Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sevinç geçmiş olsun inşaallah herşey gönlünce olur sonrasındada.bacaklarının eski ve yeni hallerinin fotolarını görsek çok iyi olurdu bizim için cnm :))

SEWALİM; dışarı çıkarken takılan protezi ilk defa duydum. o nasıl oluyor. Anlatırmısın?

SEWALİM; dışarı çıkarken takılan protezi ilk defa duydum. o nasıl oluyor. Anlatırmısın?

cnm bende görmedim daha ama ne sert ne yumuşak bir maddeden yapılacak. onu bacağıma sarıp uzerine varis çorabı giyeceğim. bu sayede diğer bacağımla eşitlenmiş olacak.

aslında o protezlerden yaptırıp,bacağa sarıp,varis çorabı ve üzerinede siyah ya da desenli çorap giyilirse bizde bu dertten basitçe kurtulmuş oluruz.....sewalim protezi yaptırdığın yerin adını yazabilirmisin,özeldende yazabilirsin....

Son düzenleme:
Eski arkadaşlardan missense canım arkadaşım ikinci ameliyatını olmuştun sende ilk ameliyatını benim doktora yaptırmıştın ikinciyi üst bacak içinde bir çukur oluştu demiştin yanılmıyosam. şimdi benim ilk zaman çok düzgündü son zamanlarda üst iç bacakta bi içe dalgalanma oldu bu doktor hep aynı arızayımı veriyo. Ikinciyi de oldun peki şuan sen rahatmısın.

Denize falan gitme planı yapamıyorum. Güzelim seksi bacaklarım üst taraf of yani. Bende senin gibi bi dahamı yaptırsam.
Bana bi fikir ver bacım. Cevap verirsen çok sevinirim. Inşallah yazımı okursun.

Yada yanlış hatırlıyosam arkadaşımı,şu benimle aynı hocaya ameliyat olupta başka hocaya tekrar yaptıran arkataşım bana cevap yazarsan tekrarı konusunda beni cesaretlendirirsin. Yada bilgilendirirsin. şimdiden teşekkür ederim.

Geçmiş olsun resim koyabilirsen daha iyi fikir olur bizim için.

Geçmiş olsun resim koyabilirsen daha iyi fikir olur bizim için.

özgürdü bi biz kaldık bizden sonra gelenlerde ameliyat oldu inşallah herkes memnun kalırda bizde gider düzeltiriz bacaklarımızı olmadı el ele verip başka çözüm yolu üretelim neden olmasın hep filkirler mucitlerdenmi çıkacak belki bizde bu konuda bi dahi oluruz:) ama kızlar ben bu yazı iyi geçiriyorum sizde deneyin derim patiğin içine iki üç tane ince çorap koyuyorum onları orantılı bir biçimde yassılaştırıyorum sonra ince çorap giyiyorum ve egri olan yere patikleri koyuyorum çorabımı çekiyorum ve ince lastikle kaymaması için bacagıma tutturuyorum hiç rahatsızlık vermiyor ve gayette güzel duruyor dar paça pantolonlarda ki benim bacaklar çok eyri oldugu halde gayette güzel kapatıyor resimlerimden bacaklarımın şeklini görebilirsiniz dar paça giymek istiyorsanız öyle yapın derim

merhaba arkadaslar terketmedim sizi
ilk hafta zaten kayip yuruyemiyorsunuz
2. hafta ise donmem gerekiyordu tam felaketti yuruyemiyordum yamuk yumuk
3. haftam tam olarak yuruyemesemde daha iyiyim 1 bacagim tam olarak iyilesti bir bacagim duzelmedi hafif sekiyorum birde yuruyunce morarma bileklerde sisme oluyor oytun bey gececek diyor ayrica benimde diz altimda hissizlik oldu ama yavas yavas geciyor ama hala cok tedirginim
ama sekil iyi normal kalinlikta kasli bir back oldu elbise giyemiyorum cunku dikşler tam olarak dokulmedi

bertha,mutlaka dikişli halinide fotoğrafla ki bizler yaptırınca nasıl olacağını bilelim.fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz...

lılacc nerelerdesin?nasılsın.bacaklarının son durumu nedir?.iyiakşamlar....

merhaba Sılası.iyiyim teşekkür ederim.ara-sıra girip yazıları okuyorum.bazı arkadaşlar üst bacaklarında yağ alındıkdan sonra bir dalgalanma oldu diyor.benim bacaklarımın birinde de öyle birşey var.ama hiç rahatsız etmiyor beni.hiç kimse benden başka farkedemez onu.tam 3 buçuk ay oldu.erime varmı yokmu bilmiyorum.bazen aynanın karşısında duruyorum.yok qaliba erime var diyorum.derhal eski ve yene resimleri karşılaşdırıyorum.hayır erime qaliba yokmuş resimler hemen hemen aynı diyorum.ama tabii söylediğim gibi ilk resimlerimde bileklerim çok kalındı.hani 2 çıkıntı olur ya bilekde türkçe ismini bilmiyorum.işte o çıkıntı resimde gözükmüyordu.şimdi gözüküyor.ama ben onun erimeden diyil de ilk aydakı şişkinlikden kaynaklandığını düşünüyorum.ama düşüncem bu ki bileklerde pek de yağ kalmıyor.kalan yerlerde değişiklik göremedim.bir de bacağımın biri diğerine göre daha güzel doldurulmuş.rersimlerime bakarsanız farkı hissedersiniz.yine de memnunmusun diye sorarsanız etek giyiyorum, bu gün denizde rahat rahat yürüdüm.ama daha güzel ola bilirlerdi.bazen keşke silikon-protez yaptırsaydım diyorum.sonuçda çok güzel bacaklarım var diyemiyorum yine de.ama katiyyen backlarıma göre dışarıda çekinmek,kompleks yapmak gibi durumlardan kurtuldum. şuan bunlarla yetinmeyi düşünüyorum.gelicek zamanlarda param çok olursa yeni bir ameliyat düşünürüz ,belki de hiç yaptrımam bilmiyorum.arkadaşlar bi de şu bacak olayı gerçekden çok psikolojik bir durum.burda bazı kişiler öyle güzel bacakların beyenmiyorlarki ben deli oluyorum.bi televizyona bakın bi dışarıdakılara bakın.kusursuz,dümdüz sütun bacaklar maalesef çok az insanda.burda bacakları benim şuanki durumumdan iyi arkadaşlar etek giyemiyor bazen.kabullenin o bacakları arkadaşlar.siz heykel bacağımı istiyorsunuz.zaman bulunca yeni hallerini eklerim.bakarsınız.öpüyorum herkesi.

lütfen banada yazarmısın benım içinde bi çözüm olabilir

:2:
Ama tam yaptırmaya karar veriyorum ki birisi olumsuz birşey yazıyor ben hemen vazgeçiyorum.Korkuyorum ama çokta istiyorum Burada yazı yazmaya harcadığımız vakti bacak kası çalıştırmaya harcasak şimdi kaslı güzel bir bacağımız olmuştu

kızlar eskiyi arar olmamak için iyi düşünün derim kusur oluyo mutlaka. hiç alınmıyacak yerden yağ alınmış olabiliyo. bu ancak 3 ay sonra anlaşılıyo. benim diz içi üstler yaşlı kadın gibi boş boş oldu. ama ne garipki otururken ortaya çıkıyo. iyrenç resmen skar dedikleri durum.ayaktayken etek diz seviyesinde kullanabilinir ancak. daha cesaret edemedim giymeye.
neyse yani ha öyle üzgündüm ha da şimdikine böyle üzülüyorum. eski yeni fark yok. haa param gitti o.
bu yaz deniz planlayamadım. ortada birbirine deyen bacaklar şuan doğuştan ayrıkmış görüntüsü veriyo.
arkadaşlar memnun olanlar kime yaptırdınız. ne kadar süre geçti. bide resim eklerlerse harbi destekleşmiş oluruz.
yoksa daha çook paralar boşa gidecek canının yanması da cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…