üst kisimda öncekine nazaran degisik görünüyor acaba yaniliyormuyum,benim üst kisimdada sorun var,o yüzden merak ettim...tsk ederim,sevgiler selamlar

popo mu onuda ilk duyuyorum, ordandamı alınıyormuş.....

evet aslında düzeldi biraz..4 gün sonra kontrolüm var. (1 ay olacak )

benim bu arada talibimde çıktı yaaa.ben 2.cyide olsaydım hemen diyorum...bakalım bu işler araya girmeden olurum inş..

Ohhh Ohh hayırlı olsun canım:))) İkinciyide yaptırırsan kapıda kuyruk olucak, benden söylemesi:)))

Maşallah sütun gibi olmuşlar.Sende eğrilik yokmuş zayıflık varmış .Benim bacaklar dolguyla bile senin ameliyatsız halin gibi olamaz.
Umarım erimezler ikinciye gerek kalmaz.Ben şu anki haline bayıldım.Süperrrrrr

Offff bende para olayını bi türlü ayarlayamadım.Parayı bi bulsam yarın olucam walla.Havalar ısınmadan yaptırıp toparlanmak lazım, pantolonlarla bir yaz daha geçirmek istemiyorum.Kredi çekmek için uğraşıcam.

Çok merak ediyorum, burası büyük bir forum sitesi...Googlede bile ilk sırada....Koca Türkiyede teknolojiden yararlanan bir dr. yokmu...Nete girmezlermi.....Girdiklerinde bizi görmezlermi...Bizim doğru dr., makul ameliyat ücreti için nasılda çırpındığımızı okumazlarmı...Allah rızası için biriside çıkıp formdaki bayanlar size uygun ücretle operasyon demez miiiii

Çok zor bişeyi merak ettim sanırım...

popo mu onuda ilk duyuyorum, ordandamı alınıyormuş.....

Evet canım ordan alayım dedi . azrasahra yada öyle demiş ama o ikna etmiş göbekten al diye . bende konuşacağım. 3 doktor arasında kaldım yine . bülent beyin orda olmuştum biliyorsun ama hatalı yaptılar şimdi revizyon gerekiyor bacağa . alt tarafı yaparken dizin hemen üstünü almışlar çukur bi görüntü var Oof of bide onla uğraşıyorum yani enfeksiyon ve erimesi yetmezmiş gibi...

Cok gecmis olsun canim.Ameliyat sonrasi ortaya cikan komplikasyonlarin yaninda en kotusude erime riski.Verdigi paranin, cektigi acinin karsiligini alamamak insana dokunuyor.

teşekkür ederim canım ne diyeyim paramızla rezil oluyoruz deniyor böyle durumlarda...

Allah hayırlısını versin..

Son düzenleme:

harika olmuş canım inşallah erimez hep böyle kalır

ameliyattan sonra giyilen korse nasıl bişey arkadaşlar?? nerden nereye kadar? yani göbekten yağ alınan yerler için mi bacaklar için mi bilemedim ben. çorap gibi mi yoksa tümden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…