senin boyunda uzundu sanirim senin olculerin nasil??senin bacaklar kac cm baldır kısmı ölçtün mü hiç?
Haklisin bu forumu her actigimda bu nicki nasil bulmusum diye guluyorum. Eee napayim yazdigim her isme kullaniliyor diye beni deli etti uyelik girisi, o anda uyduruvermisim. Bu arada hic zafiyetli gibi falan degilim boyum 1.75 kilo almak icinde saliverdim kendimi 69-70 i vurdum inan pehlivan gibi oldum. Ama bacaklarda tik yok onlar hala incecik duruyor bileklerim oyle inceki yanlardaki kemik birine carpsa ugunur valla.
Senin bacaklar super olmus, benimkilerde o kadar olsa sukur diycem.
ya kızlar ferruh bey 400cc alıyormuş.her bacağa 200cc koyuyormuş fiyatı 3000 tl. saffet bey ise 200 cc alıyormuş sadece fiyatı 1200 tl. bu durumda saffet beyin ki yarı yarı daha az bu sonuçta insanı ne kadar mutlu eder?bide eriyceğini düşünürsek( kafam çok karışık
saffet bey 1200 mü?bisküvi saffet beyin soyadı ne acaba?
sevgili sonpınar ben ferruh hocaya gittim kalıcılık garantisini verdi bana çünkü kök hücreli yag transferi yapacakmış ve maliyeti 3000 tl istersen bide ferruh hocayla görüş benim amaliyatım nisanın 5sonuşları resimli paylaşacağım
saffet örs canım.ben bu dok. aradım 600 cc kadar yağ alınabilir dedi.bunlardan 300bi bacağa 300 bi bacağa koyulur dedi.bun koyulan yağlar yaklaşık 2-3 cm bi kalınlaştırma sağlar bacakta. bunların yalnız 1 cm kadarı erir 1 cm kalıcı olur.bu işlem iki sefer tekrarlamak gerke bilir dedi.ben 19 mayı için gün aldım canım.ayrıca begüm21 ve formalitende belki bu dok. olacaklar.adamın bi tıp yarışmasında türkiye 9. olmuş. tıp fakültesinide 1. bitirmiş. su-ay da bu dok. oldu şu anda memnun erime falan olmamış.
sağolasıın.amaanbe
hayırlı olsun. ne güzelllll karar verebilmek süper. senin eğrilik de vardı değil mi?doktor hangi yöntemi uygulayacağını söyledi
lilaacc zafer beye mail atmıştım.ondan dolgu maddesinin kalıcılığı ve fiyatı hakkında bilgi vermesi için tekar cevap istedim.
bugün cevap yazmış.dolgu ve lazerle yağ eritme için 4000-5000 tl arası demiş. ama DOLGU MADDESİNİN KALICILIĞI hakkında hiç bilgi vermemiş. belki dikkat etmemiştir;ama ben özellikle bunun için tekrar mail atmıştım. Önyargılı olmayayım ;ama nedense bana pek güvenilir gelmedi.
mutlaka sınavlarım bitince, bu yaz O'nunla da görüşmeye gideceğim. bu yaz ameliyat yaptırmam zor olsa da , bir çok doktora muayeneye gidip, görüşme işini bitirmek istiyorum.
ferruh hocayıda düşün bence 3000 tl
haa bi de diz içlerindeki yağlar alınacak
yöntem superdry
ferruh hocayıda düşün bence 3000 tl
ferruh beyde kök hücre yöntemini mi kullanıyor. bide nerede yapıyor ameliyatları şehir olarak yani.
ben yanlış okumuyorum değilmi?hem herhani bi bölgeden yağ alacak ve aldığı yağı her iki bacağına enjekte edecek ve bunun karşılığındada yalnızca 12000 tl öylemi..yani eğer böyle ise süperrr.ben de popo yanındaki çukurluklara yağtransferi yaptırmak istiyorum.fiyat konusu beni çok düşündürüyodu.ama bu doktoru düşüneblirim .fiyat böyle ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?