cnm çok tşk ederim cewabın için. Öncelikle çok geçmiş olsun,umarım en kısa zmanda sağlığına kavuşursun..
ben ameliyat düşünmüyorum şimdilik. olursa da yağ enjekte ettırcem.bugun bi protez merkeziyle görüştüm. dışarı çıkarken takabılecğim bir protez yapacaklar.bakalım nasıl olacak ?
SEWALİM; dışarı çıkarken takılan protezi ilk defa duydum. o nasıl oluyor. Anlatırmısın?
Sewalim...baldır dediğin bacağın alt kısmı olan mı?
.
evet canımm dizkapağından altı
arkadaşlar tekrar merhaba,
uzun zamandır yazamadım. ben 20 temmuzda yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. ve diz içlerim ve basenlerimden yağ alınmıştı. diz içlerimin görüntüsü şu an için gayet iyi. ( yani o fazlalık yağğ hemen hemen kalmadı) ben daha öncede demiştim, onepte ünal bey 3 veya 4 seans yağ enjeksiyonu yapıcam ve en sonunda başardık dicem demişti. ilk seansta koyulan yağ benim için tabiki yetersiz. birde sadece diz kapağımın biraz altına koyulmuştu, ben 2. seansta biraz daha aşağısına koydurucam. sağlık durumum gayet iyi. zaten benim ameliyatım da sonrası da çok rahat geçmişti. geceleri hala varis çorabını giyiyorum.
bir sürü elbise almama rağmen hala cesaret edip giyemedim, sanki hala işyerindekiler ne çarpık bacakların varmış dicekler gibi geliyor. ama eşim çok güzel olmuş falan dio( bence moral ermek istiyor, çünkü şu anda dümdüz bacaklarım yok, sadece eskiye nazaran biraz daha iyi)
Geçmiş olsun resim koyabilirsen daha iyi fikir olur bizim için.
lılacc nerelerdesin?nasılsın.bacaklarının son durumu nedir?.iyiakşamlar....
aslında o protezlerden yaptırıp,bacağa sarıp,varis çorabı ve üzerinede siyah ya da desenli çorap giyilirse bizde bu dertten basitçe kurtulmuş oluruz.....sewalim protezi yaptırdığın yerin adını yazabilirmisin,özeldende yazabilirsin....
Tayt giymek için diyordun...uzun tayt mı...peki o protez benzeri bileğe kadar iniyor mu...
.
evet canım. benim diğer bacağımla eşit olması için yapılacak.
özgürdü bi biz kaldık bizden sonra gelenlerde ameliyat oldu inşallah herkes memnun kalırda bizde gider düzeltiriz bacaklarımızı olmadı el ele verip başka çözüm yolu üretelim neden olmasın hep filkirler mucitlerdenmi çıkacak belki bizde bu konuda bi dahi oluruz:) ama kızlar ben bu yazı iyi geçiriyorum sizde deneyin derim patiğin içine iki üç tane ince çorap koyuyorum onları orantılı bir biçimde yassılaştırıyorum sonra ince çorap giyiyorum ve egri olan yere patikleri koyuyorum çorabımı çekiyorum ve ince lastikle kaymaması için bacagıma tutturuyorum hiç rahatsızlık vermiyor ve gayette güzel duruyor dar paça pantolonlarda ki benim bacaklar çok eyri oldugu halde gayette güzel kapatıyor resimlerimden bacaklarımın şeklini görebilirsiniz dar paça giymek istiyorsanız öyle yapın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?