Merhaba,
Beyin cerrahımla konuştum bugün "hiçbir sorun olmaz,mektuba da gerek yok" dedi.Yani iş parayı bulup tarih almaya kaldı.Haaa bir de bunu anneme nasıl söyleyeceğimi bulmam gerekiyor.4 sene önce varislerimle ilgili bir şey uydurmuştumama şimdi kızımı ona bırakacağım için mutlaka bilmeli diyorum ama içimden hiç bilmese ne iyi olur da diyorum.Oooff bugünlerde içimdeki ses benden daha çok konuşuyor zaten.Sadece eşim,Ahmet bey ve bir de siz bilseniz yetmez mi?
arkadaşım bende bi düzeltme belki söz konsu olabilir, eski yeni resmini yükleyebilirmisin.gerçekten rica ediyorum.birde ahmet beyin yeri nerde
Heyecan yaptın dimi? Ben de ahmet beyin muayenesinden sonra öyle olmuştum. Bak güzel gelişmelerin sırayla geliyor işte :) annen ameliyat olmana kızar mı ki?
Bu arada kızlar...Hasan beye de muayene oldum ama ben kesinlikle Ahmet bey'i sececeğim her acıdan
gulerer Ahmet beyin yeri Atasehir'de.yerin adı esthetica. İnternette bir aratırsan tüm bilgi ve videolara ulaşabilirsin.Ben de Ahmet beye gittim ve en kısa zamanda operasyon için gün alacağım.
selam,
ben de iki dr arasında kaldım. sen hasan beyden neden vazgeçtin?
Mesaj sayısı 100 olmadan özelden mesaj atamıyormuşum.Benim 54 daha.Yani dolmasını beklersek sana özelden mesaj atana kadar ameliyat olmuş bile olabilirimbaşka türlü nasıl yaparız bilmiyorum :97:
Her sabah kalkıp bir önceki günle kıyaslıyorum.24 gün oldu morluklar ve asimetrik şişlikler geçti bu arada yağların tamamı da eridi. 3 ayda şekli belli olur en az yüzde 30 kalır sözleri havada kaldı üç milyarda uçtu gitti. Haftaya denize gidicem yine eski bacaklarla çok üzülüyorum. Yaptırmasaydım da içimde kalacaktı üzülecektim.İki şekilde de hüsran...Eşimi zaten çok zor ikna etmiştim, para konusuna gelince üç milyar sizlerin bahsettiği rakamların yanında çok az ama ben pek çok şeyden feragat edip biriktirmiştim. Şimdi acaba biraz daha para biriktirip implant mı yaptırsaydım diyorum. Ama protez gerçekten cesaret işi gözüm yemiyor.Klasik yağ transferi düşünen arkadaşlar eğer maddi olarak zorlanmayacaksanız yaptırın içinizde kalmasın ama ben tavsiye etmiyorum daha bir ay olmadan ameliyat dikişleri geçmeden yağlar uçtu gitti
Her sabah kalkıp bir önceki günle kıyaslıyorum.24 gün oldu morluklar ve asimetrik şişlikler geçti bu arada yağların tamamı da eridi. 3 ayda şekli belli olur en az yüzde 30 kalır sözleri havada kaldı üç milyarda uçtu gitti. Haftaya denize gidicem yine eski bacaklarla çok üzülüyorum. Yaptırmasaydım da içimde kalacaktı üzülecektim.İki şekilde de hüsran...Eşimi zaten çok zor ikna etmiştim, para konusuna gelince üç milyar sizlerin bahsettiği rakamların yanında çok az ama ben pek çok şeyden feragat edip biriktirmiştim. Şimdi acaba biraz daha para biriktirip implant mı yaptırsaydım diyorum. Ama protez gerçekten cesaret işi gözüm yemiyor.Klasik yağ transferi düşünen arkadaşlar eğer maddi olarak zorlanmayacaksanız yaptırın içinizde kalmasın ama ben tavsiye etmiyorum daha bir ay olmadan ameliyat dikişleri geçmeden yağlar uçtu gitti
arkadaşlar merhaba.. konuyu şimdi gördüm, yazdıklarım belki size yardımcı olabilir. ben geçen sene kök hücre yöntemi ile ameliyat oldum. ahmet karacalar yaptı. ama benim bacaklarım çok eğri olduğu için açıkçası bana yetmedi birinci ameliyat.. ikinci ameliyatı da birkaç ay sonra oldum. ikinci ameliyat normal yağ enjeksiyonuydu ve ben pek bir fark göremedim bu ameliyattan sonra bacaklarımda.. normal yağ enjeksiyonunda hemen hemen hepsi eriyor..en azından bende öyle oldu. şuan bacaklarımın durumu çok iyi.. ailem ve ahmet bey bir operasyona daha gerek olmadığını söylüyor. ama ben biraz takıntılıyım bu konuda.. sahne sanatları öğrencisiyim ve sahnede giydiğim bazı kostümler kötü duruyor.. buda beni haliyle rahatsız ediyor. benim yerimde başka birisi olsaydı belki bir ameliyata daha gerek duymazdı. ama dediğim gibi benim için şart dümdüz olması. para konusuna gelince ahmet bey paraya önem veren bir doktor değil.. ben silikon taktırmak istediğimde karşı çıktı.. gerek yok artık dedi ve ikinci ameliyatımda çok cüzi bir miktar ödemiştim.. ayrıca kendisi çok sabırlı bir doktor..ben çok sık karar değiştiren biriyim, bin kere gittim yanına, sürekli yok silikon yok yaj enjeksiyonu diyerek.. bir kerede yeter be demedi, hepsinde çok hoşgörülüydü.. ayrıca benim ailemde 3 tane doktor var, biz güveniyoruz ahmet bey'e. bacak ameliyatı için ben ahmet bey derim.. yine de siz bilirsiniz tabii..
Arkadaşım hem bacaklarım eridi hem de iyi diyorsun nasıl oluyor bu,eski ve yeni halinizin resmini ekleyebilir misiniz.Buraya eklerseniz sevinirim. Diğer türlü görme imkanım yok.
Ben de Ahmet Karacalara ameliyat olmak istiyorum Fakat karar veremedim.Bacak resminizi koyarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?