Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çok teşekkür ederim. inşallah. bana süperdry yapıldı, yağların %70-90 arasında kalıcı olacağını söyledi doktor, bünyeye göre. kök hücre yönteminde yine üst sınırın 90 olduğunu kalma ihtimalinin %80-90 arasında olduğunu söyledi. ben süperdryı tercih ettim çünkü kök hücre biraz daha maliyetli. aslında orada düşündük eşimle birkaç ay erteleyip kök hücre mi yaptırsak diye ama her ikisinde de yüzde 90a kadar kalıcılık ihtimali olunca daha fazla uzamasın dedim.
doktora 6000 hastaneye 1250 korseye 180

missense senden ne haber iki kez yaptırmıştın sen deyilmi. patdadanak ben ikinciyi oldum kızlar demişdin. sendin dimi bacım. şu an tam istediğin gibi oldumu bana ikinciyi önerirmisin. dalgalı görüntü için

zaafiyet bizi bayaa ihmal ettin sen nasılsın kader arkadaşlarımız

Benim durumumda hala bir degisiklik yok sanirim ayak sagligim bozuldu.Hala asiri sekildeki sislerle ugrasiyorum 55 gun oldu. 45 gun varis corabiyla dolastim. artik tamamen cikardim su 10 gundur giyinmiyorum ayagimin sisleride costu. Ayagimizin iki yanindaki kemik cikintisi olur ya, bilegi zayif olanlar bilirler iste tam o iki kemik cikintisinin etrafi dev gibi sisiyor . Ayagimin ustu ve parmaklarima kadar. Ayakkabiya zor giriyor ayaklarim.Rresmen ayakkabinin ustune yikiliyor obezlein ayaklari gibi. incecik bileklerimi ve ayaklarimi ozleyecegim kimin aklina gelirdi.Sabah kalkiyorum bayagi inmisler ama kemikler gorunmuyor. (eskidende ayagimin iki yanindaki asiri kemik cikintisindan sikayetciydim) ne topuklu giyiniyorum ne de dolasiyorum oyle.Hafta sonu evden cikmiyorum butun gun evde otursam bile yataktan kalktigim an hizla sismeye basliyor, otururken bile sisiyor gorenler dehsetle ayaklarin sismis noldu diyor.
Iste boyle canim burda doktora gittim bilemeyiz kendi doktorunuza gidin diyorlar.
Bende taa Bursa, Istanbul a tekrar gidemiyorum boylece kaldim. Telefon ettim resim yolla o halde dediler oyle yapcam ama cook mutsuzum sisip inmekten ayaktaki bag dokular damarlar falan deforme olacak diye korkuyorum ayagimin ustunu tamamen kilcal damarlar kapladi.

ZAFİYET siz bileklerinizede mi işlem yaptırdınız? Bilekleriniz o yüzden mi şişiyor? Çok geçmiş olsun. Üzücü bir durum. Ne berbat bir dert bu. İnşallah en kısa zamanda başka çözümler bulunur...

GÜLERER sizin diz altındaki kısımda dalgalanma mı oldu? ZAFİYET gibi sizde şişlikten ve ağrıdan yakınıyormusunuz?

arkadaslar forumu çok uzun süredir takip ediyorum.Hatta arada yorumlarda yapmıştım.
Ameliyat yaptırmak istemediğimden pilatese yöneldim.Sanki işe yarıyor gibi geliyor ama size diyemem ki muhteşem sonuçlar var.Ama yine de pilatesi illaki bu sorun için değil vücudun şekillenmesi için mutlaka öneriyorum.
Gelelim konumuza;çare bulamayınca ben de bu kompleksimle yüzleşmeye karar verdim.Sokakta,mankenlerde,ünlülerde vs. birçok kişinin aynı sorunu olduğunu görüp (tuhaf ama) rahatlama hissettim.Kendime yakıştırdığım ne varsa giyeceğim diye söz verdim kendime.Çünkü herkesin şu hayatta bir kompleksi var. Benimki de bu yapacak birşey yok dedim. Hayatımı mahvetmenin bir anlamı yok.Etrafımdakiler için DEĞİL kendim için giyinip,yaşamaya karar verdim.Bu kararları aldığımdan beri elbise giyiyorum. Artık saklanıp süklüm büklüm yürümüyorum da!Gayet dik ve kendinden emin yürüyorum. Etrafımda çok bakan oluyor ama onların hoş bir kıza mı baktıklarını yoksa birçift çarpık bacağa mı baktıklarını seçemiyorum. Ben hoş bir kıza baktıklarını düşünüyorum. Yoksa herkesin bu bacak konusuna bu kadar kafa yorduklarını zannetmiyorum.
Ancak bunun bu kadar kolay olmadığını daha test edilmediğimi biliyordum ki geçen gün ilk sınavımı güzelce verdim...

Geçen gün elbise giydim ve kardeşimle magazaların önünden geçiyorduk.Tam karşımızdaki bankta iki tane bayan oturmuş bize bakıyordu.Benim eski halim utana sıkıla bir magazaya kaçmak ya da başka bir yoldan geçerdi ki ben bunu yapmadım yine gayet kendinden emin önlerinden geçtim.İkisinide magaza camındaki yansımalarından gördüm ki acayip bir odaklanmayla bacaklarıma bakıyorlardı!Hiç bişi yapmadım geçtim önlerinden arkamdan kahkaha patlattıklarını duydum ama üzerime alınmadım. Dönüşte başka bir yoldan geçebileceğim halde yine bilerek önlerinden geçtim ve yine aynı bakışlarla karşılaştım.Ama birşey söyleyim mi size normalde benim buna çok üzülmem gerekirken o kızlar bende hiçbir his uyandırmadılar!Hiçbirşekilde beni üzemediler hatta kalbimi yokladım bir kırılganlık var mı diye inanın umrumda olmadı:) Ne hissettim biliyormusunuz;acıdım.Onlara çok acıdım.Çünkü eminim onlar onlarca kompleksleriyle o kadar mutsuzlar ki başkalarının bir kusurunu bulup bundan mutlu olmak istiyorlar.
Bazı insanlar vardır ;gönüllerinin güzelliği yüzlerine yansır.Bazı insanlar vardır;güzellik cetvelinde on numaradadır ama iticilikleri vardır.Bu iki insan da ne yüz güzelliği vardı ne gönül güzelliği..Bunlar mı benim canımı sıkacak!
Hah gülerim hallerine:):):)

Arkadaslar isim geregi hep bilgisayar basindayim,bacak dolgusunu surekli takip ediyorum, hatta eski yazilanlarin da hemen hemen hepsini okudum diyebilrim. Eskilerden ozellikle Ferruh Beye yaptiranlarin son halini cok merak ediyorum, bizi hatirlayip birseyler yazsalar ne iyi olur. Ben agustos sonu gibi yaptirmayi dusunuyorum insallah

canım ya çok dokunaklı yazmışsın.çok duygulandım. gerçekden seni takdir etdim.kendimi hatırladım.ama eğer gerçekden maddi konuda hazırlıklıysan ameliyat yaptır derim.bak benim bacaklar mükemmel güzel olmadı.ama en azından etek elbise giyince hiç kimse çarpık demiyor.bazılarıysa ne güzel bacakların var diyor.yani qarip bir durumum ortadan kalktı, senin buraya bunu yazman bile o demek ki, kendine itiraf edemesen bile bacakların seni üzüyor.lütfen yalnış anlama, ama kurtulmanı cani gönülden istediğim için yazıyorum.

benim bacaklarım hala çok güzel,ameliyat olduğumdan beri etek ve elbise giyiyorum,çok memnunun
foto eklerim yakında

ben hiçbir zaman bu cesaret örneğini gösteremeyeceğimi biliyorum...ne yazık ki....

bu cesareti ilk kez tatilde göstermiştim birkaç gün sonra alışıyor insan ama yinede sana bakıp konuşan insanları görünce tüm hevesin kaçıyor tabii havanda artık bende saklıyorum bacaklarımı

SEORPİA seni tebrik ediyorum. Cesaretinden dolayı kutluyorum... Çok güzel ifade etmişsin hissettiklerini. Paylaşımın için teşekkürler...

cok tesk ederim cevapladigin icin.selamlar sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…