begüm21
foto ekler misin lütfen,bacaklarını merak ettim ve ben bu işten iyice korktum.
doktorunun kimdi bu arada
Kızlar ahmet beye ameliyat olmayı düşünenler vardı.500 tl indirim yapacakmış dr bey. Kararını veren bana mesaj atabilir mi?
arkadaşlar,
yağ enjeksiyonunun üzerinden en az 2 yıl geçmiş ve yağları hala erimemiş olan var mı aranızda? varsa kime yaptırmıştır acaba?
Ayyy özlemişim ya burayı şöyle bi geçerken uğradım, inşallah herkes iyidir öpüyorum hepinizi tek tek ....
selam evaizm,bende düsnüyorum.hangi yöntemle yaptiracaksiniz,tarih aldinizmi,haberleselim,birlikte yaptirabiliriz...ahmet beyin bir kac yöntemi var okudugum kadariyle
o zaman, serpil, evaizm ve ben zaten 3 kişi olduk galiba? peki siz ahmet beye daha önce ameliyat olmuş kimseyle birebir görüştünüz mü?
Arkadaslar merhaba..ben de bi suredir bakiyordum ama yeni katiliyorum araniza..Benim sorunum carpiklik degil ince olmasindan sikayetciyim..
yag enjeksiyonu mu - protez mi derseniz ben en bastan beri yag enjeksiyonuna hic sicak bakmadim cunku estetik operasyon demek kusurlari kapatmak demek yeni kusurlar yaratmak degil, bacaklarimiz daha guzel olacak diye karnimizda liposaction gibi hic hos olmayan bi operasyonun kalici izlerini tasimak cok dogru gelmiyor bana kaldi ki kalici olmadigi da ortada,kisa sureli bi mutluluk icin fazla fedakarlik istiyor bence ve parayi cope atmak gibi geliyor..Protez de nedense urkutucu geliyor hepimize aslinda dunyada cok uygulanan bi yontem ama Turkiye'de ne kadar gelisti cok emin olamiyorum ne kadar profesyonelce uygulaniyor bilemiyorum..Bi de en cok kafami kurcalayan kismi su anda bekarim ama ilerde hamilelik doneminde bacaklarda sisme meydana gelebiliyor o zaman bi problem yaratir mi?? Protezle ilgili doktorla gorusen arkadaslarim varsa yardimci olabilirler mi??
innocence merhaba. bende kalıcılıktan dolayı implant düşünüyorum. aslında bu ay yaptıracaktım ama hem çok sıcak hem de oytun beyin tatilden dönmesini beklemeye karar verdim. bu arada türkiyede bu işi profesyonelce uygulayan var, bu kişilerden ikisi hasan fındık ve oytun idil. hasan fındıkın verdiği fiyat bana biraz yüksek geldi bakalım oytun bey ne diyecek çok merak ediyorum.
hamilelikte meme protezleri nasıl sorun çıkarmıyorsa bacaklarda ki de çıkarmaz sanıyorum ama sana tavsiyem bacaklarının fotoğrafıyla hasan fındıka mail atman çünkü hem sorularını cevaplıyor hem fiyat hakkında bilgi veriyor, ilgileniyor yani. bende o şekilde bilgi aldım kendisinden, mailime hemen geri dönmüştü
arkadaşlar,
yağ enjeksiyonunun üzerinden en az 2 yıl geçmiş ve yağları hala erimemiş olan var mı aranızda? varsa kime yaptırmıştır acaba?
Tesekkurler sisisisisi..Hasan Findik ne fiyat verdi sana ve senin sikayetin incelik mi ?
rica ederim. yok benim şikayetim incelik değil çarpıklık, ayrıca ben dizlerden de yağ aldıracağım. tüm tetkikler, implant, yağ alımı, korse, hastanede yatış ayrıca kontrol için 7 gün istanbulda kalmam gerekiyormuş o nedenle konaklama hepsi 10.000 dedi. o yüzden oytun idilden de bir fiyat almak istiyorum ona göre bi tercihte bulunacağım.[/QUOTE
Anladım umarım Oytun bey daha uygun bi fiyat verir senin icin..Iste en buyuk problem istanbulda kalma durumu nereliydin sen?? 7 gun konaklama da varsa bu fiyatin icinde bence iyi nerede konaklama sagliyolar??
rica ederim. yok benim şikayetim incelik değil çarpıklık, ayrıca ben dizlerden de yağ aldıracağım. tüm tetkikler, implant, yağ alımı, korse, hastanede yatış ayrıca kontrol için 7 gün istanbulda kalmam gerekiyormuş o nedenle konaklama hepsi 10.000 dedi. o yüzden oytun idilden de bir fiyat almak istiyorum ona göre bi tercihte bulunacağım.[/QUOTE
Anladım umarım Oytun bey daha uygun bi fiyat verir senin icin..Iste en buyuk problem istanbulda kalma durumu nereliydin sen?? 7 gun konaklama da varsa bu fiyatin icinde bence iyi nerede konaklama sagliyolar??
ben tekirdağda ikamet ediyorum, aslında istanbulda kalabileceğim yakınlarım var fakat gizli yaptıracağım operasyonu o yüzden konaklama sorun oluyor. mailde otelde konaklama diye bahsedilmiş, sanırım kendilerinin ayarladığı bir otelde kalınıyor
ben tekirdağda ikamet ediyorum, aslında istanbulda kalabileceğim yakınlarım var fakat gizli yaptıracağım operasyonu o yüzden konaklama sorun oluyor. mailde otelde konaklama diye bahsedilmiş, sanırım kendilerinin ayarladığı bir otelde kalınıyor
Ben de kimseye soylemeyi dusunmuyorum su anda sartlarim cok uygun degil ve adanadayim yakinda olsaydik birlikte giderdik :) 2 ay yuruyememe gibi durumlar oldugu da soyleniyor nasil idare edicez bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?