bence iyi bir karar vermişsin. en azından şimdiye kadar bu forumda ahmet beye ameliyat olup da enfeksiyon kapan olmadı, ya da yağ alınan yerlerinde dalgalanma olan olmadı. bende de henüz bir dalgalanma yok.
Bu arada aysenazli tabii ki aynı zamanda hareket etmeyi isterim seninle.Birbirine destek olmanin ne kadar önemli olduğunu bu forumdakiler kadar kimse bilemez.Tabii devamini getirip ameliyattan sonra da yok olmamak da destegin ta kendisidir.Umarim burda bir care arayan herkes derdine dermani en kisa zamanda ve saglikla bulur.
Bir tarih belli olursa burdan haberlesiriz ve sana da uyarsa beraber gideriz seve seve...
Aysenazli ben de bilemiyorum kök hucreyle yapılan uygulamanın süsleme olup olmadıgını ama en azından Ahmet beyin videolarında anlatımını dinledim.Yani profesör olmuşsa vardır bir bildigi zannediyorum.Şimdi hala oraya bağlı mı bilmiyorum ama sanmıyorum Yeditepe univ.'de görevli bir profesor olup uydurma bir uygulamadan bahsedebilsin.Bu yüzden muayene olup karar vermek daha iyi.Yoksa kendi kendime düşünerek sorulara yanıt bulamıyorum.İnanırsam ve ücreti uçmazsa ne ala... Hasan bey'i de dinliycem.En son da iç sesimi dinleyip karar vericem.Valla bitsin artık o mu bu mu kararsızlığı yoksa böyle kararsız kararsız geçip gidecek ömrüm.En azından 2. kez denedim yine olmadı yeter ve kabullen diyeceğim kendime.
benim göbekten alındı. superdry yaptı. kök hücrede de alınıyor göbekten.
Tekbenmiyim, ahmet beyin sitesine girdin mi hiç? Bacak üzerine yazıları var aydınlatıcı. bi de videosunu izlemiştim ben.
evaizm sen randevu aldinmi,
arkadaşlar
ameliyat olana kadar biraz spor yapmayı düşünüyorum. benim dizimin hemen alt iç kısımlarında hiç et filan yok. biraz kas yaparak belki kalınlaşır iye düşündüm. gerçi kaslı bacakları çok sevmiyorum,ama bakalım deneyeceğim.
size sorum şu: nasıl bir spor aletiyle çalışmalıyım. yalnız şu var. iç kısımları kalınlaştırmka isterken bacaklarımın kenarıındaki kasların çok çalışmasını istemiyorum. benim bacaklarımın şekli dışa doğru çünkü. bu konuda bilgisi olan varsa cevaplandırırsa çok sevinirim. spor merkezinden de sorabilirim,ama çekiniyorum offf offff
offf offff :85:
selam arkadasim,hasan beyin asistaniyle telefon görüsmesi yapmistim,saglikci oldugumdanmi yoksa herkese ayni biligiyi verdigindemi bilmiyorum,bana demitiki:kök hücre yöntemi diye bisey yok bu sadece olayi sisirtmedir...ahmet beyin asistani pek bir bilg vermemisti, o konulari dr la konusursun demisti,ve ahmet beyin bir kac yöntemi var okudugum kadariyle super dry ve kök hücere yöntemi bu yöntemler hakkinda biraz bilgi isteyebilirmisin...aslinda bende düsünüyorum ama su bir ay icinde cok kilo kaybettim yag kalmadi,bir ay kadar mücadele eip az kilo alsam sizlede denk düserse tarih gelirim sizinde arzunuz olursa...sevgiler selamlar
bence iyi bir karar vermişsin. en azından şimdiye kadar bu forumda ahmet beye ameliyat olup da enfeksiyon kapan olmadı, ya da yağ alınan yerlerinde dalgalanma olan olmadı. bende de henüz bir dalgalanma yok.
guzelderya sen kime yaptirmistin implant ve neden memnun degilsin??amaaanbe, ben daha önce bacakğıma silikon implant yaptım ama memnun değilim. ahmet beyle degörüşüp düzeltme yapılabilir mi diye de görüşek istiyorum ama. tavsiye eder misin?
çok teşekkür ederim şimdiden
selam ayşenazlı,
bende ahmet beyle hasan bey arasında kararsızım şu anda.
sen sağlıkçıymışsın, bu kök hücre yi sorabileceğin bir doktor yok mu tanıdığın?
selam canim,sendemi ahmet beye ameliyat olmustun,aslinda kisileri ve dr lari listelemistim ama ev boyada hepsini kaybettim su ara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?