Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bence iyi bir karar vermişsin. en azından şimdiye kadar bu forumda ahmet beye ameliyat olup da enfeksiyon kapan olmadı, ya da yağ alınan yerlerinde dalgalanma olan olmadı. bende de henüz bir dalgalanma yok.

bence iyi bir karar vermişsin. en azından şimdiye kadar bu forumda ahmet beye ameliyat olup da enfeksiyon kapan olmadı, ya da yağ alınan yerlerinde dalgalanma olan olmadı. bende de henüz bir dalgalanma yok.

amaaanbe teşekkür ederim.Yalnız bir şey sorabilir miyim? aklıma takıldı.Ahmet beyin yöntemleri arasında göbekten ve ya belden yağ alınamaz dediği bir uygulama var mı,ben mi yanlış yorumladım merak ettim.Çünkü ben ilkinde zaten dizin üstündeki yani içteki yağ rezervlerimi tükettim bir daha da yağ bağlamadı da.1 aydır evdeyim biraz göbek bağladım.

Kısaca superdry da da ve kök hücre yönteminde de göbek ve belden alınabiliyor mu yağlar? Bir bilgin var mı?

Tekbenmiyim, ahmet beyin sitesine girdin mi hiç? Bacak üzerine yazıları var aydınlatıcı. bi de videosunu izlemiştim ben.

tsk ler,bir kac kisi daha var sanirim ahmet beye yaptirmak isteyen,onlarada uyarsa konusuruz

tsk ederim uzunca yazin icin,zahmet olmus sagol...ben internetteki tlf dan ulasmaya calismitim ahmet beye bir kac ay önce,ozaman bana yedi tepe üniverstesinden ayrildigini söylemislerdi,baska bir adresi vardi ordan aradim ama su an elimde yoklar,konustugunda bu konudada bilgimiz olacak insallah....simdiye kadarki yazirlardan bende ahmet bey ve hasan findik arasinda kalmistim...umarim en iyisini bulursun

arkadaslar zafiyet yok sanirim,yazilarini göremedim,acaba nasil oldu,onunda biraz sorunlari vardi,insaallah iyilesmistir,uzunca bir arastirma ve beklemeden sonra ameliyat olmustu....zafiyetcigim buralardaysan nasil oldugunu bildirirmisin

sisisisi

slikon konusunda nedense bir türlü olumlu düşünemiyorum. göğüste problem omadığı kesin,ama iş bacak olunca ve vücudun bütün yükünü bacakların çektiğini düşünürsek bacakta çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. ve bu konuda da çok çok başarılı sonuçlar duymadım. tabii bu siteye girmeyip,ama slikonla iyi sonuç alan olmuştur belki....

kızlar

burada dolgu maddesi koyduran birileri olmuş muydu?hatırlayan var mı acaba?

üffff tatil istiyorum.. artık doya doya denize girmek istiyorum... kızlar tatil konusunda ciddiyim. düşünen var mı... birlikte gitsek ne iyi olur yaaa.... arkadaşlarımla olan tatil planlarından hep vazgeçtim...

arkadaşlar

ameliyat olana kadar biraz spor yapmayı düşünüyorum. benim dizimin hemen alt iç kısımlarında hiç et filan yok. biraz kas yaparak belki kalınlaşır iye düşündüm. gerçi kaslı bacakları çok sevmiyorum,ama bakalım deneyeceğim.
size sorum şu: nasıl bir spor aletiyle çalışmalıyım. yalnız şu var. iç kısımları kalınlaştırmka isterken bacaklarımın kenarıındaki kasların çok çalışmasını istemiyorum. benim bacaklarımın şekli dışa doğru çünkü. bu konuda bilgisi olan varsa cevaplandırırsa çok sevinirim. spor merkezinden de sorabilirim,ama çekiniyorum offf offff
offf offff :85:

Dilaramutlu bu tarz bi sporla ilgili önceki sayfalarda paylaşım olmuştu diye hatırlıyorum ama ordan faydalanabilirsin beiki. Parmak ucuna kalkma hareketi gibi bir hareket vardı galiba.

selam dilaramutlu
hiç çekinme bence spor hocana sor, onlar alışkınlar kadınlardan gelen güzel bacak için ne yapmak gerekir sorularına:)
ben 6-7 ay kadar yaptım ve gözle görülür bir fark oldu, yani sonuçta yine çarpık bacak da işte biraz daha iyi:) evde kendin yapabileceğin haraketler de şöyle mesela:
topuklarını birleştir ve parmak uçlarında kalk, bir süre dur. 20 kez yap, dineln tekara yap. günde 100 defa ideal.
step tahtası, merdiven basamağı, ikisi de yoksa kalın bir kitap gibi bir şeylerin üstüne çık, topukların dışarda kalsın, önünde tutunacağın bir şey olsun tabii, ve boştaki topuklarına ver ağırlığını, biraz bekle parmak uçlarında yüksel. aynı şekilde günde 100 ideal.
tabii youtube dan exercise for legs diye girersen videolardan da bir sürğ şey bulabilirsin ama yukarıdak,i iki hareket de alt bacak kalınlaştırmak için idea.
kolay gelsin.

selam ayşenazlı,
bende ahmet beyle hasan bey arasında kararsızım şu anda.
sen sağlıkçıymışsın, bu kök hücre yi sorabileceğin bir doktor yok mu tanıdığın?

amaaanbe, ben daha önce bacakğıma silikon implant yaptım ama memnun değilim. ahmet beyle degörüşüp düzeltme yapılabilir mi diye de görüşek istiyorum ama. tavsiye eder misin?

çok teşekkür ederim şimdiden

selam ayşenazlı,
bende ahmet beyle hasan bey arasında kararsızım şu anda.
sen sağlıkçıymışsın, bu kök hücre yi sorabileceğin bir doktor yok mu tanıdığın?

selam deka cigim,ben su siralar yurt disindayim gecici olarak o yüzden tanidigim bir kac dr a sordum,ve onlarda bunun sisirtme oldugunu söylüyorlar,kök hücre yöntemi degilde normal yag enjeksiyonudur diyolar ama tanidigim estedikci yok,hemsire oldugumu söyledim,iki estedik uzmanina sordum,onlarda aynini söylediler...ama ne biliyim yaptirip memnun olan varsa pesinden giderim,ömrüm bacak saklamakla gecti,biliyosunuz iste nasil his oldugunu anlatmam gerek yok...

Arkadaslar,sabah cepten girmiştim siteye sorularınız var mı Ahmet beye diye bu saate kadar çıkış yapmadığım için online gorunmusum.Kusuruma bakmayın sizle muayene görüşmemin her ayrıntısını paylaşacağım ama bu gece çok yorgunum beni affedin bir yere kaçmış değilim.Yarın ilk fırsatta bilgisayarı açıp anlatacağım .Herkese iyi geceler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…