Bacak dolgusu yaptıran var mı?

herkese yorumları için ben de teşekkür ederim.."bacaklarının hali kendine itiraf edemesen de üzüyor seni "diye bir yorum aldım.tabi ki de üzüyor.Ama bunu kendime itiraf edeli çok oldu.Artık işin o kısmını çoktan geçtim...Maddi durumum var.Ama ameliyatı ruh hali olarak reddediyorum.Çok da üzülseydim herhalde bu ameliyatı çoktan yaptırırdım.Demekki aslında o kadar da çok istemiyorum.
Ama yaptıran arkadasları cesaretlerınden ötürü tebrik ediyorum.İnşallah hepsi mevcut hallerinden memnunlardır.
Amacım hayatın ne kadar değerli olduğunu farketmemiz..Medya sayesinde bize o kadar çok diretiliyor ki güzellik kıstaslarının yalnızca bunlar olduğunu düşünmeye başladık.Örneğin;kalın dudak,uzun bacak,kalın kaş,sıfır beden vs..Kalın dudaklı olup bence hoş olmayan o kadar kişi var ki..Ya da çoğumuzun bayıldığı beren saat kaç cm bacak boyuna sahip??Ebru şallı,Gülşen,Sarah jessica parker,kate moss vs..çarpık bacaklara sahip sizce onlar neden bu imkanlarla ameliyat olmadılar?
Herşeyi biryana bırakın;bacaklarımıza kusur bulan kaç kişinin kaç tanee kusuru var?!Bacagımızı halletsek başka şeye takılıcaz.Bunun sonu yok.Ben en başta kendimizi sevmemiz gerektiğine inanıyorum.Kusurlarımızla sevmeyi..
Hepinizi bu kadar oyaladığım için özür dilerim. Ama bunları sizinle paylaşmayı çok istedim..(yaptığım şey kesinlikle Polyannacılık değil..Amacım bunun aslında değersiz ve önemsiz olduğunu göstermek)

amanbee rica etsem beni kabul edermisin.çok minnettar kalırım

SEORPİA çok güzel yazmışsın. Yazdıkların çok doğru. Herkesin bir kusuru var. Ama bacak kusuru farklı sanki diğerlerinden. Diğer kusurlar bir yerde o başka bir yerde sanki. Sokağa çıkınca bunu hissediyorsun. O kadar kötü vücutlar bile dikkat çekmezken bacak kusuru hemen dikkat çekiyor. Bu neden böyle bilmiyorum. Ama sen bunu aşmışsın. Seni tebrik ederim. Adını yazdığın ünlülerin her türlü imkanı varken neden ameliyat olmadıklarını gerçekten bende merak ediyorum. Hergün ekrana çıkıyorlar ve çok rahatlar... Onlarında özgüvenine hayranım...Bravo...

Çok ama çok teşekkür ederim...Söylediğin doğru bu kusura karşı insanların daha duyarlı olduklarına şahidim ama nedenini bulamadım bende:) Sen de lütfen canını sıkma..

zerdali ekledim bakabilirsin.
lilaaaaaaac hoşgeldin, olmuş mu benim bacak baktın mı?

amaaanbe merhaba.. ben de bacapıma implant taktırmıştım, lakin hiç memnun değilim. bacağımbileklerden ince üstü balon gibi kötü oldu yanii.. çıkarttırmayı bile düşünüyorum ama doğrusu ameliyat süreci de gözümü çok korkutuyo, çünkü çok zor bir süreç. senin bacaklarını merak ediyorum. resimlerine bakabilir myim? bi de bana ne tavsiyede bulunursun ..teşekkürler şimdiden.

lilacc merhaba, arkadaşlık talebimi kabul edersen sevinirim.resmlerine bakmak istiyorum. ben de bu durumdan çok muzdaribim..

saygılar,

:
lilacc merhaba, arkadaşlık talebimi kabul edersen sevinirim.resmlerine bakmak istiyorum. ben de bu durumdan çok muzdaribim..

saygılar,

ekledim. bu kadar eziyeti çektikten sonra memnun olmaman çok can sıkıcı inşallah istediğin gibi olur nihayetinde. tavsiyede bulunmak çok zor, ben başından sonuna forumu okumaya çalışmıştım karar verirken tabii ki hepsini okumayı başaramadım, ama okuyabildiğim kadarıyla kendimce bir karar verdim ameliyat olan buraya yazan bazı arkadaşların enfeksiyon sorunu olmuştu, bir de ağrısı çok uzun süren arkadaşlar vardı o doktorları hiç düşünemedim çünkü çalışıyorum, ben eski sayfaları okumanı tavsiye edebilirim sadece... zaten ben kendim için bile şu an sorunun çözülüp çözülmediğini bilmiyorum, doktor son hali 3 ay sonra belli olur demişti merakla bekliyorum. erime fazla olursa ikinci bir ameliyatı bile başından konuşmuştuk. şimdi belki bana kızanlar olacak ama herkesin iç huzuru farklıdır, benim buna oldu diyebilmem için eskiden daha iyi olması değil tamamen düzgün olması gerekiyor. tamam eskisinden daha iyi oldu diyip etek falan giyebileceğimi düşünmüyorum. ancak bu senenin sonunda bu oldu ya da olmadı diyebieceğim.

bende senin durumundayım arkadasım senin yine iyimiş bilek ince oldugu için biraz kaba durabilir.benimkini biri ince biri kalın neredeyse iki katı büyüklükte..ben 2007 de oldum implantı cıkarttırmak istiyom ama cesaretim yok ne büyük acıydıı anlatamam.sen kime ne zaman yaptırdın canım.

Cnm.. ben Nazım Durak a ameliyat olmuştum büyük ümitlerle.. dümdüz beklemesem de böle orantısız olunca bacaklar, etek kesinikle giyemiyorum hala.. ve tüm arkadaşlarım neden etek giymiyosun diye soruyor ve benim çok canım sıkılıyor??

MERHABA Kızlar,,,ben bakayım bir de..... smr79 arkadaşlık isteğimi kabul eder misin?

sarpo smr79 epeydir yok. resimler senin eklediğin resimlere çok benziyordu hatta fotoshopda karşılaştırılıp aynı denmişti. herhalde muayenehanede internete koyuldu ve bir karışıklık oldu. öyle düşünmeyi tercih ettim ben...

amaaanbe.. resimerine baktım daa süper olmuşsun yahu.. bence tüm yaz mini etek giy ve acısını çıkar yaniii..hangi doktora ameliyat olmuştun..ümitlenebilir miyim acaba:)??

mrb arkadaşlar ben buralardayım ama malesef ınternet yuzunden giremıyorum nete
nasılsınız?
yeni amelıyat olan arkadaslar var sanırım hepsine geçmiş olsun dıleklerımı ıletıyorum yaptırmak ısteyenlerede bol şanslar diliyorum:) umarım herşey gönlünüzce olur
sayfalar baya ilerlemiş maşallah:) geriye dönüp okuyamadım umarım herkes memnundur hayattan hepinizi öpüyorum....
bu arada ben bu ay spora yazılmaya karar verdım bacak kası yapmayı ve o gastronıcemıs kasımıdır nedır o kası geliştirmeye karar verdim inşlh bi sonuc alırım malum yaz geldı gelıyor tatil falan şimdiden strese soktu benı artık kurtulmak ıstıyorum takıp eden arkadaslar acısından tekrarlayım ben 2 kere amelıyat geçirdim fakat istedıgım sonucu alamadım benım ıstedıgım aralıgın kapanması eskı halıne göre tabıkı ıyı bacaklarım ama biz ınsanoglu işte daha ıyısı olsun derdındeyız spordan da sonuc alamazsam eger para biriktirip 3cüyü düşünenlerdenim(((( RABBİM hepimizin yanında olsun iyi akşamlar canlar....

LEYDİ hoşgeldin. 9 haziranda LEYDİ, JEZABEL neredesiniz özlettiniz kendinizi diye mesaj yazmıştım. Geldiğini görünce sevindim. Sen geldin. JEZABEL de gelse keşke. Onuda merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…