Zafiyet dediklerini adım adım yaptım hata oluştu diyo dosya resim yükle seçenekleri gelmiyo. biraz daha çalışmam lazım anlaşılan.
son durumun nasıl memnunmusun bacaklarından. son şekil tatmin ediyomu. ba hafta kontrole gidiyorum perşembe saat 4 te istanbul kozyatağı şubesinde oldum. hoca geliyo ogün randevu verdiler.
Gulerer ,su an bacaklarimin ust kisimlarinda sis kalmadi bence , ama bilekler hala sis sanki hic gecmeyecek gibi bileklerimi bukemiyorum hala.memnunmuyuma gelince bilmiyorum valla karisigim ama oncekilere gore bin kat iyiler su bileklerim dolgun kalirsa bile verdigim paraya degdi diycem bileklerim korkunc inceydi ben bile gormek istemiyordum. 20 mayista istanbul da olcam o tarihte kontrole gitmek icin randevu istiycem bakalim hayirlisi.
Irigozler bence bacaklarin cok guzel yuzde yuz duzelmisler. umarim daim olur.
zafiyet sen istanbulda ikamet etmiyomusun
Kızlar bacaklarımın son halini albüme ekledim. İnanın bayağı uğraştırdı benineyseki sonunda oldu.
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar:18:
aysenazlı seni çok iyi anlıyorum. bunu yaşayan bilir senelerce bende aynı sıkıntıyı taşıdım. şuan bacaklar dolgun. ama gözüm hala bileklerde. eski resimlerle karşılaştırdım valla deymiş sıkıntılara. ufak tefek rötüş istiycem doktordan ama oluyomu bilmiyorum.
liliac nerelerdesin....senin bacaklarinda cok güzeldi...arkadas listemdeydin silmissin beni...yazarsan sevnirim selamlar
kime yaptirmistin ??? yag transferi olduysan eger bir erime oldumu ??
gurmeci...nerelerdesin...nasılsın...haber almak istiyorum...lütfen..
Ben 175 boyundayim, ve kilom 57... metobolizmam hizli calistigi icin kilo almakda zorlaniyorum..
Leydi, yanlis hatirlamiyorsam sen bulent cihantimura ameliyat olmustun sanirim, yag transferi.. yaglar eridi ??
Arkadaslar aranizda silikon yaptiran varmi ?? hangi doktora yaptirdiniz ?? ve memnunmusunuz ?? kesik izi nekadar belli oluyor ? iyilesme suresi nekadar ?? ben nazim durakin sekreteriyle konustum 5 gun kalabilirim istanbulda dedim, olur dedi 4 gun sargilarin alinir dedi.. ucaga binecek kadar iyi olabiliyormusun 5 gunu ??? offfffffff aklim karma karisik.. lutfen yardimici olun..
Seda001...canım Lilac zafer atakan adında bir doktora yaptırdı..ama nerede olduğunu hatırlayamadım..kök hücreli yağ dolgusu ve bacakların dış çıkıntılarına da bişeyler yapıldı..oradaki yağların erimesi için.Frofilinde resimleri var....arkadaşlık teklifi gönderirsen...Lilac kabul ettiğinde görebilirsin.Bacakları çok güzel oldu...1 ay olmuş yaptıralı...ama maaşallah hiç erimemiş...inşallah da böyle kalır.
ben slikonu ilk zamanlar düşünüyodum sonra bi dr vazgeçirdi bendede yağ yoktu ama saffet bey dizlerden ve karnımdan alabiceğni söyledi bende 1,73 56 kğ yum bende
Seda001...canım...1 yıl önce operasyon olanlar çoook....ama artık buraya pek uğramıyorlar maalesef...bu hem iyi...hemde kötü tabi.İyi yönü...bu dertten kurtulmuş olduklarını gösterir...
kötü olan da...bizleri unutup...habersiz bırakmaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?