Bacak dolgusu yaptıran var mı?

perşembe bülent hoca istanbul kozyatagı şubede olacak saat 4 te randevu verildi. kontrolün varsa sende gel derim. tanışırız.

zafiyet sen istanbulda ikamet etmiyomusun

Irigozler bence bacaklarin cok guzel yuzde yuz duzelmisler. umarim daim olur.

Canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Resimlerde sanki daha iyi çıkmış. Ben bu kadar iyi görmüyorum. Belkide çok inceliyorum. Malesef ben şunu anladım %100 bir sonuç yok. Olmasıda imkansız gibi. İllaki erime oluyor ve kalan yag oranı çok önemli. Benim için bundan sonra erimemesi çok önemli. Herkes için zordur illaki ama benim için çok çok daha zor bir ameliyattı bu. Çünkü gizliydi ailem eşim hiç kimse bilmiyordu bu durumu annemden başka. Ve bu süreci idare etmek gerçekten çok stresliydi. İşyerime başka eşime başka masallar uydurdum. Allahım affetsin ama söylesem hayatta eşim kabul etmezdi bunu biliyorum. Ve bundan sonra ikinci bir ameliyat olmam imkansız, istememde zaten. Eğer memnun kalırsam önce doktoruma dua edicem bir ömür ardından burda bizlerle durumunu paylaşan tüm arkadaşlara. Çünkü onlar yaşadıklarını paylaşmasalardı ben hayatta cesaret edemezdim böyle bir duruma. Umarım benimde aynı sorunları yaşadığımız arkadaşlara bir faydam dokunur.

GULERER,bikmadan bidaha anlatacam bak simdi,album olustur diyorsun,acilan sayfanin baslik kismina isim ver resimler v.s. en alttaki ozeli isaretle, degisiklikleri kaydeti tikla. yeni acilan sayfada sag ust kosede resim yukle yi tikla acilan sayfada sag ust kosede dosya ekleyi tikla dosyalari seci tikla ,resim hangi dosyada veya masa ustumu herneyse ordan resmi bul sec sonra altta UPLOAD FILES tikla bekle resim yuklensin, bitince sol altta degisiklikleri kaydeti tikla uffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa anlamayan kalmamistir ogretmen oldugum ne kadar belli di mi?

Kızlar bacaklarımın son halini albüme ekledim. İnanın bayağı uğraştırdı beni neyseki sonunda oldu.

Yorumlarınızı bekliyorum kızlar:18:

canim,lütfen yazarmisin,seninkisi kök hücre yöntemiylemiydi yoksa,normal yag enjeksiyonumuydu.....cünkü hasan findik in kök hücre yöntemini kullanmadigini yazmisti birisi sanirim,yada yaniliyormuyum

insaalah olur canim,her sey gönlünce olsun,bizide haberdar edersen sevinrim,bende bir kac haftaya karar vermeliyim

liliac nerelerdesin....senin bacaklarinda cok güzeldi...arkadas listemdeydin silmissin beni...yazarsan sevnirim selamlar

liliac nerelerdesin....senin bacaklarinda cok güzeldi...arkadas listemdeydin silmissin beni...yazarsan sevnirim selamlar

buralardayım sizleri takip ediyorum canım niye sileyim seni, baktım hala arkadaşlık listemdesin ama.sanırım sana öyle geldi.ben iyiyim.bacaklarım da iyiler.mükemmel olmasalar da, önceki durumuma göre çook iyiler.mutluyum yani./Allah bozmasın inşallah.

kime yaptirmistin ??? yag transferi olduysan eger bir erime oldumu ??

Seda001...canım Lilac zafer atakan adında bir doktora yaptırdı..ama nerede olduğunu hatırlayamadım..kök hücreli yağ dolgusu ve bacakların dış çıkıntılarına da bişeyler yapıldı..oradaki yağların erimesi için.Frofilinde resimleri var....arkadaşlık teklifi gönderirsen...Lilac kabul ettiğinde görebilirsin.Bacakları çok güzel oldu...1 ay olmuş yaptıralı...ama maaşallah hiç erimemiş...inşallah da böyle kalır.

arkadaslar aranizda 1 sene öncesine yag transferi yaptirlnlar varmi ???

Acaba nekdar ermie oluyor ?? ve bu ameliyat icin kilo almak zorunda olanlar, su anda bacaklariniz ne durumda ??

Lutfen biraz bilgilendirirseniz cok memnun olcam, acaba kilo almak icin ugrasmaya degcekmi... zaten basli basina kilo almak ölum gibi benim icin... offffffffffffff saatlerce okudum aklim iyice karisti...

Seda001...canım...1 yıl önce operasyon olanlar çoook....ama artık buraya pek uğramıyorlar maalesef...bu hem iyi...hemde kötü tabi.İyi yönü...bu dertten kurtulmuş olduklarını gösterir...
kötü olan da...bizleri unutup...habersiz bırakmaları.

ben slikonu ilk zamanlar düşünüyodum sonra bi dr vazgeçirdi bendede yağ yoktu ama saffet bey dizlerden ve karnımdan alabiceğni söyledi bende 1,73 56 kğ yum bende

sagol cevap yazdigin icin insallah kalici olur.. beni en cok korkutan yaglarin erimesi... 1 sene öncesinde yatriran hicmi yok forumda ??? benimki hic erimedi diyen :)

ozaman tam gaz yemeye devam, yoksa bosu bosuna kilo alcam bacaklar iyice zayif durcak cunku biliyorum sadece karnim siscek

ben slikonu ilk zamanlar düşünüyodum sonra bi dr vazgeçirdi bendede yağ yoktu ama saffet bey dizlerden ve karnımdan alabiceğni söyledi bende 1,73 56 kğ yum bende

Peki seni yaptirdinmi ??? yaglar yeterli oldumu ??? bgn basliycam duzenli yemeye, bakalim hayrilisi.. bol bol soslu makarnali gunler beni bekliyor

insan hic dertortaklarini unuturmu yaaa..
ben eger sahsen yaptirirsam söz butun gelismeleri aktarcam.. her iki aya bir bence yazsalar hepimizi aydinlatmis olurlar.. cunku cok pahali bir islem, ben kendi adima konusayim bir kereden fazla yapamam... oyuzden kalici olmasi benim icin cok önemli ....

ameliyat olan arkadasar lutfen bir iki satir yazsaniz,, allah rizasi icin yaaaa kafam allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…