Bacak dolgusu yaptıran var mı?

geçmiş olsun siz nereye yaptırdınız yağ enjeksiyonu yaptırmak için mi diz içinden aldırdınız. diz içinden alınırken diz üzerinden mi yağ alıyorlar. Ben de yağ enjeksiyonu yaptırarak bacaklarımı düzeltmek istiyorum yağ enjeksiyonu için diz içinden aldıracağım yağları vereceğim bilgiler için şimdiden teşekkürler

Merhaba ben de kök hücre yöntemiyle yağ transferi yaptırmak istiyorum bunu yapan doktorunuzun bilgilerini verebilirmisiniz en azından tam ismini . teşekkürler.

siz hangi doktora operasyon yaptırdınız bilgi verebilirmimsiniz. Ben de yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

Merhaba herotic, ben de birkaç doktor araştırdım bunlardan biri de ahmet karacalar. Benim sorunum bacaklarım çarpık ve yağ transferi yaptırmak istiyorum ahmet beyin superdry sistemi ile.sizin düşünceleriniz almak istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar,, Ahmet Karacalar a yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum (superdry yöntemi ile) yaptıran varsa yada Ahmet beye bacakalarını düzeltmek için herhangi bir opresyon geçiren varsa lütfen bana dönmesini rica ediyorum

ben haftaya salı gibi gidip gün alaacağım inş. buradan arkadaşlar aramış . indirim yapacakmış.bana biraz fazla söylemişti. bende gidip indirim yaptırabilirsem iş tamam hemen olacağım haftaya:1a:

su.ay gittiğin zaman kök hücre yönteminin ayrıntılarını da sorar mısın? sorulabilecek diğer soruları da işte bilgi yelpazemiz geniş olsun dimi ama [/QUOTE]

merhaba, bende bac aklarıma kök hücre yöntemiyle yağ enjeksiyonu yaptırarak düzleştirmek istiyorum, siz görüştünüz mü doktorla bilgi vermeniz mümkün mü, şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, Kök hücre yöntemiyle bacak düzleştirme operasyonunun fiyatları hakkında bilginiz varsa yazadmısınız. Teşekkürler

çok tşk ederim dr. ferruh bingüle yaptırıyorum kök hücreli ya enjeksyonu 3000 tl fiyatı..

iyi günler, Ferruh beye kök hücreli yağ enjeksiyonu yaptıracağınızdan bahsetmişsiniz, yaptırdınız mı? ben başka yere sordum bu fiyatın 2 katını söyledi. Tabi benim sorduğum bacaklarım için, siz nereye yaptırdınız. Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler

Merhaba, Nisan16 operasyon sonrası hastanede kaç gün kaldın acaba, şu anki durumun nedir bilgi verirsen çok sevinirim. Ben de kök hücreli yağ enjeksiyonuyla bacaklarımı düzelttirmek istiyorum. Bilgilerini bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim

geçmiş olsun. bende yağ enjeksiyonu ile bacaklarımı düzleştirmek istiyorum siz şu anda ne durumdasınız bilgi verirseniz sevinirim.

Ben bacaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum yaz mevsiminin olumsuz bir etkisi olur mu bilgi verirseniz sevniirim teşekkürler

anlatayım bacım bildiğin bi ameliyat gibi belden yada bayılma gazı vardı işte onla bayılıyosun. doktor işlem tarzı neyse: bi ilaç veriliyo yağlar sıvılaşıyo çekilip alınıyo, üçe ayrılıyo yağ,kan, prp denen öze ayrışıyo,baygınken yarım saat ayrışması ameliyat masasında bekleniyo gerekli olanlar karıştırılıp istenen yere delikler açılıp veriliyo.
yada saklanıp etap etap veriliyo. ayrı günlerde şekil aldıkça.

yanlız bu esnada yağın fazla alınması skar oluşturuyo.bende diz iç üstler gereksiz yerler alınmış dizler kırık oturunca yetmişlik nine gibi içlere giriyo. beklemem gerekiyomuş son hali 6 ayda belli oluyomuş. bence oraların acil eski haline gelmesi gerekir. doktoru dinliycem bi bildiği vardır inşallah.
burda forumda biri daha tekrar yaptırmıştı oda aynı hata kurbanıydı başka doktora düzelttirdi. 10 bine mal oldu demişti. nikini unuttum.
şu an nasıl bilmiyorum
bi cevap yazsa bana derman olurdu.
arkadaşım çok iyi düşün gözünün gördüğüne inan. kulağının duyduğuna deyil. hoşçakal.
huuf yoruldum yaf.

kızlar merhaba. bir kaç aydır foruma giremiyorum. ama ara ara takip etmeye çalıştım gelişmeleri. ameliyat olanlara çook geçmiş olsun.
bu arada ben ahmet beye muayene oldum. en baştan beri zaten aklımda ona muayene olmak vardı. başka bir doktora daha gittim ama seçimim değişmedi. ve ameliyat için gün bile aldım. hee bir de eşim de geldi benimle. o gün de yanımda olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…