Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yukarda,baska bir doktora gitmistim diye yazdim,sakin kafanizi karsitirmiyim,6 ay önceydi,gögüs kücültme ameliyatiydi..atom karinca gibiyim ben,yukarsi kalin asagisi kemik

Selam bende geçen gün bir prof ile görüştüm bütün yapılan yağ enjeksiyonlarının kök hücre içerdiğini tamamen kök hücre olayının kanser tedavisinde kullanıldığını söyledi. Yağın zaten kök hücre barındırdığını bu işlem yapılırken transfer edilen yağda 3-5 kök hücre olduğundan bahsetti. direk kök hücre diye bahsedilmesi biraz süsleme yani...

Doğancım asla kimseyi incitmek istemem incittiysem kusura bakma , ama benim kızdığım nokta bende mağdurum deyişin, kim seni madur etti ? Allah seni madur etmiş seni özürlü yaratmış sende gelip buradaki kızlara Allahı şikayet etmişsin gibi olmuş yukardaki yazın .. Bende Allaha çok inanan, ne yaparsam yapayım iyi yada kötü ona danışmadan dua etmeden pek birşey yapmayan biri olarak isyan kokan bir yazı görünce dayanamıyorum kaldıki bacağın güzel, özürlü yada bacaksız doğmuş değilsin...

Basenlerin kalınsa onun çaresini arayabilirsin tatlım, inan bana basen inceltmek bacak kalınlaştırmaktan daha kolay
Bacakların ince olabilir bu bir kusur değil, kalın olsa güzel olur diye bir kaidede yok, kalem gibi dümdüz olmasınada gerek yok mesela ben ince bacakları çok beğenirim ince ve düzgün diz içinde biraz çıkıntı olan
bacak tipini gayet çekici bulurum.. Diz içi tamamen törpülenen bacaklarıda pek beğenmiyorum
doğal durmuyor bana göre hem bacaklarada ayrık bi görüntü veriyor

Neyse çarpık değilsin yani rahat ol..

Teşekkürler...
Yanlış hatırlamıyorsun canısı evet benim formülüm o ,, eskiden bebeklerin bacağını boşunamı bağlarlarmış düz olsun birbirine yakın olsun diye ama benim formül daha pratik gece kalkmak gerektiğinde giyinip çıkarılıyor. bide bebekken kemikler daha yumuşak yanlış yapılan kundak bazı bebeklerin bacağını dahada yamuklaştırır bebeklerde dikkatli olmak lazım ama bizlerin kemikleri kartlamış artık bir kez bile yapınca insan farkı hissediyor ama uzun süre yapınca çok daha iyi..
Bende kemik eğriliği yokta dizden altta pek et yoktu göbeğimi oraya taşımak istedim göbek gitti
bacakta eh işte biraz daha iyi.. resim bi kaç ay sonra koyarım
Bu arada göbeğide çok düzgün bırakamıyorlar biraz pürüzlü kalıyor

banada ayni bilg verildi yine kafam karsti

Bende sermaye boldu canım göbekten alındı . Zaten hiç bir yerimde fazla yağ yok birtek göbeğim vardı. sezeryanle olan doğumdan sonra göbek sorunu yaşayan kişi çok duydum. hala biraz varda yağlı yemeyi bıraksam iyi olur şişlikte var tabii,, Kaç mg konulduğunu bilmiyorum daha önceki doktor hatırlamamıştı şimdikine de sormadım

Canim ben cok istememe ragmen maddiyattan dolayi beklemedeyim.Rahatladigimizda ilk isim operasyonu gerceklestirmek olucak...Benim gittigim dr.da kok hucre degil yag enjeksiyonu onun adi demisti....Sanirim enjeksiyon kelimesi basit,ucuz geliyo bazi hekimlerimize, kulaga daha afilli gelsin diye kok hucre diyorlar:))

tektash ben halime sürekli şekreden bir insanım ordaki magdurum lafı çok moda bir kelime olduğu için gırgıra alarak bir giriş yapayım dedim. herkes burada fikirlerini aktarmakta serbest. benim de beğenmediğim ve beğendiğim yerlerim var herkes gibi..
Fotoda kalın çıkmış olabilir yakınlardaysan gel göstereyim bana hak verirsin. bi de basende kemik varsa canım bu diyetle çözülmez. kemik yapım geniş. et yığını yok.
herkesin düşüncesine saygı gösterelim diyeceğim bunlar

Canım önemli olan zaten son halin istediğin gibi oldumu. seni tatmin ettiyse oky dir. benim şişler iniyo daha belirgin şuan daha normal duruyo. bugün kliniğe gittim kozyatağına cilt bakımı yaptırdım, benim yaz gelince ciltte lekeler çıkıyo bide küçük bir ben iki senedir peyda oldu. lekeler için lazer deneme atışı yapayım dedi est uzmanı istemedim. senin yaptırdığın cihazı soracaktım sana. nokta atışılı kurutup düşüyo benler diye aklımda kaldı. Fiyat nasıl. Bilgilendirir yardımcı olursan sevinirim. Ferruh hocaydı dimi dr.
İstanbuldamısın tanışmak isterdim dertleşirdik bacım. derdimiz üzellik olsunda yine dimi.

diğer arkadaşlar amaanbe, zafi, eskiler nerelerdesiniz kızlar. burayı terketmeyin bacım. kızlar resim koyymuyosunuz. ben bile teknoloji yoksunu ona buna sora mora koymuştum. bi süreliğine kaldırdım. harbi çok şişlerdi. yanıltıcı oluyo diye. Biriki hafta daha geçsin. normal hallerini görürsünüz.

bu gerçek olmaz, çok güzel bacakları yaaaa

Eki Görüntüle 193170

Güzellik görecelidir derler ya hep...işte güzel bir örnek...o resimdeki bacaklar benimkilere çok benziyor...incecik bilekler! benim derdim de bu zaten.O bacaklarla,normal boyda bir etek giysin de görelim bakalım bu hatun!
Yıllar önce bir doktora gitmiştim..derdime derman varmıdır diye...adam benimle dalga geçer gibi bacaklarımın mükemmel olduğunu söyledi...TAM BİR FRANSIZ TİPİ...çok şanslısın dedi.İnce bilekler makbuldür..sen yalvarsan da ben kalınlaştırmam dedi.
Çok kızmıştım.Yapacağı bişey olmayınca...beni kandırıyor diye.
Sanıyorum bileklere müdahale edemiyorlar...etseler bile başarılı olmuyor ki, özellikle kaçınıyor hepsi.
.
[/B ]

Ben ankaradayım canısı, epey uzak sayılırız, fotoğrafta farklı çıktığı konusunda haklısın mesela banada ne gerek vardı yağ transferine diyen olmuştu arkadaşlardan, bende koyun bacağı gibiydi kupkuru kemikli felan demiştim kendi bacağım için,
yinede şükrediyoruz tabiki elinde bulgur olan pirinçe heves ediyor işte, geniş basen konusundada birşey diyemiycem benim hiç basenim olmadı hep yan yatarım belki basen gelismemesine sebep olabilir

Yaa kızlar ben çok sıkıldım bu bacak olayından bacak bacak üstüne bile atamıyorum erir diye yok yamulur diye ,, özel hayatımı bile etkiledi kocam elini bacağımın üstüne koysa nazikçe kenara koyuyorum çaktırmadan,
yüzmeyi unut zaten
fazla hareket yine eritir , biraz hereket iyi geliyorda fazlası eritir yani yağ bu adı üstünde , çok
çalısan bölgelerde yağ depolamaz vücut , çalışmayan bölgelerde depolar

İyi olduğuna sevindim ben beklemedeyim , lazerin fiyatını hiç bilmiyorum ayrı olarak sormadım hiç ferruh bingül ankarada bende ankaradayım gönüller bir olsun mesafelerin önemi yok burdada dertleşiriz canısı ben estetik defterini kapattım artık yani inşallah tutsunda konulan yağlar,olsada
olmasada kabulüm artık olduğu kadarıyla yetineceğim biyerde bitirmek lazım ben çok sıkıldım bu işlerden ve hayat çok kısa değerini bilmeli her nefesin her güzelliğin, Fani olmayan güzelliklere kalbi açmalı o zaman aynaya bakınca kusur değil yaradanın bizi ne kadar eşsiz yarattığını görürüz belki ...

tekteshım ben bu gün ilk kez ince çorap etek giydim. iyiydi. rahattım. biraz şişti aradada acıma oldu. platform topuk hemde yüksek giydim. şimdilik memnunum.
erir korkusu yaşıyoruzya. içine prp konuyomuş yani bir tür ekme işlemi oluyomuş. tutan tutar korkma. sanayağ deyilki erisin. ama gereksizde hareket etmek mantıksız. çünki bişeyler iyileşme aşaması yaşıyo dimi.

ben bu mesajı hiç beğenmedim keşke beğen butonu gibi beğenmeme butonuda olsaydı. bu lafları söyleyecek en son kişi bence sen olmalısın.aramızda en çok operesyon geçiren sensin sanırım.bence birilerini eleştirirken ilk önce kendimie bakmalıyız.

sero bacım sen ne alemdesin yaptıranlardanmısın araştırmadamısın

zarife nereelrdesin,son durumun ne ,memnunmusun yazarmisin

Aysenazli ,Zarife ben oluyorum sanirim pek begendim bu ismi mumkunse nikimi degistireyim.Yarin bir ay olacak bana bacaklarimin sisi tam olarak gitmiyor ozellikle bileklerim cok sorunlu ayagim ve bileklerim kutuk gibi sisiyor aksama. sabah kalkinca inceler, eskisinden halliceler ama aksama sis geliyorum . Hala cizme giyiniyorum. Benim ozellikle bileklerin arka kismi dolduruldu bunun icin ayakkabi giyemiyorum bileklerimin tam arkasina geliyor ayakkabi agritiyor. sanirim cizmeden direk terlige gecicem :))) ufff yaaaaa bu ayak ve bilek agrisi kalacak diye cok korkuyorum hala coraplarimi cikarmadim gece gunduz giyiniyorum bugun ust taraf kacmis sonunda sanirim ustumde paralanacak iste boyle kizlar benden havadisler hala bir elbise bulamadim kendime, bacaklarimida kimseler gormedi ama sanirim aksam giymeliyim elbiseyi sisken daha iyi duruyorlar

zafiyet cok özür dilerim,isim karisikligindan dolayi,ben bacak diye diye kafayi yedim galiba,son günlerde doktor konusunda cok kararsiizlik yasiyorum....tsk ederim bilgilerin icin...resim yükleyebilirmisin...

seda001
sen de doktor turu demişsşn. ne dersin beraber yapmaya:44:

Canim keske Turkiyede olsam Istanbulun altini üstüne getirmistim simdiye D
Maalesef yurtdisinda oldugum icin biraz zor gelebilmem, gelirsem ameliyat gunu aldigimda gelirim ancak.. yoksa iki kere izin almam imkansizz..

Sen benim icinde doktor turu yap bende ameliyat gununu ayarlayim, beraber ameliyat oluruz D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…