Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba gulerer, ben ikinci ameliyatı burnum için oldum canım , bacak düşünmüyordum adam gibi yapsalardı ama eski ameliyatta üst bacakta oyuk bir yer yapmışlardı hatalarının bedeli bana ekstradan 3 bine maloldu 7 binde daha önce harcadım cihantimura .

İlk aylar farklı görünüyor ödem yüzünden yani 6 aydan öncesi yanıltıcı kesinlikle yeni ameliyat olup

çok güzel oldu demek doğru değil ben kilo da aldım ama ödem gidince inceldi

Senin bacak zaten kalınmış sen dahada kalınlaştırmışsın bence şuan çok şiş bacakların, üst tarafla aynı kalınlıkta duruyor 6 ay sonra 2-3 santim incelince daha güzel durabilir canım

Kızlar...
Ben resim koymuyorum artık çunki hasta şiş bacaklarla poz vermeyi etik bulmuyorum sadece yanıltıcı ve kafa karıştırıcı ve insanların günahına girmek olarak düşünüyorum buna hakkımız yok , üst bacağım için beyonce gibi demiştim ama biliyorum çok şiş bu son hali kesinlikle değil değişecektir.

Tüm ameliyat olan arkadaşlara söylüyorum bunu,, hiç gereği yokken, birbirlerine üstünlükleri olmayan doktorlara çaresiz ve üzgün insanları
yönlendirmeyelim para kolay kazanılmıyor , Sağlık da şakaya gelmiyor.

Cesaret vermiş olabilirim ama tıp bu konuda henüz beklediğim noktada değilmiş onuda anlamış oldum . sadece bacak için 10 bin civarında param gitti ve ben başladığım noktaya döndüm çok az bir farkla.. bu kadar az farka bu kadar paraya yazık ...

Aksini düşünen varsa 6 ay sonra fikrini tekrar almak isterim, aylar sonra herşey değişmiş oluyor bilginize...

Sevgili Arkadaslar,
Son zamanlarda Ferruh Beye ameliyat olan birkac kisi vardi; onlardan haberiniz var mi, durumlari nedir? Bizi bilgilendirirlerse coook mutlu oluruz!

canım ben ferruh hocaya amaliyat oldum ne istersen sorabilirsin son durumum bacaklarım inceldi tabiki amaliyat sonrası 37 cm di ve muhteşem tam istediğim gibiydi şimdi şişlikler falan gidince birde biraz erime oldu sanırım 34 cm kadar inceldi inşallaha daha incelmez son durum bu ağrılarım ve morluklarım geçti normal halime geldim ama kesinlikle 10 günden önce iyleşilemiyor ferruh hoca çok tatlı bi adam şefkatli ve yakışıklı sanırım bacaklarımızın istediğimiz kalınlığa ulaşması için 2 kere yaptırmak şart ama ben hiç düşünmüyorum maddi ve manevi

Merhaba tatlım sağol, aslında hiç ağrı çekmedim diyebilirim bende çok şaşırdım fakat yapışkan geniş flasterlerle kaplanmıştı karın bölgem ve yağ koydukları yer o yüzden çok rahat oturup kalktım. otobüsle dönenler herhalde o yüzden rahat oluyorlar ilk günden itibaren rahat geçti amaaa 4 gün sonra o bantları sökmekte varya nasıl anlatayım başım ağrıdı bir saatten fazla banyoda kaldım flasterleri sökerken çok acı çektim okadar güçlü bir yapışkanı vardıki, belki regl dönemim olmasa o kadar acı çekmezdim. ama gecti yani geçen hafta ameliyat oldum bu hafta sonu hiç evde durmadım saatlerce gezdik avm lerde parklarda ameliyat olduğumu bile unuttum ( burnumun üzerinde bandajla gezdim hemde) oğlumla birlikte salıncakta sallanıp kaydıraktan bile kaydım , burnum, bacak ve karın bölgem hiç ağrımıyor çok şükür çok dua etmiştim ağrım olmasın diye olmadı.
Yağ konulan yerlerde küçük avuç içi kadar yerler , yani daha büyük olsa ağrıda büyük olurdu sanırım

Fakat konulan yağın kalıcımı gidicimi olduğunu bilemem şuan iyi fakat altı ay dolmadan kaldı, gitti diyemem canım..

2. ameliyatını ferruh bingöle oldun demi yanlış hatırlamıyorsam ne kadar yağ koyduklar sana biliyomusun zaten doklarda 2. ameliyatı mutlaka düünün düyolar kalıcılk ve istenen sonucun olabilmesi için benimde bu cumartesi beğüm21 ile ameliyat olacaz aynı gün ve ayn dok kızlar banada dua edin bu karrı çok zor aldım işallah herşey istediğimiz gibi olur da kurtuluruz

senin boy ve kilo kaç peki canım 34 cm iyi duruyomu kilona göre söylermisin resimlerinde yok sanırım baktım ama

Evet canım ilki bursaydı baldırlar,, ikinci ferruh bingül dizden üst.

Çoğu doktor 2.yi düşünün demiyor maalesef benimki kalıcı diyorlar ama hikaye bence, maksat müşteri kaçmasın ameliyattan sonra diyorlar böyle şeyleri. Kaç cc felan hiç sormadım

ferruh beyle bacak konusunda pek konuşmadık beklemedeyim sadece , zaten söyleyecekleri herşeyi biliyor gibiyim bi uzmanlık belgem yok , biraz daha öğreniim sizi ben ameliyat etcem hem para da almam ben

şimdiden çok geçmiş olsun kızlar, ağrısız geçer ve çok güzel olur inşallah

Vallaa kızlar ikinciye dayanamam heralde büyük konuşmiyimde.
Anacığım bildiğin ağır bi ameliyat gibi. Ümitle bekliyosunya bacaam güzel olcak diye o biraz hafifletiyo olayı.
Şu alt bacağı düzgün kızlar ne şanslıymış yaa. Birazda takıntı haline geldi galiba çünki fashion tv seyredin ne bacak türleri var. Bacak fetiş durumummu var acaba.

Para sorunum olmasa Kesinlikle ahmet karacalara yaptirirdim.

tsk ederim canim bilgi verdigin icin,ahmet beyin bilek kismina yag koymayi sevmedigini yazmisti bir kisi burdan,oysa benim asil sorunum bilekte,kemiklerim gözüküyor,,,,o yüzden gitmekle gitmemek arasinda kaldim,ayrica uzaktan gidecegim,hani gidipte olmazi duymak hic hos degil...tsk ler selamlar canim

bende mağdurum. bel çevrem basen bölgem oldukça geniş ama bacaklarım çöp. dizin üst kısmından ayaklara kadar br zayıflık söz konusu. etek giyemedimya şu yaşıma kadar içim gidiyo düzgün bacaklar görünce.. bana kilo kilo yağ transferi yapılmalıki bişeye benzesin. bi de sabah kalkınca daha zayıf oluyo gün içinde kaslar harekete geçince kalınlaşır gibi oluyo ama yeterli değil işte.. bunlar benim bacaklarım.

Şimdi ben sana desem ki..bacakların çok düzgün.. :) nedersin acaba?
vallahi resimde öyle görünüyor...benim diyen mankenden farkı yok...
Tabi vucudun üst kısmıyla orantısız ise...zayıfmış gibi görünüyor heralde?

üstüm kalın değil. basen bölgem geniş. ama bacakalrım vücüdüma göre ince. eğrilik falan yok ama kalın olsun istiyorum

allah senin gibi mağdurluktan banada nasip etsin

inan bana 4 senedir fahion tv ile avutuyorum kendimi.

kac cm ölçtünmü bacaklarını resimde hiçde inceymiş gibi durmuyo bacakların .artık ben bu siteyi okudukca sorun görmekten çok takıntılı insanlar dikkatimi çekmeye başladı ya o kadar kusur kadı kızında da olur valla

baldır kısmı 32 cm. bbileklerim çok ince etek falan giyeyim diyorum ama ince ince hoş görünmüyo. resimde kalın çıkmış olabilir. csarette verdiniz saolun kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…