Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canim senin bacaklarini cok merak ediyorum fakat resim falan göremedim profilinde ?? benmi yanlis yapiyorum, forumu uzun sure takip ediyorum, fakat daha yeni yeni yazmaya basladim, ve acikcasi nasil resimlere bakildiginida bilmiyorum, belki ben yanlis yerde ariyorum ???

arkadaslik teklif ettim kabul edersen sevinirim,, insalllah iyisindir

bugün banyo yaptım çok mesudum:))) çamur olmuştum 4 gündür. bantları da çıkardım, 4 tane dikişim var 4 ayrı yerde, göbeğimde de iki delik ben aldırmış gibi. korseyi annem cesaret edip giydiremedi bakalım akşam eşim başarabilecek mi. bu anneler niye böyle yufka oluyo:)
bacakların şekli eğer şişlikten kaynaklanmıyorsa iyi gibi. ahmet bey 3 ayda belli olacağını söylemişti. yağların %70-90 arasında kalıcı olacağını da açık açık söylemişti. beni mutlu etmezse ikinci ameliyatı sembolik bir rakama yaptığını biliyorum ama ikinci ameliyat zor... umarım şişlik değildir, gerçi ayaklarım falan şişmedi hiç bacaklar da şiş olmayabilir. hep beraber göreceğiz.

bu arada bana özelden birşey yazan olduysa özel mesajlarım silinmiş neden bilmiyorum giden de gelen de sıfır görünüyor.

kabul etdim canım baka bilirsin.bu arada hoş geldin

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.inşallah hep mutlu olursun bacaklarınla.sen kaça yaptırdın ve de 2ci ameliyatı kaça yapıyor ahmet bey

selam canim,kök hücre yöntemiylemi yaptirdin yoksa,ahmet beyin superdry isimli bir yönteminden bahsediyr herkes onumu yapti,ayrica ne kadar ödedin acaba yazabilirsen sevinirim...tsk ler

Ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun...
Bende yağ enjeksiyonu olmuştum mart 17 de...şimdi biraz dizlerimde incelme var sanki erimiş gibi.haziranda 2.ciyi olacağım özellikle bileğe olacak. Bileğim hala çöp ...eteği giyemiyorum görünecek diye...bileklerimi örtecek uzunlkta giyiyorum..offfff 1 ay sonra ameliyat olacağım ama para yok ortada ..bakalım allah herkese yardım etsin.
Burada olmasa içimi dökecek kimse yok.burada herkse birbirini anlıyor..

Kendi yağlarındanmı dolgu yaptırmıştın. erididemi ince yoksa birkaç etaptamı doldurulacaktı. geçmiş olsun arkadaşım.

Selam Canım ,

Sen ameliyat olmussun!!!Ben uzun zamandır foruma giremiyorum hic en son neler yazilmiş diye bakiyim dedim ; cok sasirdm ; cok da sevindim.

Hayırlı olsun canım ; insallah erimez ; seni mtlu eder.

Krena

Sevgili arkadaşlarım, resim yükledim fakat çok zordu. Teşekkür ederim hocam teknolojiyle aram çok kötü yardımcı oldun. Sırf aynı bacak üzüntüsü çeken arkadaşlara cesaret olsun diye çabaladım.

Görüşlerinizi bekliyorum. Bilekler ince kalmışmı, üst kısımlar kaslıydı kapanmışlarmı bide en kalın yerler 38 cm gibi kalınmı. Biraz erir tabi ama inşallah kalırlar.

Hocam bi iki gün sonra kaldıracam resimleri nasıl kaldırılacak

Lilyak ahbabın değilim ama sende görüş bildir. yaş ierleyince canım cicim kızım yavrum falan sahiplenme duygun gelişiyo. kalbim kırık ama senin bacaklar iyi iş çıkarmış doktor.

Ya arkadasim senin bacaklarda zaten pek sorun yokmus simdi de mukemmel olmuslar sutun valla.Bir de bu caraplar nasi bisey ya bacaklari cok siki ve diri gosteriyor selulit falan kalmiyor bayildim valla sanirim tum renklerini alcam

Arkadaslik teklif etmistim canim kabul ettinmi bilmiyorum ama resim falan göremedim ben, acaba yalnis yerdenmi bakiyorum ??? hic daha forumdeki resimlere bakmadim/ bakamadim bugune kadar...

selam canim,kök hücre yöntemiylemi yaptirdin yoksa,ahmet beyin superdry isimli bir yönteminden bahsediyr herkes onumu yapti,ayrica ne kadar ödedin acaba yazabilirsen sevinirim...tsk ler

superdry. kök hücre biraz daha pahalı, kişiden kişiye değişmekle birlikte daha kalıcı olabileceğini söyledi ama yani %90a yakın. sonuç olarak superdry da en fazla %90 kök hücre de.

Kendi yağlarındanmı dolgu yaptırmıştın. erididemi ince yoksa birkaç etaptamı doldurulacaktı. geçmiş olsun arkadaşım.

evet göbekten aldı yağı..bileğime yağ enjekte edildi ama 1 seferde yeterli olmaz 2.cyi tekrarlarız demişti doktorum.bakalım artık 2.de ne kadar dolar...

14 mayısta işte gürmeci ile birlikte yaptırcağız.

Hadi hayirlisi, insallah istedigin gibi olur hersey.. her ameliyat olana kendim olmus gibi seviniyorum... en iyi birbirimizi biz anlariz.. esim hala neden yaptirmak istedigimi anlamiyor, cok guzelmis bacaklarim, eeee bide gel bana sor, sagolsun demekki beni okadar seviyorki her halim guzel geliyor baska aciklamasi olamaz... allah razi olsun istiyorsan gene yaptir eger mutsuz hissediyorsan kendini dedi..

14 mayis benim dogum gunum insallah senin icinde hayirli, mutlu bir gun olur canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…