AMAAANBE sizin ameliyattan önceki bacaklarınızda problemli görünmüyor. Ameliyat sonrası daha güzel olmuş tabiki. Umarım erimez ve gönlünüze göre olur. Siz 30 nisanda ameliyat olmuştunuz değil mi? Şuan sağlık açısından nasılsınız? Morluk , ağrı ,sızı varmı?
adı "1" olan resim ameliyattan önceki hali zaten:))) bir bacağım çoraplı öbürü çorapsız olan. hiç fark yok mu hahahah:)) orda dikkat ederseniz epey bi açıklık var, gerçi ameliyat sonrası resimlerde de açıklık var ama korse sıktığından galiba. iç kısma bilekten dize kadar yağ koyuldu, dış kısmındaki fazla yağlar da alındı.
gülerer ahmet karacalar yaptı.
ERİMESİN7 en sağlıklı cevapları geçmiş sayfaları okuyarak bulabilirsiniz. Ameliyat sonrası bazı arkadaşlar memnun kaldı ,bazıları hemen eridi dedi. Ama işin acı tarafı ilk yaptıran arkadaşlardan kimse yok şuan. Yani uzun sürede eridi mi erimedi mi bilmiyoruz. Mesela ben ahmet karacalara ilk yaptırdığında memnun olan ASLILI yı çok merak ediyorum. Acaba nasıl şuan. Yine MELİKE vardı. O ahmet karacalara 2. kez olmuştu ve 2. de memnun kalmıştı. Şuan nasıl onuda bilmiyoruz. Siz geçmiş sayfaları okuyun mutlaka... Ona göre karar verirsiniz...
merhaba, aranızda bacakları çarpık olmayan ama bilekleri çook ince olan var mı? ben de bu sorundan dolayı etek, şort, vs giyemeyenlerdenim, yaz ayları benim için işkenceye dönüyor. bir de deniz seki'yi ne zaman tv de görsem dikkatimi çekiyor, aynı bacak yapısına sahibiz, o etek giyebiliyor acaba ben mi çok takıyorum diye düşünüyorum.
bunlar da deniz seki'nin bacakları :)
resimdeki bacaklar aynı silikon takılmış gibi..........
yok niye işleteyim. bende kemik eğriliği yoktu hep söyledim ama bacakların insan içine çıkacak durumu da yoktu iç kısımlarda hiç yağ yoktu çünkü, dışta da yağ olunca dışa kavis yapıyor gibi görünüyordu. ben tek resim çekmedim gibi geliyo ama baktım telefonda bu var bi bakayım fotoğraf makinasıyla çekip biyerlere kaydettim belki de.amaaanbe...bizi işletmiyorsun dimi?
1.resim karanlık çıkmış evet..ama ben,aydınlatmayı başarıp baktım...ve operasyon öncesi olduğu hiç aklıma bile gelmedi!
hele bir bacakta çorap olmayınca..görelim diye çıkarttığını düşündüm....
Yani...kısacası bacakların kötü falan değilmiş zaten..yada sen kötü yü görmemişsin!
bende dalga olmadı yağ alınan yerlerde, korseyi mi erken çıkardın aceba? varis çorabını ben de çıkardım artık.
bende dalga olmadı yağ alınan yerlerde, korseyi mi erken çıkardın aceba? varis çorabını ben de çıkardım artık.
dior teşekkür ederim. problemliydi aslında resimler yanıltıcı oluyor. karanlık çıkmış bir de keşke birkaç tane çekseydim.
evet 30 nisanda ameliyat oldum, morluklar tamamen geçti. ağrı sızı ilk hafta çoktu, özellikle 4 gün hareketimi çok engelledi, sonra biraz hafifledi ama yürürken ya da ayağa kalkarken çok zorlanıyordum. eşim olmadan çorap bile giyemiyordum. ilk haftayı atlattıktan sonra problem yaşamadım. tabii ki ameliyattan önceki kadar rahat değilim hala, yavaş yavaş eski haline dönüyor. mesela biryerlere çarpmamaya çalışıyorum ağrıyor, ya da yatarken üst üste koymuyorum rahatsız ediyor. tam olarak düzelmedi yani, ama korkutmayayım çok hafif rahatsızlıklar veriyor bana.
amanbee resimlerini kaldırdın mı acaba bakıyorum yok herkes görmüş ben göremedim bi
varis çorabını ne kadat kullandın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?