Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var.Bir hafta önce yağ enjeksiyonu yaptırdım. İki gün çok sertti güzeldi sonra yumuşamaya başladı. Bir hafta sonunda çorabı çıkarabilirsin demişti doktorum. Çorabı çıkardığımın ertesi günü sol diz içine yağ verilen bölge morardı.Bu morarma o bölgede yağların tutunamayıp eriyeceği anlamına mı gelir.En önemlisi ameliyattan çıktığımda da fark etmiştim sağ bacağın arka kısmında kaslı baldırın hemen altında büyük bir kitle var. Düz ayakkabı ile çok bariz belli, topuklu ile daha az belli oluyor. Bu sertlik neden olabilir, daha sonra bir sıkıntı yaratır mı ve nasıl geçecek. Kaş yapalım derken göz çıkardık galiba daha önce benzer bir durum yaşayan arkadaş varsa beni bilgilendirsin lütfen. En doğru cevabı doktor verecektir biliyorum yarın kontrole gidicem ama bu soruların cevabını çok merak ediyorum. Küçük bir operasyonla bu kitle alınbilir mi

ameliyat olan herkese geçmiş olsun.
kaybolmadım burdayım. geçen hafta kontrole gittim istanbula, doktor yağların oturduğunu söyledi. daha şişlerim varmış, dış kısımlar içten daha geç iyileşiyormuş o yüzden daha tam şekli belli olmamış. 6 ay geçmeden belli olmayacak başında da söylediği gibi.

lilacccc
senin bacak yapın bana benzediği için sendeki gelişmelri takip ediyorum. yeni foto eklersen sevinirim. senin doktorun bacağının yanındaki yağları da almıştı. sen bu alınan bölgedeki yağların gittiğini farkedebiliyor msusn? yani yanlardan yağ alınması bacağının şeklini olumlu yönde değiştirdi mi?

arkadaşlar, ben yağ enjekteden de korkmaya başladım.eğer bu yağlar bir şekilde eriyorsa, ben dolgu maddesini düşünmeye başladım. çünkü benden yağ alınıp, alınan bu yerlerde çukurluklar olursa psikolojim bozulur.eriyecekse dolgu maddesi erir ve kilo salmak için de vücudumu bozmamış olurum diuye düşünüyorum. ama yabancı madde hakkında da çok bilgiye sahip değilim. zararları mutlaka vardır . ne yapayım, belki bitkisel bir şeyler çıkar belki. ümit dünyası benimkisi işte.
bu arada ortopendiste gitmek istyiyorum ;ama cesaretim yok, gitmeyi düşünen varsa beraber hareket edelim mi?en azından eğrliğin derecesini ve düzeltilebilme ihtimalini öğrenmiş oluruz.

çok geçmiş olsun gülerer,ama sende bize daha resim eklemedin......

bu v şeklinde duruş zaten balenin en temel hareketi ve balerinlerin bacaklarına bakıyoruz dümdüz..bence kesinlikle doğru bir hareket:))

canım hangi ildesin sen eger ankarada yaşıyorsan beraber gidebiliriz..

bir kişi de çıkıp demiyor ki alın bu eski bacaklarım bu da yeni bacaklarım ve hersey tam istediğim gibi doktorum cok ilgili agrısız sancısız üstelik bütceme uygun hayalime kavustum.

uygun fiyata yaptıranın yagları kısa sürede eriyor
fahiş fiyata yaptıranın ödem olusuyo hayatı mahvoluyo
hem uygun fiyata yaptıran hem sorunsuz bi operasyon geçiren kesin ikinciye hazırlanıyo

ben gercekten ne yapacagıma bi türlü karar veremez oldum sürekli fikrim değişiyo. illizarov düşünmüştüm ondan da yeni vazgeçtim sadece muayene ücreti 350 lira ayrıca bacagın içinde plak aylarca kalıyo öyle 2-3 günde ayaga kalkılacak kadar rahat bi yöntem değil en az 6 ay hareketler kısıtlanıyo vs vs bu şıkkı eledim direk cunku maksimum 10 gün kendimi eve kapatabilirim onun dısında cogunlukla ayakta durmamı ve yurumemi gerektiren bi işim var. yag enjeksiyonu için kilom yetersiz vucudumda 1 gr yag yok hatta kilom standartların cok altında. (170 boy-47 kilo) 4 bin lira kadar bi bütcem var ama ne yapacağıma karar veremez oldum doktorların operasyondan sonraki ilgisizliği yagların kısa sürede yok olması umutsuzluk caresizlik gercekten işimiz cok zor....

kısa vadede kurtulmak istiyoruz cunku zaten uzun yıllardır yaşadgmız bu sorun artık bitsin gitsin istiyoruz. bu yuzden işe yarayacak dahi olsa cogumuz o egzersizleri denemiyoruz bile. bi mucize olsun ve bi doktor kendi tekniğini geliştirsin. bi sabah uyanalım hem uygun fiyata hem kesin çözümün oldugu yerde kuyruklar oluşsun randevular alalım gidelim ve bu dertten kurtulalım artık.........

Selam arkadaşlar, ben yeni üye oldum. Umarım burada ben de sorunuma çözüm bulabilirim. ben 36 yaşındayım ve bacaklarımın çarpıklıı yüzünden bu güne kadar etek giyemedim artık giymek istiyorum. yaptığım araştırmalarıma göre Ahmet Karacalar yakın geldi o kadar çok isim var ki ne yapacağımı şaşırdım. ahmet Karacalara giden varsa bana yardımcı olabilir mi. Yağ enjeksiyonu ile bacaklarını düzleştiren arkadaşlar rica ediyorum bana fotoğraflarını gönderebilirlermi önceki ve sonraki fotoğrafları. Burada sizin siteye koymuş olduğnuz fotoğrafları en az yanlış hatırlamımyorsan 25 mailimin olması gerekiyormuş bu ilk yazım dolayısıyla fotoğraflarınıız göremiyorum isteyen olursa malim verirm şmdiden çok teşekkür ederm.

rica ediyorum arkadaşlar yağ enjeksiyonu ile bacak düzleştirme yapanlar mail atabilirlermi eğer isterseniz hemen mailimi gönderebilirim. Teşekkürler

bacaklara yağ enjeksiyonu yaptıranlar lütfen düşüncelerinizi almak istiyorum önerileriniz şu anki fiyatlar hakkında bilginiz var mı. Teşekkürler

selam arkadaşlar hala yazan olmadı bacaklarına yağ enjeksiyonu ile düzeltme yapanlar rica etsem biraz bilgi verirmisiniz. ben de düşünüyorum

istanbuldaki arkadaşlar, bacak enjeksiyonu yaptırmak istiyorum yaptıranlar varsa bilgi verbilir mi. ahmet Karacalara ameliyat olanlar bilgi verbilir mi

istanbulda yaşayanlar ben bacaklarımı düzelttirmek için yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum önerebileceğiniz doktor varsa yazabilirmisiniz

arkadaşlar dolgu malzemeleri mi yoksa yağ enjeksiyonu mu doğru uygulama . (bacaklarımın çarpık olduğundan düzleştirmek istiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…