resimleri görebilmen için arkadaş olmamız gerekiyor özel albüm.
gülerer doktorlarımız farklı. henüz dalgalanma yok olmaz umarım benim göbekten epey yağ gitti çünkü. ben korseyi ilk hafta hiç çıkarmadım sadece banyo yaptığım gün çıkardım yıkandı tekrar giydim. sonra 2 hafta gece yatarken giydim. gündüz varis çorabı gece üstüne korse. doktor 3 hafta demişti.
SEORPİA çok güzel yazmışsın. Yazdıkların çok doğru. Herkesin bir kusuru var. Ama bacak kusuru farklı sanki diğerlerinden. Diğer kusurlar bir yerde o başka bir yerde sanki. Sokağa çıkınca bunu hissediyorsun. O kadar kötü vücutlar bile dikkat çekmezken bacak kusuru hemen dikkat çekiyor. Bu neden böyle bilmiyorum. Ama sen bunu aşmışsın. Seni tebrik ederim. Adını yazdığın ünlülerin her türlü imkanı varken neden ameliyat olmadıklarını gerçekten bende merak ediyorum. Hergün ekrana çıkıyorlar ve çok rahatlar... Onlarında özgüvenine hayranım...Bravo...
zerdali ekledim bakabilirsin.
lilaaaaaaac hoşgeldin, olmuş mu benim bacak baktın mı?
canım ya çok dokunaklı yazmışsın.çok duygulandım. gerçekden seni takdir etdim.kendimi hatırladım.ama eğer gerçekden maddi konuda hazırlıklıysan ameliyat yaptır derim.bak benim bacaklar mükemmel güzel olmadı.ama en azından etek elbise giyince hiç kimse çarpık demiyor.bazılarıysa ne güzel bacakların var diyor.yani qarip bir durumum ortadan kalktı, senin buraya bunu yazman bile o demek ki, kendine itiraf edemesen bile bacakların seni üzüyor.lütfen yalnış anlama, ama kurtulmanı cani gönülden istediğim için yazıyorum.
canım ya çok dokunaklı yazmışsın.çok duygulandım. gerçekden seni takdir etdim.kendimi hatırladım.ama eğer gerçekden maddi konuda hazırlıklıysan ameliyat yaptır derim.bak benim bacaklar mükemmel güzel olmadı.ama en azından etek elbise giyince hiç kimse çarpık demiyor.bazılarıysa ne güzel bacakların var diyor.yani qarip bir durumum ortadan kalktı, senin buraya bunu yazman bile o demek ki, kendine itiraf edemesen bile bacakların seni üzüyor.lütfen yalnış anlama, ama kurtulmanı cani gönülden istediğim için yazıyorum.
benim bacaklarım hala çok güzel,ameliyat olduğumdan beri etek ve elbise giyiyorum,çok memnunun
foto eklerim yakında
resmin varmı arkadaşım benda seni merak ettim
ekledim. bu kadar eziyeti çektikten sonra memnun olmaman çok can sıkıcı inşallah istediğin gibi olur nihayetinde. tavsiyede bulunmak çok zor, ben başından sonuna forumu okumaya çalışmıştım karar verirken tabii ki hepsini okumayı başaramadım, ama okuyabildiğim kadarıyla kendimce bir karar verdim ameliyat olan buraya yazan bazı arkadaşların enfeksiyon sorunu olmuştu, bir de ağrısı çok uzun süren arkadaşlar vardı o doktorları hiç düşünemedim çünkü çalışıyorum, ben eski sayfaları okumanı tavsiye edebilirim sadece... zaten ben kendim için bile şu an sorunun çözülüp çözülmediğini bilmiyorum, doktor son hali 3 ay sonra belli olur demişti merakla bekliyorum. erime fazla olursa ikinci bir ameliyatı bile başından konuşmuştuk. şimdi belki bana kızanlar olacak ama herkesin iç huzuru farklıdır, benim buna oldu diyebilmem için eskiden daha iyi olması değil tamamen düzgün olması gerekiyor. tamam eskisinden daha iyi oldu diyip etek falan giyebileceğimi düşünmüyorum. ancak bu senenin sonunda bu oldu ya da olmadı diyebieceğim.amaaanbe merhaba.. ben de bacapıma implant taktırmıştım, lakin hiç memnun değilim. bacağımbileklerden ince üstü balon gibi kötü oldu yanii.. çıkarttırmayı bile düşünüyorum ama doğrusu ameliyat süreci de gözümü çok korkutuyo, çünkü çok zor bir süreç. senin bacaklarını merak ediyorum. resimlerine bakabilir myim? bi de bana ne tavsiyede bulunursun ..teşekkürler şimdiden.
amaaanbe merhaba.. ben de bacapıma implant taktırmıştım, lakin hiç memnun değilim. bacağımbileklerden ince üstü balon gibi kötü oldu yanii.. çıkarttırmayı bile düşünüyorum ama doğrusu ameliyat süreci de gözümü çok korkutuyo, çünkü çok zor bir süreç. senin bacaklarını merak ediyorum. resimlerine bakabilir myim? bi de bana ne tavsiyede bulunursun ..teşekkürler şimdiden.
bende senin durumundayım arkadasım senin yine iyimiş bilek ince oldugu için biraz kaba durabilir.benimkini biri ince biri kalın neredeyse iki katı büyüklükte..ben 2007 de oldum implantı cıkarttırmak istiyom ama cesaretim yok ne büyük acıydıı anlatamam.sen kime ne zaman yaptırdın canım.
zerdali ekledim bakabilirsin.
lilaaaaaaac hoşgeldin, olmuş mu benim bacak baktın mı?
MERHABA Kızlar,,,ben bakayım bir de..... smr79 arkadaşlık isteğimi kabul eder misin?
sarpo smr79 epeydir yok. resimler senin eklediğin resimlere çok benziyordu hatta fotoshopda karşılaştırılıp aynı denmişti. herhalde muayenehanede internete koyuldu ve bir karışıklık oldu. öyle düşünmeyi tercih ettim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?