buralardayım sizleri takip ediyorumcanım niye sileyim seni, baktım hala arkadaşlık listemdesin ama.sanırım sana öyle geldi.ben iyiyim.bacaklarım da iyiler.mükemmel olmasalar da, önceki durumuma göre çook iyiler.mutluyum yani./Allah bozmasın inşallah.
Peki seni yaptirdinmi ??? yaglar yeterli oldumu ??? bgn basliycam duzenli yemeye, bakalim hayrilisi.. bol bol soslu makarnali gunler beni bekliyor
canim senin bacaklarini cok merak ediyorum fakat resim falan göremedim profilinde ?? benmi yanlis yapiyorum, forumu uzun sure takip ediyorum, fakat daha yeni yeni yazmaya basladim, ve acikcasi nasil resimlere bakildiginida bilmiyorum, belki ben yanlis yerde ariyorum ???
arkadaslik teklif ettim kabul edersen sevinirim,, insalllah iyisindir
bugün banyo yaptım çok mesudum:))) çamur olmuştum 4 gündür. bantları da çıkardım, 4 tane dikişim var 4 ayrı yerde, göbeğimde de iki delik ben aldırmış gibi. korseyi annem cesaret edip giydiremedi bakalım akşam eşim başarabilecek mi. bu anneler niye böyle yufka oluyo:)
bacakların şekli eğer şişlikten kaynaklanmıyorsa iyi gibi. ahmet bey 3 ayda belli olacağını söylemişti. yağların %70-90 arasında kalıcı olacağını da açık açık söylemişti. beni mutlu etmezse ikinci ameliyatı sembolik bir rakama yaptığını biliyorum ama ikinci ameliyat zor... umarım şişlik değildir, gerçi ayaklarım falan şişmedi hiç bacaklar da şiş olmayabilir. hep beraber göreceğiz.
bugün banyo yaptım çok mesudum:))) çamur olmuştum 4 gündür. bantları da çıkardım, 4 tane dikişim var 4 ayrı yerde, göbeğimde de iki delik ben aldırmış gibi. korseyi annem cesaret edip giydiremedi bakalım akşam eşim başarabilecek mi. bu anneler niye böyle yufka oluyo:)
bacakların şekli eğer şişlikten kaynaklanmıyorsa iyi gibi. ahmet bey 3 ayda belli olacağını söylemişti. yağların %70-90 arasında kalıcı olacağını da açık açık söylemişti. beni mutlu etmezse ikinci ameliyatı sembolik bir rakama yaptığını biliyorum ama ikinci ameliyat zor... umarım şişlik değildir, gerçi ayaklarım falan şişmedi hiç bacaklar da şiş olmayabilir. hep beraber göreceğiz.
Ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun...
Bende yağ enjeksiyonu olmuştum mart 17 de...şimdi biraz dizlerimde incelme var sanki erimiş gibi.haziranda 2.ciyi olacağım özellikle bileğe olacak. Bileğim hala çöp ...eteği giyemiyorum görünecek diye...bileklerimi örtecek uzunlkta giyiyorum..offfff 1 ay sonra ameliyat olacağım ama para yok ortada ..bakalım allah herkese yardım etsin.
Burada olmasa içimi dökecek kimse yok.burada herkse birbirini anlıyor..
Sevgili arkadaşlarım, resim yükledim fakat çok zordu. Teşekkür ederim hocam teknolojiyle aram çok kötü yardımcı oldun. Sırf aynı bacak üzüntüsü çeken arkadaşlara cesaret olsun diye çabaladım.
Görüşlerinizi bekliyorum. Bilekler ince kalmışmı, üst kısımlar kaslıydı kapanmışlarmı bide en kalın yerler 38 cm gibi kalınmı. Biraz erir tabi ama inşallah kalırlar.
Hocam bi iki gün sonra kaldıracam resimleri nasıl kaldırılacak
Sevgili arkadaşlarım, resim yükledim fakat çok zordu. Teşekkür ederim hocam teknolojiyle aram çok kötü yardımcı oldun. Sırf aynı bacak üzüntüsü çeken arkadaşlara cesaret olsun diye çabaladım.
Görüşlerinizi bekliyorum. Bilekler ince kalmışmı, üst kısımlar kaslıydı kapanmışlarmı bide en kalın yerler 38 cm gibi kalınmı. Biraz erir tabi ama inşallah kalırlar.
Hocam bi iki gün sonra kaldıracam resimleri nasıl kaldırılacak
geçmiş olsun canım.inşallah hep mutlu olursun bacaklarınla.sen kaça yaptırdın ve de 2ci ameliyatı kaça yapıyor ahmet bey
selam canim,kök hücre yöntemiylemi yaptirdin yoksa,ahmet beyin superdry isimli bir yönteminden bahsediyr herkes onumu yapti,ayrica ne kadar ödedin acaba yazabilirsen sevinirim...tsk ler
Selam Canım ,
Sen ameliyat olmussun!!!Ben uzun zamandır foruma giremiyorum hic en son neler yazilmiş diye bakiyim dedim ; cok sasirdm ; cok da sevindim.
Hayırlı olsun canım ; insallah erimez ; seni mtlu eder.
Krena
Kendi yağlarındanmı dolgu yaptırmıştın. erididemi ince yoksa birkaç etaptamı doldurulacaktı. geçmiş olsun arkadaşım.
14 mayısta işte gürmeci ile birlikte yaptırcağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?