kac cm ölçtünmü bacaklarını resimde hiçde inceymiş gibi durmuyo bacakların .artık ben bu siteyi okudukca sorun görmekten çok takıntılı insanlar dikkatimi çekmeye başladı ya o kadar kusur kadı kızında da olur valla
baldır kısmı 32 cm. bbileklerim çok ince etek falan giyeyim diyorum ama ince ince hoş görünmüyo. resimde kalın çıkmış olabilir. csarette verdiniz saolun kızlar.
üstüm kalın değil. basen bölgem geniş. ama bacakalrım vücüdüma göre ince. eğrilik falan yok ama kalın olsun istiyorum
Bak canım bacakların güzel, ama eğer macera arıyosan değişik hobiler bul kendine.
bizler çarpık görüntüden nasıl kurtuluruz derdindeyiz ve inanki hiç bir doktorun yaptığıda allah yapısı gibi olmuyor zaten kafam bozuk dalgalı bi görüntü var bacağımda, burdaki kızların bacaklarını görmedin herhalde sen, millet seninki gibi olsun diye uğraşıyo bide çıkmışsın fıstık gibi bacaklarına madurum diyorsun isyan etmede allah elinden tümden almasın o bacakları tamammı tatlım ..
Altın kilo almıyorsa kaslı bir yapın var normaldir, sende üstünü zayıflat eşit olsun az yeyince oluyor..
senin boy ve kilo kaç peki canım 34 cm iyi duruyomu kilona göre söylermisin resimlerinde yok sanırım baktım ama
Eki Görüntüle 192093
bende mağdurum. bel çevrem basen bölgem oldukça geniş ama bacaklarım çöp. dizin üst kısmından ayaklara kadar br zayıflık söz konusu. etek giyemedimya şu yaşıma kadar içim gidiyo düzgün bacaklar görünce.. bana kilo kilo yağ transferi yapılmalıki bişeye benzesin. bi de sabah kalkınca daha zayıf oluyo gün içinde kaslar harekete geçince kalınlaşır gibi oluyo ama yeterli değil işte.. bunlar benim bacaklarım.
Eki Görüntüle 192093
bende mağdurum. bel çevrem basen bölgem oldukça geniş ama bacaklarım çöp. dizin üst kısmından ayaklara kadar br zayıflık söz konusu. etek giyemedimya şu yaşıma kadar içim gidiyo düzgün bacaklar görünce.. bana kilo kilo yağ transferi yapılmalıki bişeye benzesin. bi de sabah kalkınca daha zayıf oluyo gün içinde kaslar harekete geçince kalınlaşır gibi oluyo ama yeterli değil işte.. bunlar benim bacaklarım.
geçmiş olsun. fotoğraflarını göremiyorum . sakıncası yoksa arkadaşlık teklifimi kabul eder misin? görmek isterim.
Bak canım bacakların güzel, ama eğer macera arıyosan değişik hobiler bul kendine.
bizler çarpık görüntüden nasıl kurtuluruz derdindeyiz ve inanki hiç bir doktorun yaptığıda allah yapısı gibi olmuyor zaten kafam bozuk dalgalı bi görüntü var bacağımda, burdaki kızların bacaklarını görmedin herhalde sen, millet seninki gibi olsun diye uğraşıyo bide çıkmışsın fıstık gibi bacaklarına madurum diyorsun isyan etmede allah elinden tümden almasın o bacakları tamammı tatlım ..
Altın kilo almıyorsa kaslı bir yapın var normaldir, sende üstünü zayıflat eşit olsun az yeyince oluyor..
eğrilik yok çok şükür incelikten yakınıyorum.. aldıgım kilo bel basen çevresinde toplanıyo. etek giyme cesaretiini gösteremedim. genişlik baldırda 32 cm. burdaki herkesinki de inceki slikon yaptırmışlar yada yaptıracaklar ben niye sorun oldum anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?