kabul etdim canım baka bilirsin.bu arada hoş geldin[/QUOT
tesekkur ederim canim, ben son 6-7 aydir aranizdaydim fakat yeni sesim cikiyorarada bir giriyordum fakat bu son siralar daha cok ilgileniyorum cunku artik tam kararimi verdim birsey yapcam artik Allahin izniyle.. esimdende tamam cevabini aldim artik hayirlisi bakalim arayis icindeyim, ve gun gectikce kafam iyice karisiyor... aslinda bastan silikon dusunuuyordum eridi erimedi okadar parayi birdaha yaptiramam diye. simdide yag tansferini dusunuyorum fakat kilo almam gerekiyor.. yani anliycan tam ne yaptiracagimida bilmiyorum...
Silikon yaptiran oldu okuduguma göre fakat 2-3 kisi sadece sanirim... sen ne dusunuyorsun silikon konusunda ??? neden tercih edilmiyor ..
arkadaslar aranizda 1 sene öncesine yag transferi yaptirlnlar varmi ???
Acaba nekdar ermie oluyor ?? ve bu ameliyat icin kilo almak zorunda olanlar, su anda bacaklariniz ne durumda ??
Lutfen biraz bilgilendirirseniz cok memnun olcam, acaba kilo almak icin ugrasmaya degcekmi... zaten basli basina kilo almak ölum gibi benim icin... offffffffffffff saatlerce okudum aklim iyice karisti...
bende baya bi zamandır üyeyim.arada bir bakıyorum.bacakları kalınlaştırmak için ameliyatmı olmak lazım.dolgunlaştıran kremler yokmu.bende aynı dertten yanıyorum.doğu karadeniz bölgesinde oturuyorum.o merkezlere gitme şansım yok.
Albüm düzenleden hocam gördüm
Ya arkadasim senin bacaklarda zaten pek sorun yokmus simdi de mukemmel olmuslar sutun valla.Bir de bu caraplar nasi bisey ya bacaklari cok siki ve diri gosteriyor selulit falan kalmiyor bayildim valla sanirim tum renklerini alcam
ya arkadasim senin bacaklarda zaten pek sorun yokmus simdi de mukemmel olmuslar sutun valla.bir de bu caraplar nasi bisey ya bacaklari cok siki ve diri gosteriyor selulit falan kalmiyor bayildim valla sanirim tum renklerini alcam
kabul etdim canım baka bilirsin.bu arada hoş geldin[/QUOT
tesekkur ederim canim, ben son 6-7 aydir aranizdaydim fakat yeni sesim cikiyorarada bir giriyordum fakat bu son siralar daha cok ilgileniyorum cunku artik tam kararimi verdim birsey yapcam artik Allahin izniyle.. esimdende tamam cevabini aldim artik hayirlisi bakalim arayis icindeyim, ve gun gectikce kafam iyice karisiyor... aslinda bastan silikon dusunuuyordum eridi erimedi okadar parayi birdaha yaptiramam diye. simdide yag tansferini dusunuyorum fakat kilo almam gerekiyor.. yani anliycan tam ne yaptiracagimida bilmiyorum...
Silikon yaptiran oldu okuduguma göre fakat 2-3 kisi sadece sanirim... sen ne dusunuyorsun silikon konusunda ??? neden tercih edilmiyor ..
bacaklarin super olmus canim .. bende istiyoruuuuum ...
45 gunu eklemisin ve erime olmamis gibi gözukuyor, umarim hic erimez ...
nekadar yag ilave ediliyor biliyormusun, benim sadece diz alti degil bacaklarim komple ic tarafina yag gerekiyor.. ben cok umutsuzum, istese dunyanin en iyi doktoru gelsin benim bacaklar duzelmezmis gibi hissediyorum...
teşekkür ederim canım.şimdi ben doktor değilim ama ameliyat olduğum için tecrübe edindim.çoğu insan ilk önce silikonu düşünür ama yağ transferi olurbende de öyle oldu.önceki sayfalarda hep silikondan bahs etdim.eğer doktor bana sana silikon yapıcam deseydi inanki silikon yaptırırdım.eğer bacakların çok ince ve de yağın azsa silikon ve yağ yaptırmak güzel olur.asla silikonu yalnız yaptırma derim.yağ dolgusu mutlaka diz içlerindeki boşluğa ve bileklere gerekli.çunki silikon oraları dolduramaz.ve de tek silikon top gibi bir görüntü veriyor. eğer yağın tek yağ dolgusu için yetecekse ve seni mutlu eden bir görüntüye yetecekse silikonsuz yağ yap derim.sonuçda silikon daha eziyetli ver riskli bir olay o yüzden. dediğim gibi senin çaren silikondaysa bence silikon yaptır hiç korkma bence.önemli olan hangisinin sende güzel duracağı.buna da doktor karar verir ancak.yoksa hiç kimse silikon yaptırmıyor forumda ben de yaptırmayım diye düşünme.çünki düşünsene bana 90 cc yağ verildi kök hücre olduğu için.eğer bacaklarım çarpık diyil de çok ince olsaydı bu kadar yağ bana yetmezdi belki de.umarım yardımcı ola bilmişimdir
Lilacc bacakların çok güzel...valla resimlerine günde 3-5 kez bakıyorum..moralim düzeliyor...ama asla gözüm kalmıyor.. :) kesinlikle aklına böyle bişey gelmesin..öyle seviniyorum ki..her derdin bir dermanı olması umut veriyor...
kızlar merhaba ben bu sitede yeni sayılırım keşke bu yazılanları daha önceden okusaydım baya yardımcı oluyorbilgiler ben yaklaşık 20 gün önce bacak dolgusu yaptırdım bacaklarım çok inceydi amaliyattan önce 31 cm di amaliyattan sonra şişlikler falan 37 cm oldu ve üstünden 20 gün geçti dün ölçtüm 35,5 cm inşallah daha fazla erimez ilk hali çok güzeldi bana hala ince gibi geliyor şu anda ama annem gayet ii olduğunu söyledi 2. amaliyatı kesinlikle düşünöüyorum çünkü çok zor oluyormuş yürümek adım atmak ilk zamanlar çok acı veriyordu 10 gün sonra tek başıma rahat yürüyebildim ferruh bingül yaptı amaliyatımı okadar çok hastası varki inanamadım sonuç olarak eskiye göre daha iyi galiba :)) yaptırmak isteyenlere şunu söleyebilirim bacaklarınızdan mutlu değilseniz yaptırın değer çünkü
çok sağol canım.İnşallah hepiniz bu dertden kurtulursunuz.bu bir kompleks olayı ve de insanın psikolojisini yerle bir ediyor.yıllarca dert etdiğin bir şey 1 saatlık bir ameliyatla son buluyor.biz çok şanslıyız ki derdimizin çaresi var.ya olamayanlar napsın.çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?