Bacak dolgusu yaptıran var mı?

geçkin kız ve diğer arkadaşlar hepinize merhaba

sonun da istediğim operasyonu yaptırdım. aslında yeni değil mayıs sonunda oldu ama inanın hiç fırsat bulamadım girip de sizlerle paylaşmaya...Neyse en azından şimdi yazıyorum..

Bölüm 1: Nerden başlayayım bilmiyorum. Belki hatırlayanlarınız vardır. Hasan Bey ve Ahmet Bey e muayene olup karar verecektim. Sorun da alt bacakların üst bacaklara oranla ince oluşu ve tabii eğrilik...

Önce hasan bey e muayene oldum. Ücret almıyor kendisi, sanırım bu nedenle de çok fazla ilgilenmiyor. Yanlış anlaşılmasın ilgisiz değil kesinlikle ancak konu hassas olunca biraz daha özen bekliyorsun elbette. Ondan randevu olmak kolaydı. Sonra Ahmet Bey den randevu aldım, o biraz yoğun o nedenle 1 haftadan önce randevu alamıyorsun. Neyse Mayıs ayı başlarında kendisine muayene oldum. Çok ilgili. Bundan kastım şu: muayene ederken sadece anlattığınız, şikayetçi olduğunuz sorunla ilgilenmiyor. Bir uzman olarak bacaktaki tüm problemleri ve olması gerekenleri tek tek açıklıyor. Fotoğraf çekiyor, resmini çiziyor ve üzerinde tek tek yorumlar yapıyor. Sizi bilgilendirerek gönül rahatlığıyla karar vermenizi kolaylaştırıyor.
Bu yazdıklarımdan üst bacaklarımda da sorun olduğunu anlamışsınızdır. Ben alt bacaktaki sorunlara o kadar odaklanmışım ki üstlerden hoşlanmasam da onları konu bile etmiyordum. Üst bacaklar oldukça iri alt bacaklar da bir o kadar ince...
Neyse muayene sonunda ben üst bacaklarda da bazı uygulamalarla birlikte ameliyat olmaya karar vermiştim...

heroic hosgeldin bacim,yalniz rica etsemde bizler dertli vede merakli insanlariz,en ufak bir olumlu sonuc bizi heyecanlandiriyor,hani dizi halinde anlatmasanda hepsini birden anlatsan sevinecegiz,tsk ler

hoşgeldin heroic...sorunumuz tam olarak aynı olmasa da ilk bölümü tamamen aynı,doktorlar hakkında hissettiklerin dahil...devamını bekliyoruz

Son düzenleme:

Pariscim...pek fazla sorunlu gibi gelmedi bana...diz içlerinde nerdeyse çıkıntı yok.. iç diz altı dolsa bile güzel olur...birde,Lilacc

ın gibi diz altı DIŞ tarafa yapılan bir işlem vardı...o yapılırsa sorun kalmaz bence...

.

canım cok saol yorumların için öylemi dersin ya inşallah dediğin gibi olur.lilacın bacagına ne yapılmıştı canım evet benımde cok dıs kısım cıkık oraya ne gıbı bırsey yapılıyor ben bunu hiç bilmiyordum biraz anlatırmısın.bende bunama var burda arkadaslara bakıyorum sonra kim ne ameliyat olmuştu unutuyorum :)) lilac kime olmustu amelıyat memnunmu acaba simdi..

Canım unutulmıyacak gibi değil ki! 1000 sayfayı devirdik...kimler geldi....kimler geçti.. bende bazen aklıma biri geldiğinde...

neydi ne değildi diye hatırlamak için dönüp sayfaları araştırıyorum....saatler geçiyor...sonunda herkesi birbirin
e karıştırıp

kimi...neyi aradığımı unutup işin içinden çıkamıyorum.

Ama Lilacc yeni sayılır...bacakların dışına yağ parçalayıcı bişeyler yapmıştı...birkaç ay sonra vucut atar yağları demişti....

Ama o da gelmiyor artık.

.

bunlarda benim bacaklarım bakın bakalım ne olur bunlara :))Eki Görüntüle 243409
parissss çok da güzel olur pek de güzel olur:))))) dışlardan biraz alınır içlere de eklenirse bi de diz üstleri içler alınırsa... kalem seçeneği olsaydı da çizseydik yav:)))))) böyle olmadı.
dış kısımlardaki yağlar alınabiliyor ahmet bey benimkilerden aldı. lilacc lazerle sanırım ya da ona benzer bir teknolojiyle parçalatmıştı yağları. bir de ben ahmet beyin bir makalesini okumuştum dıştaki fazla kasların botoksla seyreltilebileceğini yazmıştı ama o kadar ameliyat oldum adama, sormak aklıma bile gelmedi...

pariss keypad e katılıyorum canım.ayrıca benim de alt bacağın dış yanlarından yağ alındı.Tabii ki şu an çook iyi oldu diyemiyorum erken olduğu için ama çorabın dışından gördüğüm,orantının büyük ölçüde düzeldiği.Dizlerin iç taraflarını da iyice düzelttiği için orantı gerçekten güzel görünüyor şimdilik. beni yanıltmasına izin vermeyip gerçek görüntü ortaya çıkana kadar beklemede kalıyorum

bir de sorunun kemiklerde olduğundan röntgen çektirene kadar emin olmayın. ben yıllardır eğri sandığım kemikleri röntgende görünce başkasıyla karıştı sandım. yağlar ve kaslar dümdüz kemiği bile eğri gösterebiliyor.

Paris...bak lilacc ın bir mesajını kopyaladım.

ben Baküde yaşıyorum.o yüzden öyle doktorlarla çok görüşme şansım olmadı.Ahmet Karacalara Hasan Fındıka mail atdım.yazın istanbula gelip bu ikisinden birine yaptırmayı planlıyordum.burda 2 doktorla görüşdüm .1cisi silikon yaparım dedi,güvenemedim ona.. 2cisi silikon sana olmaz yağ yaparım dedi..Yani anlayacağın nasıl kandırdıysa beni öteki gün ameliyat oldum ona.ismi Zafer Atakan.samimi söylüyorum hiç sevmiyorum onu.ilgisiz biri.ama yine ameliyat olursan kime olursun sorarsan yine ona olurum.sana tavsiyem fiyatı çok pahaya kaçırma.2ciyi de düşün .
.

merhaba ben yeniyim arkadaslar formu okudum herkez bir doktor ismi vermis hangisi daha ii anlayamadim memnun olupta doktorunu tavsiye edcek cok az kafam kariti???

ayy kızlarr ne güzel yazmıssınız ama ben simdi cok heycanladımmm :)) cok tesekkurederım yorumlarınız için sizlerin yorumları benim için cok önemli çünkü..ben dış yanlardan yag alındıgını bilmiyordum benim yagmı kasmı ne varsa fazla dışa çıkık inşallah benimde ordan alınır cok mutlu olurum.amanbe sen ahmet beyemi ameliyat olmustun bacakların cok carpıkmıydı şimdi nasıllar canım? resim koymuşmuydun çok merak ettim :)

ama şimdi benimde yaptırasım geldi bu yandakiler ve dizdekiler gitse daha ne isterimmmmmmmm olan arkadaşlarımızın resimlerini görebilsek keşke....bi umut doğdu içime heveslendim:) kötü sonuçlardan umudumu kesmiştim..

canım cook gecmıs olsunn inşallah hayalindeki bacaklara kavussursun merakla bizde bekliyoruz.ben güzel olucaklarına inanıyorum inşallah darısı bizlerinde basına..bizlerle öncesi sonrası resimlerinide ilerleyen zamanlarda paylasırsan coook mutlu oluruz cnm..heyecanla senin güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…