ameliyattan sonra giyilen korse nasıl bişey arkadaşlar?? nerden nereye kadar? yani göbekten yağ alınan yerler için mi bacaklar için mi bilemedim ben. çorap gibi mi yoksa tümden?
Arkadaşlar nisan 16da ameliyatımı oldum bugün üçüncü günüm albüm ekledim..Bir gece hastanede kaldım 2.günü pansuman yapıldı yarın 4.gün ve yine pansuman için gideceğim birde yeni korse giydircekler.Korse yanındaki gördüğünüz beyaz sargı bezleri sizleri yanıltmasın korsem yırtılmışta giydirirlerken Onlarla kapatmışlar.Eyy Allahım lipodan çıkıyoruz korseler bile patlıyo ne olcak benim bu halim yaaa
kızlar benim 25ci günüm bu gün.hiç ağrım felan yok.ameliyatdan geriye sadece çok az morluk kaldı.eski resimlerimle yeni resimlerimi kıyaslayınca morlukların yok olduğunu görüyorum.zaten her gün yeni resimlerimle eskiler arasında ne gibi farklılıklar var diye bakıyorum.bazen iki resim arasında farklılık görüp erimiş diyorum.sonra duruş farklılıklarından dolayı resimlerin farklı çıktıklarını görüyorum.yani sonuç bu ki gözle görülür bir erime hiss etmedim. etek giyiyorum.pantalon giyince morelim bozuluyor.düzelmemiş sanıyorum.memnunmuyum diye sorusaksınız? eğer utanmadan etek giyiyorsam bir de hevesle yenilerini almaaya çalışıyorsam demekki artık komplekslerim gitmiş.ama bundan da güzel olmasını isterdim. o yüzden 2 ci bir ameliyatı düşünüyorum bazen..şuan için tek isteyim erimemesi.
Arkadaşlar nisan 16da ameliyatımı oldum bugün üçüncü günüm albüm ekledim..Bir gece hastanede kaldım 2.günü pansuman yapıldı yarın 4.gün ve yine pansuman için gideceğim birde yeni korse giydircekler.Korse yanındaki gördüğünüz beyaz sargı bezleri sizleri yanıltmasın korsem yırtılmışta giydirirlerken Onlarla kapatmışlar.Eyy Allahım lipodan çıkıyoruz korseler bile patlıyo ne olcak benim bu halim yaaa
nisan 16.geçmiş olsun canım.resimlerine baktım.seniin problemin yukarı bacakla aşağı bacak arasındakı çap farklılıkları.onu dengelemek gerekirmiş.yeni bacaklarında baya bir düzelme olmuş.yani o problem ortadan kalkmış.ama ödemli olduğu için birazcık daha beklemelısın.bir kaç gün sonra daha ince ve güzel gözükeceklerdir. o zaman etekli resimlerinle bizi mutlu edersin inşallah.
SOLEİL ameliyat olmuş biri gibi söylüyorumk i gerçekden bu ameliyat öyle bir eziyetli ameliyat diyil.ben ayda bir kere girip çıkarım yani param olsa ))) ama maddi konuda tabii ki de çook haklısın.bir de o kadar parayı verip istediyini alamıyosan ve ya eriyip yok oluyosa çok kötü oluyor
büyük güne az kaldı yarın sabah saat 9:30 da amaliyatım gerçekleşecek allahın izni ile öncesinde ve sonrasında resim çekecekler bunları sizlerle paylaşacağım nolur dua edin...
şimdiden geçmiş olsun bol şans diliyorum inşallah istediğin sonucu alırsın kime yaptırıyorsun birde fiyat bilgisi verebilirmisin sakıncası yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?