Selam bende geçen gün bir prof ile görüştüm bütün yapılan yağ enjeksiyonlarının kök hücre içerdiğini tamamen kök hücre olayının kanser tedavisinde kullanıldığını söyledi. Yağın zaten kök hücre barındırdığını bu işlem yapılırken transfer edilen yağda 3-5 kök hücre olduğundan bahsetti. direk kök hücre diye bahsedilmesi biraz süsleme yani...
kızlar eskiyi arar olmamak için iyi düşünün derim kusur oluyo mutlaka. hiç alınmıyacak yerden yağ alınmış olabiliyo. bu ancak 3 ay sonra anlaşılıyo. benim diz içi üstler yaşlı kadın gibi boş boş oldu. ama ne garipki otururken ortaya çıkıyo. iyrenç resmen skar dedikleri durum.ayaktayken etek diz seviyesinde kullanabilinir ancak. daha cesaret edemedim giymeye.
neyse yani ha öyle üzgündüm ha da şimdikine böyle üzülüyorum. eski yeni fark yok. haa param gitti o.
bu yaz deniz planlayamadım. ortada birbirine deyen bacaklar şuan doğuştan ayrıkmış görüntüsü veriyo.
arkadaşlar memnun olanlar kime yaptırdınız. ne kadar süre geçti. bide resim eklerlerse harbi destekleşmiş oluruz.
yoksa daha çook paralar boşa gidecek canının yanması da cabası.
Yanıt için teşekkür ederim amanbee, ben de artık bir an önce olmak istiyorum. Ahmet Karacalar gözlemlerim sonucunda Ahmet karacalar ile hasan fındık arasında kaldım. Umarım bir an önce karar verip adım atabilirim. Bir soru daha amanbee, ödemeyi kredi kartı ile yapabiliyor muyuz? taksit yaptırma şansı oluyor mu yani? çünkü para biriktirmeyi beklemek istemiyorum artık
ben haftaya salı gibi gidip gün alaacağım inş. buradan arkadaşlar aramış . indirim yapacakmış.bana biraz fazla söylemişti.bende gidip indirim yaptırabilirsem iş tamam hemen olacağım haftaya :1a:
çok tşk ederim dr. ferruh bingüle yaptırıyorum kök hücreli ya enjeksyonu 3000 tl fiyatı..
17 nisanda taburcu olacağım sabah hemşireyi çğırdım oda da dolansam sorun olur mu diye sordum olmaz dolan dediler kalktım kalkerken diz içlerimde acı oluyordu dayanılmayacak acı değil sadece psikolojik olarak bacaklarından kan akmasın diye dikkat ederek kalkmak istiyor insan..Sonra dedim hazır hastanedeyken ben idman yapayım akabildiği kadar aksın normal yürümeye kalktım yürülüyor kan falanda sızmadı öyle odanın içinde defalarca tur attım bir de şu koltuğa oturayım ona da oturup kalktım Bu kdar yeter şimdi uznayım dedim sonra pansuman için hemşire geldi saat 13.30 gibi doktorun asistanı geldi içimden diyorum ki galiba kovulacağım hazır öyle otomatik yatak bulmuşum karşımda televizyon var ne gerek var ki rahatı bozmaya :) Herşeyimde düzgün gitti aksilikte yok ki bi bahanem olsun kalmak için..Neyse gitme vakti geldi yolcu yolunda gerekiyormuş...Çıktım dışarıya ne yapsam metrobüsle mi gitsem taksiyle mi diye düşündüm metrobüse ne kadar yürülüyor diye sordum baktım biraz uzun gibi aslında giderdim ama bi kan akar falan rezil olurum millet direkt adet olmuş der...Taksiyle gitmeye karar verdim.Eve geldim ağrı kesici ilaç almam lazım Pazar açık eczane yok bizimkiler evde annem dışında kimse bilmiyor O gece arkadaşımda kaldım yalanını uyduruverdim...Nasıl sinirlendim nöbetçi eczane uzakta arabayla gideyim dedim bindim gittim bi baktım orasıda kapalı yanlış yere gitmişim O gece ilçsız yattım bi sıkıntı vermedi sabahtan aldım Sabahtan dışarı yine çıktım bir sorun yok...Bacaklarıma bakmıyorum eridi mi erimedi mi diyehiçbirşey anlamadım ben hala çünkü yine etek giymeyeceğimi biliyorum Doktor iyi iş çıkarıyor ona hiçbirşey demiyorum suç benim bacaklarımda erkekler kadın oluyor benim bacağım bacak olmuyor ben birtek bunu anladım...
ameliyat olan herkese geçmiş olsun.
kaybolmadım burdayım. geçen hafta kontrole gittim istanbula, doktor yağların oturduğunu söyledi. daha şişlerim varmış, dış kısımlar içten daha geç iyileşiyormuş o yüzden daha tam şekli belli olmamış. 6 ay geçmeden belli olmayacak başında da söylediği gibi.
mrhb arkadaşlar foruma yeni katıldım herkese slm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?