selam amaaanbe.cok gecmis olsun,dilerim yaglarinin hepsi kalici olur..benim bir kac sorum olacakti müsaadenle...sana kök hücre yöntemimi yada hangi islem yapildi....yaglarin ne kadarinin kalici olacagini söyledi sana doktorun...birde kaca yapti acaba,ahmet beyin ucuk rakamlar istedigini okuyorum sürekli burdan...tsk ler
bacım çorapsız bacak şişiyo. bide en istemedigim yerler şişiyo.sen varis çorabını sordun ben korse anlatıyorum. 1 ay kullandım onu da.
zaafiyet bizi bayaa ihmal ettin sen nasılsın kader arkadaşlarımız
kontrolde bandajlar çıktı çorap falan küçük bantlar yapıştırdı ben değil hoca geçti resimleri
Geçen gün elbise giydim ve kardeşimle magazaların önünden geçiyorduk.Tam karşımızdaki bankta iki tane bayan oturmuş bize bakıyordu.Benim eski halim utana sıkıla bir magazaya kaçmak ya da başka bir yoldan geçerdi ki ben bunu yapmadım yine gayet kendinden emin önlerinden geçtim.İkisinide magaza camındaki yansımalarından gördüm ki acayip bir odaklanmayla bacaklarıma bakıyorlardı!Hiç bişi yapmadım geçtim önlerinden arkamdan kahkaha patlattıklarını duydum ama üzerime alınmadım. Dönüşte başka bir yoldan geçebileceğim halde yine bilerek önlerinden geçtim ve yine aynı bakışlarla karşılaştım.Ama birşey söyleyim mi size normalde benim buna çok üzülmem gerekirken o kızlar bende hiçbir his uyandırmadılar!Hiçbirşekilde beni üzemediler hatta kalbimi yokladım bir kırılganlık var mı diye inanın umrumda olmadı:) Ne hissettim biliyormusunuz;acıdım.Onlara çok acıdım.Çünkü eminim onlar onlarca kompleksleriyle o kadar mutsuzlar ki başkalarının bir kusurunu bulup bundan mutlu olmak istiyorlar.
Bazı insanlar vardır ;gönüllerinin güzelliği yüzlerine yansır.Bazı insanlar vardır;güzellik cetvelinde on numaradadır ama iticilikleri vardır.Bu iki insan da ne yüz güzelliği vardı ne gönül güzelliği..Bunlar mı benim canımı sıkacak!
Hah gülerim hallerine:):):)
ben hiçbir zaman bu cesaret örneğini gösteremeyeceğimi biliyorum...ne yazık ki....
Geçen gün elbise giydim ve kardeşimle magazaların önünden geçiyorduk.Tam karşımızdaki bankta iki tane bayan oturmuş bize bakıyordu.Benim eski halim utana sıkıla bir magazaya kaçmak ya da başka bir yoldan geçerdi ki ben bunu yapmadım yine gayet kendinden emin önlerinden geçtim.İkisinide magaza camındaki yansımalarından gördüm ki acayip bir odaklanmayla bacaklarıma bakıyorlardı!Hiç bişi yapmadım geçtim önlerinden arkamdan kahkaha patlattıklarını duydum ama üzerime alınmadım. Dönüşte başka bir yoldan geçebileceğim halde yine bilerek önlerinden geçtim ve yine aynı bakışlarla karşılaştım.Ama birşey söyleyim mi size normalde benim buna çok üzülmem gerekirken o kızlar bende hiçbir his uyandırmadılar!Hiçbirşekilde beni üzemediler hatta kalbimi yokladım bir kırılganlık var mı diye inanın umrumda olmadı:) Ne hissettim biliyormusunuz;acıdım.Onlara çok acıdım.Çünkü eminim onlar onlarca kompleksleriyle o kadar mutsuzlar ki başkalarının bir kusurunu bulup bundan mutlu olmak istiyorlar.
Bazı insanlar vardır ;gönüllerinin güzelliği yüzlerine yansır.Bazı insanlar vardır;güzellik cetvelinde on numaradadır ama iticilikleri vardır.Bu iki insan da ne yüz güzelliği vardı ne gönül güzelliği..Bunlar mı benim canımı sıkacak!
Hah gülerim hallerine:):):)
çok teşekkür ederim. inşallah. bana süperdry yapıldı, yağların %70-90 arasında kalıcı olacağını söyledi doktor, bünyeye göre. kök hücre yönteminde yine üst sınırın 90 olduğunu kalma ihtimalinin %80-90 arasında olduğunu söyledi. ben süperdryı tercih ettim çünkü kök hücre biraz daha maliyetli. aslında orada düşündük eşimle birkaç ay erteleyip kök hücre mi yaptırsak diye ama her ikisinde de yüzde 90a kadar kalıcılık ihtimali olunca daha fazla uzamasın dedim.
doktora 6000 hastaneye 1250 korseye 180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?