Benim 25 gün oldu. şimdilik iyi gibi. Yaaa inş.2.ci iyi olur. Bacaklarıma bakarken sanki ağaca bakıyor gibiyim incecik dal gibi.
Albümde foto var. Güzel bacaklarım yorumlaırnızı bekliyor...
Arkadaslar ameliyatim haftaya persembe bugun korselere baktim, pentiden korse aldim. Ama sanki yetersiz geldi tecrubeli arkadaslar cevaplayabilir mi aceba pentinin korsesi olur mu?
Bende yağ verilen yerlerde oluştu alınan yerlerde olmadı. Dizalti ve cevresinde var canım. Doktor bir haftaya kAdar gecer dedi ama bana oyle gelmedi. Ya birde korarsa sıkıyor artık
Biran önce çıkarmak istiyorum ama bir 10 gun daha takıcam galiba. Sen çıkardınmi canım korseyi.
Canım bacakların ilk haline göre çok iyi olmuş inşallah hiç erimez. Sen ikinciyi ne zaman olucaksin tam sonuc o zaman belli olacak heralde
ayyyy misense bayıldım yaaaaa. harika olmuş maşalllahhhhhh
arkadaşlar albüme bir sürü yeni fotoğraf ekledim. ameliyattan bir gece önceki hali de dahil tüm gelişimim mevcut. ancak bu defa albümü sadece arkadaşlarım görebilecek. çünkü dışardan bakan insanlara çok garip geliyor yaptığımız iş.bu ne ki şimdi ne yaptırdın neden yaptırdın gibi sorular duymak istemediğim için böyle yaptım:)))
bu arada bana soru soran arkadaşlar. tüm sorularınızın cevapları geçmiş sayfalarda var. en az 3-5 kez aynı sorulara cevap verdim.
arkadaşlar albüme bir sürü yeni fotoğraf ekledim. ameliyattan bir gece önceki hali de dahil tüm gelişimim mevcut. ancak bu defa albümü sadece arkadaşlarım görebilecek. çünkü dışardan bakan insanlara çok garip geliyor yaptığımız iş.bu ne ki şimdi ne yaptırdın neden yaptırdın gibi sorular duymak istemediğim için böyle yaptım:)))
bu arada bana soru soran arkadaşlar. tüm sorularınızın cevapları geçmiş sayfalarda var. en az 3-5 kez aynı sorulara cevap verdim.
kızlar merhaba,, yaa bi sorum var bacak düzeltmek için popodan yağ alındımı sizden birilerinin ,,
görüştüğüm bi doktor popodan da alacam dedi.. popomu çok beğenirim ya bozulursa diye endişem var ,, doktor söz veriyorum bozulmaz diyor ama ben güvenemiyorum .. böyle birşey yaşıyanınız varmı??
bide hastaneyle klinik arasında fark olduğunu düşünen yada bu farkı yaşamış olan varmı??
çok acil yarın karar vermem gerekiyor...!!!
evet aslında düzeldi biraz..4 gün sonra kontrolüm var. (1 ay olacak )
benim bu arada talibimde çıktı yaaa.ben 2.cyide olsaydım hemen diyorum...bakalım bu işler araya girmeden olurum inş..
popo mu onuda ilk duyuyorum, ordandamı alınıyormuş.....
Evet canım ordan alayım dedi . azrasahra yada öyle demiş ama o ikna etmiş göbekten al diye . bende konuşacağım. 3 doktor arasında kaldım yine . bülent beyin orda olmuştum biliyorsun ama hatalı yaptılar şimdi revizyon gerekiyor bacağa . alt tarafı yaparken dizin hemen üstünü almışlar çukur bi görüntü var Oof of bide onla uğraşıyorum yani enfeksiyon ve erimesi yetmezmiş gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?