Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Heyecan yaptın dimi? Ben de ahmet beyin muayenesinden sonra öyle olmuştum. Bak güzel gelişmelerin sırayla geliyor işte :) annen ameliyat olmana kızar mı ki?

arkadaşım bende bi düzeltme belki söz konsu olabilir, eski yeni resmini yükleyebilirmisin.gerçekten rica ediyorum.birde ahmet beyin yeri nerde

gulerer Ahmet beyin yeri Atasehir'de.yerin adı esthetica. İnternette bir aratırsan tüm bilgi ve videolara ulaşabilirsin.Ben de Ahmet beye gittim ve en kısa zamanda operasyon için gün alacağım.

Heyecan yaptın dimi? Ben de ahmet beyin muayenesinden sonra öyle olmuştum. Bak güzel gelişmelerin sırayla geliyor işte :) annen ameliyat olmana kızar mı ki?

Evet galiba heyecanlandim :) inşallah dediğin gibi olur canım yaa.
Annem kızmaz belki ama onunla bu tür seyleri konuşmayı hiç sevmiyorum.Kızmasa bile bazen demek istediklerini çok sert bir dille söyleyebiliyor.O da öyle biliyorum da benim bu konu ile ilgili tahammülüm pek yok.Ne gerek var, ac bacağını bir bakayım ya da ondan mı hiç etek giymedin derse sinirlenecegim biliyorum.Ama tüm gün kızı anneme bırakacağım ve hareketlerinden bir şeyim olduğunu anlayacağı için söylemekten başka yol da görünmüyor bana.Napayim yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sineye cekicem artık bir şey derse de

selam tekbenmiyim,
ahmet beyden birlikte gün alırsak indirim alabiliriz ama benim mesaj hakkım yok, senin varsa benimle iletşime geçermisin?
gulerer Ahmet beyin yeri Atasehir'de.yerin adı esthetica. İnternette bir aratırsan tüm bilgi ve videolara ulaşabilirsin.Ben de Ahmet beye gittim ve en kısa zamanda operasyon için gün alacağım.

Her sabah kalkıp bir önceki günle kıyaslıyorum.24 gün oldu morluklar ve asimetrik şişlikler geçti bu arada yağların tamamı da eridi. 3 ayda şekli belli olur en az yüzde 30 kalır sözleri havada kaldı üç milyarda uçtu gitti. Haftaya denize gidicem yine eski bacaklarla çok üzülüyorum. Yaptırmasaydım da içimde kalacaktı üzülecektim.İki şekilde de hüsran...Eşimi zaten çok zor ikna etmiştim, para konusuna gelince üç milyar sizlerin bahsettiği rakamların yanında çok az ama ben pek çok şeyden feragat edip biriktirmiştim. Şimdi acaba biraz daha para biriktirip implant mı yaptırsaydım diyorum. Ama protez gerçekten cesaret işi gözüm yemiyor.Klasik yağ transferi düşünen arkadaşlar eğer maddi olarak zorlanmayacaksanız yaptırın içinizde kalmasın ama ben tavsiye etmiyorum daha bir ay olmadan ameliyat dikişleri geçmeden yağlar uçtu gitti

Erimesin cok uzuldum senin adina gercekten yasadiklarini tahmin edebiliyorum o yuzden ben yag enjeksiyonuna hic sicak bakmadim daha once de soyledigim gibi..ben yaptirirsam implant dusunuyorum neden cesaret gerektigini soyluyorsunuz implanttan kacinmanizin nedenleri neler?

selam,
ben de iki dr arasında kaldım. sen hasan beyden neden vazgeçtin?

deka dediğim gibi ben eşimle gittim görüşmelere.Biz eşimle sağlık konularında bilgi birikimden daha çok aldığımız sinyallere göre hareket ederiz.Yani doktorun eğitimi tecrübesi ne düzeyde olursa olsun bana konuşmaları ile hissettirdikleri bir gelmiyorsa değil profesör ,ordinaryus da olsa tercih etmem. İkisini de dinledim ama Ahmet beye daha çok "inandım". Ameliyattan sonra erise de bu kişisel bir şey biliyorum doktorla ilgili değil.Ama eridiğinde ya da başka bir sorun olduğunda doktorun yine aynı ilgi yaklaşacağına inandım,o nedenle seçim yapmak kolaylaştı.Bu benim seçimim,kimseyi etkilemek istemem.
Bu arada deka ben görüşme sonunda bir fiyat aldım ama işlem daha küçük çaplı olacağı için bana 5000 tl dedi.Normalde superdry 6500tl. 1000 lira da hastaneye vericem yani 6000 tl borçlanacağım İndirimi sormuştum ama sizin zaten 5000 tl dedi.Yine de bir kaç kişi bir araya gelirsek azıcık daha indirim olur mu dersin? Özelden mesaj yazmak için hakkım olup olmadığını bilmiyorum ama bir deneyeceğim.

Mesaj sayısı 100 olmadan özelden mesaj atamıyormuşum.Benim 54 daha.Yani dolmasını beklersek sana özelden mesaj atana kadar ameliyat olmuş bile olabilirim başka türlü nasıl yaparız bilmiyorum :97:

erimesin7 çok üzüldüm,neler yaşadığını tahmin ediyorum ben de yaşadığım için.Bir de eşini zor ikna ederek yaptırmışsın tesellisi ne olur bilmiyorum, gerçekten üzüldüm.
Yalnız yine de yanlış anlamazsan fikrimi söylemek istiyorum.Burda ve internette çok sayıda olmasa bile implant yaptıranlarla ilgili iyi olmayan şeyler okudum.Bir de şu yönden baksak,cesaret edip yaptırsaydın ve bir sorun çıksaydı bunu düzelttirmek başına daha çok dert açmaz mıydı?En azından erise de sağlığın yerinde, ilerde bir gün yerinden oynar mı,kaslarıma zarar verir mi,uygun yapılmamış biri daha büyük yeniden yapılması mı lazım diye düşünerek uykusuz kalmayacaksın.Tekrar ediyorum erimesine çok üzüldüm, ama sağlığın yerinde ise lütfen kendini çok üzme.Ben de tekrar deneme fırsatı buldum ama eriyip erimeyeceği büyük bir soru işareti.Resmen bir kumar...

canım çok üzüldüm valla seni takip etmiştim. ama nerde yaptırdın hatırlamıyorum.

Kızlar belki biraz özel ama paylaşmak istedim.Çünkü belli etmemeye çalışsam da üzgünüm.Çünkü eşimi tatile yolladım kardeşiyle.Yani şu bacaklar yüzünden eşimin yıllık izninde bile yanında olamıyorum.Ben istedim gitsin,benim yüzümden mahrum kalmasın diye ama içim acımıyor desem yalan...

Arkadaşım hem bacaklarım eridi hem de iyi diyorsun nasıl oluyor bu,eski ve yeni halinizin resmini ekleyebilir misiniz.Buraya eklerseniz sevinirim. Diğer türlü görme imkanım yok.
Ben de Ahmet Karacalara ameliyat olmak istiyorum Fakat karar veremedim.Bacak resminizi koyarsanız çok sevinirim

bende merak ettim gerçekten. ikincisi kendi yağından deyil herhalde. eriyen ilki. peki o jel gibi olan youtube dada var videosu dahamı kalıcı

tektash bacım geçmiş yorumlarını okudum bugün. sendede bacakta bi çukurluk oluşmuş demiştin. peki cihantimur hoca neden telafi etmedi merak ettim yada volkan bey sonuçta aynı merkez. senmi sonra ferruh hocayı tercih ettin. lütfen cevap dönermisin.
bende aynı durumdayım diz içi oyuk oldu. telafi etmezse bende düşüniim neyapayım diye. bu yaz tatil planı yapamadım bu yüzden. aile yazlıkta.işi bahane ettim gidemedim.6. ayı bekliyorum son hali için ama kendimi kandırıyorum herhalde çünki oyuk nasıl dolarki.

fikir verirmisin.şuan nasılsın tadilat işe yaradımı.

dilaramutlu rica ederim.. ahmet beyi arkadaşımdan duymuştum..bu siteden haberdardım ama burdan pek yararlanmadım..ahmet bey silikonu zararlı olduğu için değil, artık bana bir operasyona gerek duymadığı için yapmak istemedi. tam tersi silikonun zararlı olmadığını söyledi sorduğumda çünkü ben de korkuyorum silikondan aslında. en fazla enfeksiyon olabilir o da binde bir olur dedi. ben kök hücre ameliyatı olduğum için zaten yağlarım erimemişti, kalın olur silikon takarsam dedi..ikinci rötuş ameliyatımda konulan yağlar eridi. Gülerer ahmet beyin yeri ataşehirde, estethica adı. ahmet beyin internet sitesinden asistanını arayıp randevu alabilirsin. muayeneleri ücretli. sanırım 180 liraydı. sevgili nilnida, eridi derken ikinci ameliyatı yani yağ enjesiyonunu kast etmiştim.. kök hücre ameliyatımda hiç erime olmadı..1 sene oldu zaten ilk ameliyatı olalı, bu saatten sonrada erimez.. bacaklarımda büyük ölçüde düzelme var ama dediğim gibi ben dümdüz olmasını istiyorum.benim diz kemiklerimdede sorun var içe bakıyor. ahmet beyi silikona ikna ettim silikon taktıracağım gelecek ay. bacaklarımın eski hali yok, yeğenim telefondan silmiş. ahmet bey de vermedi. yeni halini yükleyebilirim ama nasıl yükleniyor?

TİKTAKTAK , ahmet beye gittiğinde dolgu maddeleri hakkında ne düşündüğünü sorarmısın? Kendisi kulanıyormu ameliyatlarında?
DEMONİAC , uzun bir aradan sonra hoşgeldin. Eridi ama memnunum diye yazmışsın. Resim eklemen mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…