kızlar eskiyi arar olmamak için iyi düşünün derim kusur oluyo mutlaka. hiç alınmıyacak yerden yağ alınmış olabiliyo. bu ancak 3 ay sonra anlaşılıyo. benim diz içi üstler yaşlı kadın gibi boş boş oldu. ama ne garipki otururken ortaya çıkıyo. iyrenç resmen skar dedikleri durum.ayaktayken etek diz seviyesinde kullanabilinir ancak. daha cesaret edemedim giymeye.
neyse yani ha öyle üzgündüm ha da şimdikine böyle üzülüyorum. eski yeni fark yok. haa param gitti o.
bu yaz deniz planlayamadım. ortada birbirine deyen bacaklar şuan doğuştan ayrıkmış görüntüsü veriyo.
arkadaşlar memnun olanlar kime yaptırdınız. ne kadar süre geçti. bide resim eklerlerse harbi destekleşmiş oluruz.
yoksa daha çook paralar boşa gidecek canının yanması da cabası.
leydi03 , ben oturur pozisyon almıyorum. Onu denemedim henüz. Bacaklar paralel ama topuklar içe parmaklar dışa bakacak şekilde duruyor. V şeklinde yani. Parmak uçlarında havaya kakıyorum. Sırtım duvarda. Havada birkaç saniye baldırlarımın yanmasını hissedip iniyorum. Ama topuklar yere değmeden tekrar kalkıyorum. 20 yi tamamlayıp mola veriyorum. Tekrar yapıyorum. Parmak ucumda kalktığımda mümkün olduğunca iç baldırımı sıkmaya çalışıyorum. Ama burayı çalıştıran bşka hareketleri de öğrenip yapmak isterim. Ayrıca arkadaşlar sporcuların ki gibi bir görünüm oluşması biraz zor. Korkmaya gerek yok. Hem onlar kadar çalışamayız hem de biz sadece kalınlaştırıp bırakacağız. Leydi063 değişimi sormuşsun. Değişim şimdilik sadece 1 cm lik bir kalınlık. Ama bu bile benim için gözle görülür bi gelişme oldu. Ama daha çok yolum var. Çünkü eğrilik çok malesef. Senin arkadan bakınca düzmüş. Benim öyle değil. Bana faydası oluyor. Sana haydi haydi olur. Kolay gelsin herkese
lilacccc
senin bacak yapın bana benzediği için sendeki gelişmelri takip ediyorum. yeni foto eklersen sevinirim. senin doktorun bacağının yanındaki yağları da almıştı. sen bu alınan bölgedeki yağların gittiğini farkedebiliyor msusn? yani yanlardan yağ alınması bacağının şeklini olumlu yönde değiştirdi mi?
arkadaşlar, ben yağ enjekteden de korkmaya başladım.eğer bu yağlar bir şekilde eriyorsa, ben dolgu maddesini düşünmeye başladım. çünkü benden yağ alınıp, alınan bu yerlerde çukurluklar olursa psikolojim bozulur.eriyecekse dolgu maddesi erir ve kilo salmak için de vücudumu bozmamış olurum diuye düşünüyorum. ama yabancı madde hakkında da çok bilgiye sahip değilim. zararları mutlaka vardır . ne yapayım, belki bitkisel bir şeyler çıkar belki. ümit dünyası benimkisi işte.
bu arada ortopendiste gitmek istyiyorum ;ama cesaretim yok, gitmeyi düşünen varsa beraber hareket edelim mi?en azından eğrliğin derecesini ve düzeltilebilme ihtimalini öğrenmiş oluruz.
amanbee rica etsem beni kabul edermisin.çok minnettar kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?