geçkin kız ve diğer arkadaşlar hepinize merhaba
sonun da istediğim operasyonu yaptırdım. aslında yeni değil mayıs sonunda oldu ama inanın hiç fırsat bulamadım girip de sizlerle paylaşmaya...Neyse en azından şimdi yazıyorum..
Bölüm 1: Nerden başlayayım bilmiyorum. Belki hatırlayanlarınız vardır. Hasan Bey ve Ahmet Bey e muayene olup karar verecektim. Sorun da alt bacakların üst bacaklara oranla ince oluşu ve tabii eğrilik...
Önce hasan bey e muayene oldum. Ücret almıyor kendisi, sanırım bu nedenle de çok fazla ilgilenmiyor. Yanlış anlaşılmasın ilgisiz değil kesinlikle ancak konu hassas olunca biraz daha özen bekliyorsun elbette. Ondan randevu olmak kolaydı. Sonra Ahmet Bey den randevu aldım, o biraz yoğun o nedenle 1 haftadan önce randevu alamıyorsun. Neyse Mayıs ayı başlarında kendisine muayene oldum. Çok ilgili. Bundan kastım şu: muayene ederken sadece anlattığınız, şikayetçi olduğunuz sorunla ilgilenmiyor. Bir uzman olarak bacaktaki tüm problemleri ve olması gerekenleri tek tek açıklıyor. Fotoğraf çekiyor, resmini çiziyor ve üzerinde tek tek yorumlar yapıyor. Sizi bilgilendirerek gönül rahatlığıyla karar vermenizi kolaylaştırıyor.
Bu yazdıklarımdan üst bacaklarımda da sorun olduğunu anlamışsınızdır. Ben alt bacaktaki sorunlara o kadar odaklanmışım ki üstlerden hoşlanmasam da onları konu bile etmiyordum. Üst bacaklar oldukça iri alt bacaklar da bir o kadar ince...
Neyse muayene sonunda ben üst bacaklarda da bazı uygulamalarla birlikte ameliyat olmaya karar vermiştim...
Pariscim...iyi hoş diyorsun da....tatile tek başımıza gitmiyoruz ki.... :)
:)) canım haklısın ama ailelerimiz biliyordur diye diyorum.tabi arkadaşlar yada eş dost bilmiyorsa ve bacaklarımızı bilmeyenlerle tatil yapacaksak zor olabilir
kızlar buarada sadece dizlerdeki fazlalıkların bile alınması bacagı daha güzel gösteriyor mesela ben dizlerimi beğenmiyorum yanlarda çıkıntı var, onların bile alınması bacagı daha iyi gösterebilir
Pariscim...iyi hoş diyorsun da....tatile tek başımıza gitmiyoruz ki.... :)
:)) canım haklısın ama ailelerimiz biliyordur diye diyorum.tabi arkadaşlar yada eş dost bilmiyorsa ve bacaklarımızı bilmeyenlerle tatil yapacaksak zor olabilir
kızlar buarada sadece dizlerdeki fazlalıkların bile alınması bacagı daha güzel gösteriyor mesela ben dizlerimi beğenmiyorum yanlarda çıkıntı var, onların bile alınması bacagı daha iyi gösterebilir
bende tıpkı sizin gibi düşünüyorum bazen bakıp şu dizimdeki fazlalığı aldırsam yine ayrık kalır ama en azından parantez görüntüsü biraz daha düzelir gibime geliyor..kendimce bunu düşünmüştüm ama burayı okudukça yağ alınan yerlerde çukurlar kalıyor diye ürktümbuarada bacaklarımız aynı........sadece benim biraz daha kalın sanırım bide bunun aşağılara yağ yada dolgu konulmuş halini düşünemiyorum şişme bacak gibi durmazmı bacaklarım sorun tamamen kemikte aslında kafam çok karışık
bunlarda benim bacaklarım bakın bakalım ne olur bunlara :))Eki Görüntüle 243409
bende tıpkı sizin gibi düşünüyorum bazen bakıp şu dizimdeki fazlalığı aldırsam yine ayrık kalır ama en azından parantez görüntüsü biraz daha düzelir gibime geliyor..kendimce bunu düşünmüştüm ama burayı okudukça yağ alınan yerlerde çukurlar kalıyor diye ürktümbuarada bacaklarımız aynı........sadece benim biraz daha kalın sanırım bide bunun aşağılara yağ yada dolgu konulmuş halini düşünemiyorum şişme bacak gibi durmazmı bacaklarım sorun tamamen kemikte aslında kafam çok karışık
evet bacaklarımız inanılmaz benziyor :) dizlerimizdeki fazlalıklar alınsa daha gergin ve güzel durabilir alt kısımlarada yag enjekte edilse belki daha iyi olur diyorum ama doktor ne der bilmiyorum :) aslında benimde ince değil bacaklarım.bende çok kararsızım bir dönem silikon düşünüyordum ama şimdi korkuyorum silikondan incede değil bacaklarım cok tombiş olabilir..burada yag enjeksiyonundan memnun olan arkadaslar olursa ileride yag transferi düşünüyorum bakalım hayırlısı hepimiz için..
Pariscim...pek fazla sorunlu gibi gelmedi bana...diz içlerinde nerdeyse çıkıntı yok.. iç diz altı dolsa bile güzel olur...birde,Lilacc
ın gibi diz altı DIŞ tarafa yapılan bir işlem vardı...o yapılırsa sorun kalmaz bence...
.
canım cok saol yorumların için öylemi dersin ya inşallah dediğin gibi olur.lilacın bacagına ne yapılmıştı canım evet benımde cok dıs kısım cıkık oraya ne gıbı bırsey yapılıyor ben bunu hiç bilmiyordum biraz anlatırmısın.bende bunama var burda arkadaslara bakıyorum sonra kim ne ameliyat olmuştu unutuyorum :)) lilac kime olmustu amelıyat memnunmu acaba simdi..
parissss çok da güzel olur pek de güzel olur:))))) dışlardan biraz alınır içlere de eklenirse bi de diz üstleri içler alınırsa... kalem seçeneği olsaydı da çizseydik yav:)))))) böyle olmadı.bunlarda benim bacaklarım bakın bakalım ne olur bunlara :))Eki Görüntüle 243409
Pariscim...pek fazla sorunlu gibi gelmedi bana...diz içlerinde nerdeyse çıkıntı yok.. iç diz altı dolsa bile güzel olur...birde,Lilacc
ın gibi diz altı DIŞ tarafa yapılan bir işlem vardı...o yapılırsa sorun kalmaz bence...
.
pariss keypad e katılıyorum canım.ayrıca benim de alt bacağın dış yanlarından yağ alındı.Tabii ki şu an çook iyi oldu diyemiyorum erken olduğu için ama çorabın dışından gördüğüm,orantının büyük ölçüde düzeldiği.Dizlerin iç taraflarını da iyice düzelttiği için orantı gerçekten güzel görünüyor şimdilik. beni yanıltmasına izin vermeyip gerçek görüntü ortaya çıkana kadar beklemede kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?